Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
234.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
    Abinin gitmesi iyi oldu cünki babası yoğum bakımdaydı kendiside gitmeyi çok istiyordu çok iyi oldu üzülmedim burda üzüldüğüm nokta:Türkan yine yedim dedi ? Ne yedi sen kimsin ki yedim diyebiliyorsun Semihler bile seni sevmezken onların hala kıcından ayrılmayan insansın sen ne haddine yedim diyebilmek ! Orda abidin ve Türkan çıkmış olsaydı ozaman görürdüm oyları dağıtıldıgı için Türkan kaldı Ama göreceğiz bu kadının ne kadar iğrenc bi insan oldugunu kaldığı iyi oldu halkımızın böyle insanları nasıl başının üstüne koydugunu görmüş oluyoruz
  • Abidin gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abidin beni gönderin dedi dünde bugünde dedi ben gideyim ben gideyim,dün diyordu dışarda ki işler illaki ilerliyordur ama ne alemde ben bilmiyorum falan yarın albümü çıkarıyordur herhalde

Edit:Benim kurgum şöyle:
    Acun:Abidin gel bizim yarışmada biraz takıl hem reytingler artar hemde sen kendini hatırlatmış olursun,albümün çıkıcak ya zamanı geldiğinde alırız dışarıya seni.
    Abidin:Tamam ben eleyeceğiniz zaman söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 20 Şubat 2015; 19:54:23 >
  • Aradim ama bulamadim aikesinin mesajini.. abidine gecmis olsun. Cok cok iyi konusuyor..

Oyleyken bile kinadan bahsediyor.. bu kadar itici biri olamaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve Abidin elendi bliyorduk zaten rejinin oyunun içinde olduğunu ve cafe grubu artık kendilerini yazıcaklar..
    Alın ütopya sizin olsun...
    Ütopya sadece programın ismi olarak kalıcak..

• Serkan ve Tuncay iki kişi götürücekler görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Sosyal.medya hesaplari kapali kardes, fan saydasidir o.

@abidinonair bak kendi gerçek hesabı

• şimdi de mağdur edebiyatiyla halka iyi görünmeye çalışıyor. İstediği şarkıyı yapsın iyiyse hakkını veririz zaten boş işlere gerek yok

• Abidin'in gitmesine çok üzüldüm. Söyleyecek çok şey var ama değmez. Umarım Serkan veya Tuncay uzun süre dayanabilirler. Artık yeni gelenlerin Cafe Grubu'na yanaşacağını sanmıyorum çünkü Semih'in grubu kimi isterse kolayca gönderiyor. Hayırlısı olsun artık.

Edit: Semih'i destekleyenlerin üslubu ve argümanı da aynı onun gibiymiş. Bunu yeni gördüm çünkü kendileri oylamada karşı gruptan biri gidene kadar saklanıyolar, sonra istedikleri kişiyi eleyince burda şov yapıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 20 Şubat 2015; 20:08:32 >
  • Yalancı , iftiracı , cahil ve çürümüş bir kadın işte bizim milletizin en kendini özdeşleştirdiği kişi !

Milletimiz bunların arkasında ne seviyesizlik.

Ne saygıyı hak ediyorsunuz ne başka bir şeyi. Bir cacık olmaz hepsini toplasan kuru güruh işte.

Bide biz ahlâkklıyız diye gezerler çürümüş fındıklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Şubat 2015; 20:18:04 >
  • Hala katılmıyorum. Marangozhane nin yapımında Serkan'a çok yardım etti. Daha kendi adına bir şeyler yapmasına fırsat kalmadan da gönderildi.

Gelelim bu akşamki sonuca;

Abidin'nin gitmesinin bende kurgu olduğunu düşünenlerdenim. Albüm öncesi ve babasının durumu göz önüne alındığında gitmesi de kendisi için hayırlı olmuştur. Dışarıda daha mutlu olacağı da kesin.

Bundan sonrası için rejinin kurgusu ile olarak da;

Kuvvetle muhtemel Semih'lerin grubunda ufak çatlaklar oluşacak. Altar'ın Semih'e ve gruptaki herkese tavrı değişmeye başlamadı. Özgüven patlaması kendi grubuna zarar verecektir. Şimdi yanında bir yandaş da var. Buket... Türkan ile bir ittifak kurup yeni bir oluşuma gidebilirler...

Bakalım neler olacak. Birileri kuracak biz de seyredip yorum yapıcaz :)
  • Arkadaş şeytan diyor ki organize edep adamları sabaha kadar sahte üyelikle hesap aç oy at,sizi anca bu paklar.

Bu oylama sistemine SMS şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Arkadaş şeytan diyor ki organize edep adamları sabaha kadar sahte üyelikle hesap aç oy at,sizi anca bu paklar.

zaten oyle.yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

işin içinde para olursa tutmaz gibi geliyor

Ayıp olcak ama lafındaki espriyi çakamadım ve kafamda takılı kaldı.Açıklar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: so good

quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Arkadaş şeytan diyor ki organize edep adamları sabaha kadar sahte üyelikle hesap aç oy at,sizi anca bu paklar.

zaten oyle.yapılıyor

Her iki grup için de yapılıyor mu bu hocam semihlerin grubu için yapıldığını biliyorum ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pınar gitse daha iyi olurdu
  • Arkadaşlar herşey yalan işin içinde reji var bunu yarışmacı da itiraf etti bugünde zaten anladık :) abidin gidecekti belliydi menejerine haber yolladı desteklemeyin diye :) sizce abidin , pınardan daha mı az oy almıştır :) sabaha kadar oy atanlar var yani kısacası ütopya sadece yarışmanın adı .
  • WINXPERROR kullanıcısına yanıt
    Genelde insanlar lig maçlarını bile 100 tane reklamla topun bile görünmediği kalitede izliyor yani para vermek istemiyor burada da ilk çıktığında paralı olacak muhabbetleri vardıya arkadaş onun için söylemiş

• Nereye baksam bi karanlık bi yanlışlık televizyonda, sokaklarda, siyasette, Türkiye'yi ilgilendiren her konuda. İnsanların seçimleri de bu karanlığı destekler vaziyette inkar edilemez, televizyonda sanki sübliminal yoldan hiç bir zaman iyi insanların kazanamayacağını gösteriyor gibi. Abidin Ütopya kapısından çıkarken Semih'lerin dalga geçmesi de haksızların bu ülke de her zaman kazanmasına işaret. Neyse ne demiş Semih Öztürk; ayağı büyük olanın şeyi.. pardon gönlüde büyük olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G--MAN -- 20 Şubat 2015; 20:54:45 >
  • G--MAN kullanıcısına yanıt
    Hocam takma kafana sadece yeteneksiz kuru kalabalıktan oluşuyorlar.

Kendileri ot gibi yaşamaya devam etsinler en büyük nimet insan olmanın adam olmanın ne olduğunu bilmek.

Sadece şunları muhatap almayın kendilerini adam falan zannedecekler.

İyi niyet gösterirseniz sizleride ülkeyi çektikleri batağa çekerler. En iyisi hak ettiklerini yapmak muhatap olmayıp varlıklarının etkisini silmek.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.