Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
234.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • o neydi öyle ya :) , sanki sirkteki fokları izliyorum gibi geldi, başkası adına utanmak nasıl bişeymiş dün akşam yaşadım
    eğer hırsızlık ve yalancılık yine orada kalmaya devam ederse,oylama gerçekse ona oy verenlere sahteyse bunu kurgulayan yarışma ekibine yazıklar olsun.
    merak ediyorum acaba çocukları onun bu hallerini görünce utanmışlar mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 20 Şubat 2015; 10:25:58 >
  • Konu çoluk çocuk ve fanboy kaynıyor. Tartışmaya değmez şikayet edin geçin. Adminler gereğini yapıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylama sistemi nasıl arkadaşlar? Kimin kalmasını istersek ona mı oy veriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Oylama sistemi nasıl arkadaşlar? Kimin kalmasını istersek ona mı oy veriyoruz?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Oylama sistemi nasıl arkadaşlar? Kimin kalmasını istersek ona mı oy veriyoruz?

oylama sistemi rezalet ötesi birşey. 20 yıl önceki internetin ilk yılında daha kimsenin aklına birden fazla üyelik yapıp oy kullanmanın aklına getirmediği saçma sapan bir oylama sistemi.

utopya yönetimi bu saçma sapan oylama sistemine ısrarla devam ederek internette hangi işsiz ordusu daha iyi organize olup işin i...neliğini en iyi şekilde sergilerse, o grubun seçtiğini utopyada bırakıyor ve diğerini de eliyor...
    öyle bir sistem işte..
  • Semih denen trolu her gorunce kufur ediyorum.

Not : utopya izlemiyorum aksam isten gelince kanallari gezerken biraz izledim sirf reyting icin orada olan ve acun tarafindanda maddi destek alan birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkan'ın gitmesi şart.Semih'in fanları adamsa Türkan'a atmaz.
  • Bunun sonunda ne olacak nasıl bitecek bu yarışma ben hala anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Comandante kullanıcısına yanıt
    Bedava pasaportta var paralı olandaki çoğu imkandan yararlanabiliyorsun hala kısıtlanma getirmediler üye ol oy ver bence hemen.
  • Merhaba,

Bir süredir aralıklarla bu yarışmayı takip eden biri olarak bir kaç kelam da ben edeyim...

Öncelikle şunu söylemekte fayda var. Acun Ilıcalı'nın yaptığı her yarışmaya şüphe ile bakan biriyim. Reyting vs. uğruna yarışmalarında manipülasyon yaptığını düşünürüm.
    Bu hafta Türkân giderse, bu tezim kuvvetlenecektir. Gitmezse önümüzde ki günlerde ilginç gelişmeler olabilir.

Bu Semih denen arkadaş ve onun grubunun çok desteklenmesi hikâyesine gelince, toplumumuzun üzülerek bir aynası olarak görüyorum. Çoğu aklı başında arkadaş dile getirmiş, nasıl destekleniyor bu adam ve grubu diye. İnanması zor ama bu toplumun son 20 senede yaptığı seçimlere bakarsak çok da şaşırmamak gerek.

Semih delikanlı, kötü söz söylemeyen, efendi vs. şeklinde lanse ediliyor sürekli. Kesinlikle öyle olmadığı aklı başında insanlar tarafından görülmekte. Eğer delikanlılık ve efendilik böyle bir şeyse, yanmışız.

Her iki grubunda kendi ile çeliştiği durumlar elbette var. Fakat bu çelişkili durumlar Semih ve grubu için adeta yaşama biçimi. Hiçbirinin tutulacak bir yanı yok. Türkân ve Murat her defasında grubun büyükleri olduklarından dem vuruyorlar, fakat güce tapar hale gelmişler. 25 yaşındaki çocuk hepsini parmaklarında oynatıyor. Yaptığı bayağılıklara, basitliklere, şarlatanlıklara dur demek şurda dursun, alet olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Neden ? Semih güçlü ve destekleniyor diye...

Türkan'nın yaptıkları şu ana kadar kaf dağını aştı. Fakat Semih ve arkadaşları oy olarak gördükleri için ses çıkarmamaya devam ediyorlar.

Madem Murat bu kadar delikanlı ve Türkan ve hareketlerinden rahatsız, azıcık cesur olsun da oylamada Türkan'ı yazsın. Bu söylediklerimin aynı Kurretülayn için de geçerli.

Bu tarafından bakacak olursak, Cafe grubu daha desteklenebilir bir grup. Açıkçası benim favori yarışmacılarım Özlem ve Noyan dı. Malesef ikisi de elendi. Onlardan önce buradan gitmesi gereken bir dolu adam vardı.

Allah Cafe grubundakilere sabır versin. Bereket marangozhane varda, bu seviyesiz ve çiğ insanlardan uzaklaşıyorlar.

Şimdilik söyleceklerim bunlar.

• bugün mü açıklanacak kimin gittiği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Avukat olsam emin ol Semih'in hakkını arardım. Adama tacizci iftirası attılar. Ailesini düşün, her yolda gören senin oğlan böyle böyle yapmış mı diye soracak, doğruysa tamam bişey demiyorum, ama bu olay yalansa ailesinin yerinde olsam asla peşini bırakmam. Basit bişey değil bu. Adamı tacizcilikle suçluyosun, adamı intihara kadar götürür bu olay. Daha 2 hafta önce erkekliği olmayan 80 yaşında adama tecavüz etti diye iftira ettiler, adam dayanamadı intihar etti, bir laf ediyosan gerisini düşüncen.

Tamamda kardesim tuncay laf arasinda bi kere dedi gecistirdi sonucta semihlerin karsisina gidip arkadaslar ben boyle bir Iddiaa duydum deyip ortaligi karistirabilirdi. Ama o karakterde degil. Ya bir sanatcinin sanatiyla surekli dalga gecmek insanin psikolojisini nasil bozar senin haberin var mi

• Kendi orjinal facebook sayfasından, elenmesi en doğrusu ama yinede oy verip vermemek sizin görüşünüzdür diye yazmışlar.
  • Katılmıyorum. Çok düzgün konuşuyordu. Hitabeti kuvvetliydi ve nalına mıhına doğru şeylerin altını çiziyordu Noyan.

Evet yazdılar gönderdiler. Ama ben onda da rejinin bir parmağı olduğunu düşünüyorum. Daha 2 hafta önce Hayrettin -ki o Hayrettin her oylamada açık ara yaptığı iddia edilen ve daha önce hiç kaybetmemiş Semih'lerin grubunun net şekilde desteklediği adaydı- ile girdiği oylamada daha fazla oy alarak yarışmada kalma hakkı elde etmiş Noyan, her ne olduysa 2 hafta sonraki oylamada diğer iki yarışmacının ardında kalarak elendi...

Dediğim gibi ben Acun Medya grubunun yaptığı hiç bir yarışmanın doğruluğuna inanmıyorum...

Çağdaş'a gelince; evet keşke biraz daha kalabilseydi. Ama o hareketi yapmayıp kalsaydı da ilerleyen günlerde yine Semih'in tahriklerine dayanamazdı diye düşünüyorum. Benzer bir senaryo yine gerçekleşirdi.

Çağdaş demişken; Delikanlı, Reis, Efendi Semih, Çağdaş'tan sopayı yedikten sonra, yarım gün yataktan çıkmamıştı... Neden ? Bahçede yada bir yerde Çağdaş'la karşılaşırım da bir daha sopa yerim diye. Türkan ablası, Murat abisine söyledi de Murat abisinin koruması ile gitti bahçenin en uzak köşesinde Çağdaş'ın ortamı terk etmesini beklemişti.

Vay vay vay ne REİS ama !!!

• Hahahahahahahaha noldu abidin fanboys

• Yarin hemen albumunu cikartacak.Amaci yeniden hatirlanmakti zaten. En iyisi oldu

• Abidin elendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru olan oldu ama belli bir rekabet olmicak artık eğer rejinin dediği oluyorsa semihlerin içinde bir kavga çıkar Altar ve buket karşı gruba geçer

• Abidin ailesi twitter mesaj atmis eleyin diye ama sebebini bilmiyorum. Abidine atilacak oylar pinara gitmis..

Normal sartlatda pinarin gitmesi gerekti.. ama abidin nin yerinde olsam kendimi oralarda gevdirmem.. adami rezil ediyirlar..

• Son dakika: Pazartesi günü Ütopya Panorama konuğu Abidin Özşahin.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.