Şimdi Ara

UT VE SEASONS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yaklaşık 10 gündür ultimate team oynyuroum 4. divdeyim şuan ve şunu farkettim bu ut sırf sinir stres hile almış başını gitmiş. seasons oynıyım dedim ve gerçekten keyif aldım. ut sadece oyuncuları nası daha iyi yolarız sömürürüz mantığıyla kurulmuş bir platform. adam coins çekip dayıyor hızlı oyuncuları bişey yapamıyorsun. seasonsta ise seçtiğin takımın seviyesinde takım bulduğu için böyle bir sorun olmuyor. ayrıca maddi bir gelir olmadığı için hileye de rastlamadım. ruh sinir sağlığınız için hepinize seasons tavsiye ederim arkadaşlar sadece keyif almak için oynayın bu oyunu. okuduğunuz için teşekkürler

• Sonuna kadar katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huertas10

beyler yaklaşık 10 gündür ultimate team oynyuroum 4. divdeyim şuan ve şunu farkettim bu ut sırf sinir stres hile almış başını gitmiş. seasons oynıyım dedim ve gerçekten keyif aldım. ut sadece oyuncuları nası daha iyi yolarız sömürürüz mantığıyla kurulmuş bir platform. adam coins çekip dayıyor hızlı oyuncuları bişey yapamıyorsun. seasonsta ise seçtiğin takımın seviyesinde takım bulduğu için böyle bir sorun olmuyor. ayrıca maddi bir gelir olmadığı için hileye de rastlamadım. ruh sinir sağlığınız için hepinize seasons tavsiye ederim arkadaşlar sadece keyif almak için oynayın bu oyunu. okuduğunuz için teşekkürler

Diğet ut konularına da yazmıştım dostum kesinlikle katılıyorum yazdıklarına,ut modu fantezi bir mod hernekadar zevk alınan bir kadro kursan bile kadro kalitesi belli ediyor kendini,seasonsta hem iyi oyuncuların oldugu bir yer+oyununu geliştirmek için tek yer,div1de dün titleımı aldım 52-2-2 suan utde baksan 17-17 yenilgin var,seasons herzaman bir adım önde kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir saçmalık var . Div 10 dayken rakip 89 overalle çıktı karşıma LaLiga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZET: seasons gerçekten zevk verir yenilsende... ut adamı sinir hastası eder yensende....
  • Tamamen zevk işi bu ya. Ben zorlaya zorlaya kurduğum kadroyla 1. ligde şampiyonluk almanın keyfini başka hiçbir oyunda görmedim. Hazır takımlarla oynamak offline modda takılmak gibi. Ultimate Team'in tek kötü yanı hileciler. Onlar da olmasa tadından yenmez. (Sağlam kadro kurmak/veya 9. ligde çok iyi rakip gelmesi pek farketmiyor. Dün arkadaşın ikinci sınıf TSL kadrosuyla Jovetic'li, Diego Costa'lı, Kompany'li kadroyu 4-1 yendim mesela.)
  • Ben size kesinlikle katılmıyorum. Bir kere Fut denilen olay senin kendi takımını sıfırdan antrenörü olsun kontratlar, oyuncular, forman, arman, takım ismi vb. şeyleri kendin özgürce tasarladığın moddur. Season moduyla zaten uzaktan yakından alakası yok karşılaştırma biraz yanlış olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes'te yaptığım lig karması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben fifa'ya yeni başlayan biri olarak fut'u sevdim açıkcası. Kazansam da kaybetsem de rakibe saygı çerçevesinde oynuyorum.
    Oyuncularım zayıf olsa da keyifli bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.