Şimdi Ara

UT 3 ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kullanıcı adım cesurali50

• Hocam valla botlarla oynamaktan online vaktim olmuyor : D botlar o kadar iyi ki.

Ama ekle sen Sfred, giriyorum yine arada.
  • psn: meroboy

Katılım olursa baya zevkli olur
  • Bu gece gelebilirim belki. Cod 4 'deki o yavaşlıktan sonra UT 3 oynamak çok zor geldi başlarda. : D sonra alışıyorsun tabi.
  • ut3 olan arkadaslar benide ekeleyebilirsiniz...gerci cok oynayamıyorum bu aralar ama ps3 acınca oynadıgım tek oyun su sıralar...oynamaya fırsat buldukca mutlaka oynuyorum,sahane olmuş bence..

psn===>>< hozes
  • Bölge ayrımı var mı oyunda?Oyunu çok merak ediyorum.Cod4 baydı artık en kısa zamanda bir tane edinip aranıza damlarım.
  • Bölge ayrımı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Hocam valla botlarla oynamaktan online vaktim olmuyor : D botlar o kadar iyi ki.

Ama ekle sen Sfred, giriyorum yine arada.

Valla aynen ben de oynadığım zaman botlarla oynuyorum çok iyi olmuşlar ,online a girme ihtiyacı duymuyorum
  • Ha bu arada az ve öz sayın ut3 sahipleri yeni gelen harita paketini mutlaka yükleyim deatmach ve capture the flag bölümüne çok güzel haritalar geliyor
  • ben de oynuyorum(gta 4 çıkınca değiştirebilirim bununla belli olmaz) ama internetten server arayınca çok az çıkıyor 10-15 i geçtiğini görmedim bi modda... bi de botları hiç beğenmedim ben nedense özellikle single da işkence gibi,gerçi single ın kendisini beğenmedim uğraşsalarmış ya biraz nerde unreal 1 ler 2ler... neyse yine de güzel
    psn:Beyliktr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beylik -- 20 Nisan 2008; 21:55:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan

Ha bu arada az ve öz sayın ut3 sahipleri yeni gelen harita paketini mutlaka yükleyim deatmach ve capture the flag bölümüne çok güzel haritalar geliyor

Ya hocam Allah rızası için söyleyiver.. Paketi PSN'den indiriyorum ama oyunda harita filan gözükmüyor ? Ek olarak kurduktan sonra eklentiyi bir şey mi yapacağız ?
  • quote:

quote:

Ha bu arada az ve öz sayın ut3 sahipleri yeni gelen harita paketini mutlaka yükleyim deatmach ve capture the flag bölümüne çok güzel haritalar geliyor

Ya hocam Allah rızası için söyleyiver.. Paketi PSN'den indiriyorum ama oyunda harita filan gözükmüyor ? Ek olarak kurduktan sonra eklentiyi bir şey mi yapacağız ?

Oyuna göre us veya eu psn den indirmeyi dene o zaman düzelebilir. Mesela oyunun us versiyon ise us psn den map pack i indirmeyi dene.

• birbrimizi ekleyip oynayalım aksamları
  • Yarın alıyorum kısmetse, gelirim aranıza! ;)
  • fazla katilim olursa ben de gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: x3x

quote:

quote:

Oyuna göre us veya eu psn den indirmeyi dene o zaman düzelebilir. Mesela oyunun us versiyon ise us psn den map pack i indirmeyi dene.

Off galiba sorun bu.. Hay Allah'ım işin yoksa eu psn al şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.