Şimdi Ara

Üşüyoz UJFA Reyizzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üşüyoz UJFA Reyizzz

• Cris :2 Galatasaray :1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • donduk lan ne üşümesi
  • ujfalı tartısmasız en iyi defansımız sehimin performansınıda ona borcluyuz fakat ujfa bayadır forma giymiyo yasıda ilerledi ligin geri kalan bölümde ne kadar sürede form tutar bilemem umarım mac eksikliği sorunu yasamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

ujfalı tartısmasız en iyi defansımız sehimin performansınıda ona borcluyuz fakat ujfa bayadır forma giymiyo yasıda ilerledi ligin geri kalan bölümde ne kadar sürede form tutar bilemem umarım mac eksikliği sorunu yasamaz.

Herif sakat usta
  • quote:

ujfalı tartısmasız en iyi defansımız sehimin performansınıda ona borcluyuz fakat ujfa bayadır forma giymiyo yasıda ilerledi ligin geri kalan bölümde ne kadar sürede form tutar bilemem umarım mac eksikliği sorunu yasamaz.

• quote:

Bu arkadaşa kızmayın. Ben eminim ki şu futbol bölümünde takılanların en az yarısı, en fazla bu arkadaş kadar ilgili futbolla.Sonra biz de parmaklarımızı yoruyoruz boşu boşuna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gökhan Yasar sergi
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cahil herifler döndügü zaman diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Bu arkadaşa kızmayın. Ben eminim ki şu futbol bölümünde takılanların en az yarısı, en fazla bu arkadaş kadar ilgili futbolla.Sonra biz de parmaklarımızı yoruyoruz boşu boşuna.

Adam yanlış veya sakat olmadığını düşünen birşey beyan etmemiş ki bu ne hiddet celal ? Sakatlığı bitince form tutmasının zor olduğundan bahsetmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Adam yanlış veya sakat olmadığını düşünen birşey beyan etmemiş ki bu ne hiddet celal ? Sakatlığı bitince form tutmasının zor olduğundan bahsetmiş

Doğru söylüyorsun. Mesajını bir kez daha okudum ve haklı olabilirsin. Üstteki mesajların etkisinde kaldığım için de arkadaşın yorumunu dikkatlice okumamşım.

Arkadaş da kusura bakmasın.

Ama genellemem de hata olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.