Şimdi Ara

Üstüme Hat Açılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün telefonuma şu numaradan 24 TL ödenmemiş borcunuz var diye mesaj geldi. Turkcell'i aradım, üzerinize hat var dediler. E-Devletten baktım ve üzerime açılmış farklı bi numara gördüm? Turkcell bana tc kimlik fotokopisi ve altına dilekçe yazıp resmini çekip mail olarak yollamamı söyledi. Mail olarak yolladım. Başka bir işlem yapmalı mıyım? Savcılığa gitmeli miyim? Sürekli ifade için filan uğraştırırlar mı? Bu aralar sınavlarım var da.

• Ayrıca bu 24 TL'yi benim mi ödemem gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim üstümdede 1 hat var. Haberim olmadan açılmış. 1000TL borcu var vede haciz işlemi başlatıldı. Ben dikkate almıyordum. Neyse gittüm turkcele kulladığım hattın borcunu ödemeye. Öteki hattın parasını da istediler bende vermedim. Canımı sıktılar vodafone ye geçtim. Şimdi o borc duruyor. Ama benim değil. Yani ödemezzseniz ne olur bilmem ama üstünde durun. 250 tl borc 1000 tl oldu. Dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Benim üstümdede 1 hat var. Haberim olmadan açılmış. 1000TL borcu var vede haciz işlemi başlatıldı. Ben dikkate almıyordum. Neyse gittüm turkcele kulladığım hattın borcunu ödemeye. Öteki hattın parasını da istediler bende vermedim. Canımı sıktılar vodafone ye geçtim. Şimdi o borc duruyor. Ama benim değil. Yani ödemezzseniz ne olur bilmem ama üstünde durun. 250 tl borc 1000 tl oldu. Dikkat.

Çok kötü bir durum

Ödeme şansınız yok mu? Ödediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 15 Ocak 2015; 17:14:01 >

• Ödeyebilirim. Ama hat bebim değil. Borc benim olsa neysede

• Benim de içime kurt düştü hemen baktım neyse ki sorun yok. Ne yapılır bilmiyorum geçmiş olsun.
  • Redese kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durumda nasıl rahat olabiliyorsunuz, anlamış değilim. Adamlar resmen sahte evrak ve imzayla sizin adınıza abonelik alıp borç takmış. Siz bu sahteciliğe itiraz etmezseniz resmî makamlar karşısında borç sizindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Böyle bir durumda nasıl rahat olabiliyorsunuz, anlamış değilim. Adamlar resmen sahte evrak ve imzayla sizin adınıza abonelik alıp borç takmış. Siz bu sahteciliğe itiraz etmezseniz resmî makamlar karşısında borç sizindir.

Ben bunu turkcell e bildirdim fakat gereken yapılmadı. Bu sebebe dayaninen bu rahatlığı sürdürüyorum.

• Redese kullanıcısına yanıt
    Ben yarın TİM'e gidecem. Büyük ihtimalle savcılığa gider suç duyurusunda da bulunurum. Adam bi suç işlese ben karakolluk olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Ben yarın TİM'e gidecem. Büyük ihtimalle savcılığa gider suç duyurusunda da bulunurum. Adam bi suç işlese ben karakolluk olurum.

En iyisi. Başka türlü ben gibi uğraşırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

quote:

En iyisi. Başka türlü ben gibi uğraşırsın.

Bence siz de savcılığa başvurun. Turkcell gibi kazıkcı bi firma 1000TL'yi bırak 1TL'yi bile sonuna kadar alır. Adamlar para için çıldırıyor.
  • Bimer'e şikayet edin.

• Benimde çıkmıştı geçen sene faturasızdı ama savcıya gidip suç dyurusunda bulundum hiiiç uğraşamam sonradan bir bela çıkarsa resmi kayıtlarda olsun belge bence savcıya suç duyurusunda bulun savcı o zaman kimlik fotokobisinin tam üstüne altındaki veya üstündeki beyaz boşluğa değil yani şunu yaz demişti '' Bu belge 0.0.0000 tarihinde 0506 000 00 00 nolu hattın hat taşıma işlemi için kullanılmak için verilmiştir başka bir işlem için kullanılamaz '' yaz demişti artık neye hangi tarihte veriyorsam fotokobi bunu yazarım

Ayrıca bormalde aradın mı müş hizmetlerini bu konuda ilgilenmiyor ama BTK ya şikayet edince hemen onlar arıyor BTK yıl sonunda biriken olaylar kadar ceza kesiyormuş ondan galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 15 Ocak 2015; 22:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Benimde çıkmıştı geçen sene faturasızdı ama savcıya gidip suç dyurusunda bulundum hiiiç uğraşamam sonradan bir bela çıkarsa resmi kayıtlarda olsun belge bence savcıya suç duyurusunda bulun savcı o zaman kimlik fotokobisinin tam üstüne altındaki veya üstündeki beyaz boşluğa değil yani şunu yaz demişti '' Bu belge 0.0.0000 tarihinde 0506 000 00 00 nolu hattın hat taşıma işlemi için kullanılmak için verilmiştir başka bir işlem için kullanılamaz '' yaz demişti artık neye hangi tarihte veriyorsam fotokobi bunu yazarım

Ayrıca bormalde aradın mı müş hizmetlerini bu konuda ilgilenmiyor ama BTK ya şikayet edince hemen onlar arıyor BTK yıl sonunda biriken olaylar kadar ceza kesiyormuş ondan galiba

Savcıya gidip oradaki işlemler uzun sürüyor mu?

• quote:

quote:

Benimde çıkmıştı geçen sene faturasızdı ama savcıya gidip suç dyurusunda bulundum hiiiç uğraşamam sonradan bir bela çıkarsa resmi kayıtlarda olsun belge bence savcıya suç duyurusunda bulun savcı o zaman kimlik fotokobisinin tam üstüne altındaki veya üstündeki beyaz boşluğa değil yani şunu yaz demişti '' Bu belge 0.0.0000 tarihinde 0506 000 00 00 nolu hattın hat taşıma işlemi için kullanılmak için verilmiştir başka bir işlem için kullanılamaz '' yaz demişti artık neye hangi tarihte veriyorsam fotokobi bunu yazarım

Ben o zaman gittim mesai çıkışına yakındı gittim biri örnek dilekce söyledi bildiklerinide yaz dedi yazdım savcı ın yanına gittik kayitip kız yazdı savcı sorup yeniden resmi ağza döktü çıkardılar dedim banada bir örnek verseniz sıkıntı çıkarsa kullanırımd edim 1 fazla çıkardı verdi o gün bu gündür ses yok yok 3 yıl oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 15 Ocak 2015; 23:06:23 >

• quote:

quote:

quote:

Ben o zaman gittim mesai çıkışına yakındı gittim biri örnek dilekce söyledi bildiklerinide yaz dedi yazdım savcı ın yanına gittik kayitip kız yazdı savcı sorup yeniden resmi ağza döktü çıkardılar dedim banada bir örnek verseniz sıkıntı çıkarsa kullanırımd edim 1 fazla çıkardı verdi o gün bu gündür ses yok yok 3 yıl oldu :)

Bilgi için teşekkürler. En kısa zamanda ben de uğruyayım savcıya.

• E-devletten kontrol etmek lazım. Bir de cihaz falan alırlar, milyarlık borç takarlar, aman dikkat.

• bunu yapan bayinin lisansını iptal edecen arkadaş bu nedir yahu

• Hocam işini düzgün yapan bayi sayısı çok az. Kurumsal bir firmayı temsil ediyorsun sonuçta. İnşallah temizlenirler de dürüst insanlara yer açılır.

• Peki diyelim Turkcell hattı blokladı. Kimlik fotokopime sahip olan şahıs ya yeni faturalı hatlar açsa, borçlar taksa ne olacak? Ömür boyu bunlarla mı uğraşacağım? Tc kimliği yenilesem eski fotokopi işlevini kaybeder mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.