Şimdi Ara

üstatlar bi el atın corolla accent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1999 model Hyundai Accent var çok ama çok temiz kazasız 10.000 e 9,750-9.500 e de zorlanabilir 11.000 den indi 10 milyara a klimalı tüplü lastikler yeni 120 binde beyaz 1.5 GLS ESKİ KASA

birde

1996 model Toyota Corolla var temiz araba kazasız 12.000 TL KLİMA YOK TÜP var 120 binde bordo 1.6 XEİ 16V

kararsız kaldım sizce üstatlarım hangisini almalıyım.. yada bunları bırakıp başka bir arabaya mı yönelmeliyim.. öle satamıyacağım 2 eli zayıf araç istemiyorum hiç değilse fiyatını korusun - özellikli bir araç istiyorum

• Fiyatını koruma diye bir şey olmaz.Araba yatırım aracı değil çünkü.

Benim için klima çok önemli olduğundan Accent diyorum.
  • ben olsam accent alırdım..yaş olarak görünüş olarak...atiklik olarak...parça fiyatları olarak ve ekonomi olarak accent diyorum...++++++klima var...1,5 lerin kliması cok verimlidir..ben 1,3 ünü kullanmıstım ondan da olabilir...bana daha cekiici geliyor accent...
  • corolla aldım arkadaşlar bugün 1998 model klima yok lpg yok ama çok çok çok temiz kazasız değişeni kesinlikle yokk Bej renkli 1,6 XEİ
  • Tüpsüz klimasız Corolla seni üzer.
    2 elde aynı fıyata satamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakie54

corolla aldım arkadaşlar bugün 1998 model klima yok lpg yok ama çok çok çok temiz kazasız değişeni kesinlikle yokk Bej renkli 1,6 XEİ

Fiyat ne acaba kaça aldınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byibrahim

quote:

Orjinalden alıntı: hakie54

corolla aldım arkadaşlar bugün 1998 model klima yok lpg yok ama çok çok çok temiz kazasız değişeni kesinlikle yokk Bej renkli 1,6 XEİ

Fiyat ne acaba kaça aldınız.

+kaç km.de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla arkadaş corolla demişken şunu söyleyim sana, hayır içinde bi tereddüt kalmasın açısından,,,

amcam 97 yılında sıfır almıştı corollayı, tam 2007yılına kadar benzinde kullandı. araç kesinlikle garaj yüzü görmedi, kaportasında en ufak bişey yoktu, sadece ilk aldıktan 1 veya 2yıl sonra pasta cila çektirdiğini söyledi. hiçbirzaman arabadan dert yanmadı, rutin bakımları haricinde, sanayiye belkide hiç uğramadı... araba 90km sürati geçtikten sonra önü pısıyor ve virajlara girmesi mükemmel, kaçış çekiş mükemmel, frenler hakeza öyle... tamam belkide biraz sade bi araba olabilir ama sağlamlığı ve güvenilirliği çok iyi. bende 98model tipo var, amcamın corollayı bikaç kez kullandım, şahsen benim tofaş yapımı tipoya bakarak mükemmel bi araba diyebilirim, zaten iyi olması fiyatlarındanda anlaşılmakta, kötü olsa 2.eline biçok arabadan fazla fiyat istemezler, istedikleri fiyatta rahat eder yani

yani, accent le corollayı karşılaştırmak bile corollaya hakaret gibi bişey...
    artık gerisi sana kalmış, ister accent ister corolla alırsın sen bilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: erdil83

ben olsam accent alırdım..atiklik olarak...

corolla sahibiyim bir accent sürün bir corolla, atiklik nedir anlayın..
    12'ye 93-94 klimalı lpg'li corolla GLI bulabilirsiniz,
    16 valf motorun o harika sesini dinleyin..
    2. elde bu aracın hitap ettiği kesim çok geniştir, çek pazara aynı gün satılsın, ben bu aracı 3 ay arayarak aldım mesela satan bile yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodömizer -- 24 Şubat 2009; 1:13:57 >
  • arkadaşlar ben 12.500 e aldım

6 aydır araba bakıyorum yoruldum artık beynim kalmadı patlata patlata düşüne düşüne hertürlü arabaya baktım accent kalos europa kia getz nebilim bir türlü anlaşamadık olmadııı

98 model toyota corolla aldım 12.500

bir bakıyorum internette aynı özellikte araba 14.500 fiyat çekmiş 1 milyar pazarlık yapsan 13,500 diye düşünürsek ki 95-96 modelleri 13,000 ler de gram da inmiyor millet kral yapmışlar arabayı bakalım görecez kral mı müptelası olursun diyolar şu zamanda kazasız değişeni olmayan kullanım klavuzu bile içinde olan bir de hjakiketten 2 eli ben olacağım toyota yokk

2 gün evveli 96 model corolla var dı 12.000 e her yerden vuruktuu çarpılmadık yeri kalmamış bir hevesle gitmiştim kaportacıya uzak dur dedii

bunu götürdüm bi tane bile usta bulamaz dedi yok dedi çarpık marpık yok dedii

neyse araba 120 binde

• quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

valla arkadaş corolla demişken şunu söyleyim sana, hayır içinde bi tereddüt kalmasın açısından,,,

amcam 97 yılında sıfır almıştı corollayı, tam 2007yılına kadar benzinde kullandı. araç kesinlikle garaj yüzü görmedi, kaportasında en ufak bişey yoktu, sadece ilk aldıktan 1 veya 2yıl sonra pasta cila çektirdiğini söyledi. hiçbirzaman arabadan dert yanmadı, rutin bakımları haricinde, sanayiye belkide hiç uğramadı... araba 90km sürati geçtikten sonra önü pısıyor ve virajlara girmesi mükemmel, kaçış çekiş mükemmel, frenler hakeza öyle... tamam belkide biraz sade bi araba olabilir ama sağlamlığı ve güvenilirliği çok iyi. bende 98model tipo var, amcamın corollayı bikaç kez kullandım, şahsen benim tofaş yapımı tipoya bakarak mükemmel bi araba diyebilirim, zaten iyi olması fiyatlarındanda anlaşılmakta, kötü olsa 2.eline biçok arabadan fazla fiyat istemezler, istedikleri fiyatta rahat eder yani

yani, accent le corollayı karşılaştırmak bile corollaya hakaret gibi bişey...
    artık gerisi sana kalmış, ister accent ister corolla alırsın sen bilirsin

arkadaşım Bilmiyorumherkez senin dediğin şeyleri dedi bana hıza teşfik ediyor yavaş sür diyen var neyse zaamn gösterecek 3-4 ay tüp taktırma yı düşünmüyorum sonra sın da eğer içime ısırsa taktırırım 900 ytl ye 10 ay taksitli takıyolar yaaa sorun değil

beğenmesem de ben keyfi satıcıyım allah bire kaza bela vermezse tabiki bir şeyler düşünürüz çok mühteşem bir zarar ettireceğini düşünmüyorum 98 model olduğu için tek tarafı içimi rahatlatan tarafı 98 model olması zaten 96 model olan var arkadaşım da aynı renk klima yok tüp yok satacaklardı 12.000 verdi galerici düşün galerici verdi e kar da edecekkk 1 milyar kar etmeden vermez galerici

• 2007 yılına girmeden amcam corollayı satmak istemişti, tabi elden çabuk çıkarayım diye galeyire gitti ve galerici 97 model corollaya 13.750 vermiş, o da beğenmedi, iki üç ay daha bindi, tabi durumu gayet birazda sosyetik bi insan olduğu için pazara falan çekmedi, bu kez nolursa olsun ford bayisine gidip takasta kullanacam dedi. arabası 90bin km civarındaydı, tamamen orjinal hiç değişeni olmayan içi tertemiz bi arabaydı... o zaman arabayı 13.750 ye galeriye bırakmadı, ford bayisi bu arabaya 11.500verdi, üzerine kredi çekip connect aldı

hayır arabayı beğenmediği için değiştirmedi, ki 10yıl araba altında, yani bi bakıma bıtkınlık gelmiş diyebiliriz. arabayı bayiye bıraktıktan sadece 2gün sonra, bu arabayı emniyet görevlisi satın aldı
  • hakie54 COROLLAyı Adapazarında kullanacaksan kasko yaptırmanı yavsiye ederim zira bir arka çamurluğu bile 400 lira en küçük bir tıklama çok maliyetli oluyor bu araçlarda hayırlı olsun güle güle kullan
  • Ben direkt klimaya takıldım. Corolla da iyidir ancak klima olmazsa olmaz diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.