Şimdi Ara

Üstadlar sizce macera mı olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar herkese merhabalar , uzun süredir işlerden dolayı foruma uğrayamıyorum.Bu konudan sizden kişisel düşüncelerinizi almak istiyorum.Olumlu olumsuz tüm düşüncelere açığım.

2007 model 1.5dci 80Hp aracım var yaklaşık 9 aydır kullanıyorum.Ondan öncede 2009 110hp megane 2 vardı ihtiyaçtan satmıştım.Şimdiki aracıma geçen hafta yazılım attırdım araç 110Hp oldu.2-3 ayda bir köye gidiyorum mağlum yollar kötü , öyle oluncada kapılardan klasik fransız araçları gibi sesler oynamalar geliyor , geçen haftada sağ sinyal bozuldu sırf değiştirmek için ön tampon açıldı.Bu gibi ufak sıkıntılar oldu ama maşallahı var beni yolda koymadı.

Uzun lafın kısası arkadaşlar artık değiştir diyor , golf 4 lpg , punto 1.3 multijet hatta biraz kat 2010 2011 fiesta dizellere bak diyorlar.Sizce gereksiz bir macera mı olur yoksa düşünmelimiyim.
    Araçta herşeyden önce yol tutuşuna ve yakıta önem veren biriyim.Megane 2 çok çok iyi yol tutuyor diyemem ama sedan olduğundan dolayı maşallah daha yüksek hızlarda bile sıkıntı yaşamadım.Yazdığım arabalar segment ve kasa olarak farklı biliyorum ama düşünüyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C'den b ye dusmek mantikli olmaz derim. Ha ufak birsey olsun dersen baska tabi

• Bence de gereksiz olur. Hani seri atlarsınız (Megane 3 vb) olabilir. Ama aldığınız aracın Megane'dan aman aman üstünlüğü olmayacak. Bence binin.

• Sınıf düşmeyin yada aynı sınıftaki başka markalara yönelin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum , benimde düşüncem sizin'ki gibi.Arkadaşlar söyleyince kafam karıştı biraz ama dediğiniz gibi gereksiz ve anlamsız olur.
  • Arkadaşım 2006 1.6 renault megane ı satıp 2012 1.4 chevrolet aveo aldığına o kadar pişman ki. Yanlış anlamayın markadan dolayı değil, sınıf ve motor hacminden dolayı.

• Hem de ne macera, boşverin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tavsiyeniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bozuk yollara altıyüksek megan daha iyi bence ,punto hiç dayanmaz ön kısmı çok alçak kartel vurur kesin.

• Telefondan giriş yaptığım için toplu alıntı yaoamadım.Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Meganeın birkaç olayı acaba dedirtiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' araca geçen hafta yazılım attırdım araç 110Hp oldu ''

Hocam kusura bakmayında şu cümleleri görünce gülmekten karnım ağrıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

'' araca geçen hafta yazılım attırdım araç 110Hp oldu ''

Hocam kusura bakmayında şu cümleleri görünce gülmekten karnım ağrıyor

Hocam yazılım konusuna şöyle söyleyim , yazılım atılmadan önce 110HP güce kadar çıkarıldı dendi.Yazılımdan sonra gerçekten ilk 3 vites'te baya kendini hissettiriyor fakat bir o kadarda yakıt artıyor ve çok az bir şekilde siyah duman atıyor araç.Bir daha olsa yaptırır mısınız deseniz bir daha böyle bir maceraya atılmam.
  • Köye gidip geliosanız altı yüksek jip tarzı araç bakın eğer param bu derseniz size bir kaç araç önerebilir...
  • Bende kredi çekip mustang falan alacaksınız sandım..neyse bu da macera

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.