Şimdi Ara

Üst Üste 5 Şık Gelebiliyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir de her testte 8 tane A şıkkı 8 tane B şıkkı 8 Tane C şıkkı ... var diyorlar. Doğru mu?

• Üst Üste 5 Şık Gelmez hiç bir zaman şahit olmadım 8er tane de şehir efsanesidir denediğim oldu 8er olmaz ama birbirine yakın olur 6 7 9 10 8 gibi
  • 8-8-8 değil ama 9-7-8 gibi oluyor. Yani bir testte 15 tane '' A '' olup 2 tane ''E'' olması gibi bir durum yok. En azından şimdiye kadar olmadı.
  • 5 tane değil ama 4 olabiliyormuş galiba. Bir sıklar orantılıymis ama alan alan mı yoksa genel mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sınava girdim 4 A vardı Türkçede içim içimi yedi valla sonra doğru çıktı ama psikolojik olarak etkili bence. Art arda 4 secenek gelmezi duydum ama 8 8 olmaz bana kalırsa. Iyi öğrenci 39unu yapsın 1 soru bilmeden yapma ihtimali doğar. Sanmam yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara kafanizi yormayin beyler stres yapmayin kendinize girin adam gibi cozun cikin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • art arda 4 tane oluyor yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denemelerde 6-7 tane bile gelebiliyor hiç takılmadan devam ediyorum siz de takılmayın böyle şeylere
  • Genelde cevap anahtarlarını kontrol ederseniz 8-8-8-7-9 gibi oluyo geçen senede buna dahildi

• Valla ben her adayın cevap anahtarı farklı olacak diye duydum şöyle ki her kitapçık adaya özel olacak soruların ve cevapların yerleri farklı olacak bu demek oluyor ki sizin cevap anahtarınızda 40 tane a da alt alta gelebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ego sum qui sum

Bugün sınava girdim 4 A vardı Türkçede içim içimi yedi valla sonra doğru çıktı ama psikolojik olarak etkili bence. Art arda 4 secenek gelmezi duydum ama 8 8 olmaz bana kalırsa. Iyi öğrenci 39unu yapsın 1 soru bilmeden yapma ihtimali doğar. Sanmam yani.

Fem ygs6 mı girdiğin sınav? Deneme tarihinin en zor türkçesiydi bence 2012 ygsde bile bu kadar sıkıcı,zor sorular yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal denemelerde dikkat etmiyorlar ama ösym de 8 olayı var.. Fakat sanırım şu şekildeydi 160 soruda 40 ar tane olacak şekilde

• 4 tane gelmesi bile çok zor genelde 1 i yanlış oluyor o arada.

• Üşenmedim saydım ygs2012 de bi oran yok bimi 32 kimi 35 ama arada büyük farklar yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.