Bildirim
Üst üste 3. Kahvemi içiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
olmaz hocam eğer kalbinde sorun yoksa -
Hayır yok hocam. Zaten kahve bile sayılmaz bu bence bir ise yaradığı yok tadı güzel diye içiyorum can sıkıntısı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kilo aldırır ama her gün içmequote:
Orijinalden alıntı: Dr. Doctor
Hayır yok hocam. Zaten kahve bile sayılmaz bu bence bir ise yaradığı yok tadı güzel diye içiyorum can sıkıntısı. -
Toz şekeri hayatından çıkar. Bende artık çayı, kahveyi uzun zamandır şekersiz içiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 9 Haziran 2019; 17:1:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bidahakine alt alta iç. -
kahve mi içtiğin?
katkı maddeli toz işte -
Günde en iki fincan (büyük) türk kahvesi ,kola,soğuk çay,sigara içtiğim oluyor bir şey olmuyor bunları biribirine yakın zaman dilimlerinde yapıyorum.
Çay içerken şeker atmıyorum 5 yıldır falan ama kahvede atmadan çok acı oluyor
Aman hocam siz de dikkat edin
Bisi olmaz ama biraz azalt hocam kahve pek iyi birsey degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altin Elbiseli Adam -- 9 Haziran 2019; 17:35:52 >
Aynen hocam biliyorum
sütle yumuşatmayı dene kahveyi -
cok kafein tuketmek iyi degil. en azından şekeri ve kremayı azaltsan iyi olur. sütlü kahve yapabilirsin. türk kahvesi nescafeden daha saglikli bu arada -
günde 20 fincana kadar faydalıymış. sonrasında zararlı. son araştırma
Ben genelde günde 1kupa filtre kahve 1 2 fincanda türk kahvesi içiyorum. Alışınca pek birşey olmuyor.
Sana tavsiyem önce şekeri tamamen bırak daha sonra kahve beyazlatıcıyı en aza indir hatta biyerden sonra koyma bile. Kahvedeki kafeinden çok o şekerler daha çok zarar verir. Azaltıcam diyede kendini kandırma ya tamamen bırak yada kullanmaya devam et azaltmak diye bişey yoktur çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X