|
|

|
|
|
|
|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373 Kimber Kable 12tc/8vs |
|
güzel bir alt yapı ile cok baba bir mono oto amfisi ile kıcker kale L7 oto subwoofer ı bagla madem kalite değil amac ac sesi salla binayı bırak üst katı |
|
xb8 eskiden bir komşumda vardı. Sonuna kadar açınca bizim evden baya duyuluyordu. Hazır birşey isterseniz düşünülebilir. Daha da fazlası için 30 veya 40 cm lik sub,hacmen mümkün mertebe geniş bir kabin, en az 300 watt trafo ve 8x10.000 mikrofarat kondansatör kullanan bir besleme devresi ve uygun güçte amfi gerekir. |
|
|
Aynısını ben de yaşadım ve şöyle yaptım. PC den ses frekans üreteci frekansı ile deneyerek sabit bir bass frekansı ayarladım. Öyle ki evin yapısı ile rezonansa girip uğultu oluşturdum. Değişken olmadığı için ve bass seslerde yön duygusu işlemediği için salonun da kapısını kapatınca sokak kapısından bile belli olmuyordu hatta yatak odasının kapısını kapatınca rahat rahat uyuyabiliyordunuz. Bir gece açık bırakıp yattım gece geç saatte uyanıp kapattım. Bir daha da ses yapmadılar. Bundan önce de bir kere çoşkuyu verdim 10 dk geçmeden büfedeki eşyalar sallanıyor sesi kısabilirmisiniz diye çocukları yollamışlardı. Tamam evde çocuk var anlıyorum da evsahibi diye de tepemizde istedikleri gibi gürültü yapabileceklerini sanmaları ayrı bir garabet. Tabi yeni evliydik, genciz diye akılları sıra bizi yönetmeye kalktılar. Genciz dediysem de 30larındaydım hani 18-20 değil. Kabinin bass portu önde olsun hoparlör dae önde olsun yada kapalı olsun. Ses tek yönden çıksın yani alacağınız sub da. Onu da koltuğun üzerine yukarı bakacak şekilde tercihen köşeye yerleştirin. Köşeler horn etkisi yapar sesi arttırır genel kural olarak. Sabit bass da dayadınız mı ve hatta yasaklar kalkınca dışarıya da çıktınız mı kimse sizden şüphelenmez. Bir de umarım elektrik sigortanız korunaksız şekilde değildir. Biri çıkıp sizin sigortayı kapatabilir sinirlenirse. |
|
@Cromartie nin tavsiyesi üzerine 6-7 aydır z906 sahibiyim. FL Studio öğrendim ve kendi bass kicklerimi yazıp çalıyorum. Tam olarak müzik sesi gibi duyulmadığı için şikayet de edemiyorlar, şikayet gelirse evde koşuyorum diyorum. Geçen en son dayanamayıp polis çağırdı üstteki. O günden beridir yaptıkları gürültü nispeten azaldı. En azından benim de elim kolum bağlı gürültü yapmalarını dinlemiyorum. Son ses açmak mümkün değil zaten camlar kırılacak gibi oluyor. |
|
Hocam bu sıkıntıyı yaşamayan anlamaz. Özellikle de çirkef ve laf anlamayan komşularınız varsa... Sub'ın yerini değiştirmeyi düşünüyorum, enerji odaya ve tabana yayılıyor. Horn etkisini merak ettim açıkcası. Dediğiniz gibi sub'ı koltuğun üstüne koyup köşeden sesi yukarı vermeyi deneyeceğim. |
|
Sonuç ne oldu 🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pioneer araba tesisatı kur laciverte boyarsın. Cok tatlı oluyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Aralık 2025; 10:56:25 > |
|
Tamam da, sen benden değil falan diyorsan onlar adam olmaz ki. Senin korktugunu anlarlar. Asagıdan Marduk, Carpathain Forest falan vereceksin. Exorcist seytan cıkartma sahnesini aç onu da izle. Polis gelince, kusura bakmayın, kulaklarım iyi duymuyor, kulaklarım sağır benim, ben ses gittiginin farkında değilim falan diyeceksin. Eziğe yatacaksın. Polisten özür dileyeceksin. Yukarıdakilere de "dinlemeyek mi laooo" diyeceksin. Sen gizli gizli low frekans veriyorsun, herifler seni anlamıyorlardır. Hahaha Orası seytan'ın inine dönmeden ses kesilmez orada ahahaha Sana iyi bir playlist lazım hahaha Bak bununla başla, umutsuzluk ve caresizlik verir, ruhu yavaş yavaş emer hahaha Provided to YouTube by The Orchard Enterprises
Cold Comfort · Carpathian Forest
Morbid Fascination Of Death
℗ 2007 Peaceville Records
Released on: 2007-09-10
Auto-generated by YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=KsPMytbRYsU&list=RDKsPMytbRYsU&start_radio=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Aralık 2025; 11:24:54 > |
|