Şimdi Ara

Üst kata internet ulaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturduğumuz katta bir masaustu var modem de bu katta bulunuyor bir de üst katta masaüstü var ona internet ulaştırmak için ne yapmak gerekir

• Ya ona kablo gotureceksınız yada usb wifi adaptor alacaksın yada Repeater alacaksınız 3 secenegız var
  • kablo evin içinde sıkıntı da şöyle wi fi tarzı birşey olsa iyi olur access point gibi şeyler gördüm internette onlar iş görür mü
  • Assagıdakı modemde Kablosuz ozellıgı varmı ?
  • Modem kaplosuz ise .accesst point al.repeater al.ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet var kablosuz özelliği telefonları felan bağlıyorum
  • şöyle eli ayağı düzgün bir access point önerebilir misiniz istanbulda oturuyorum mağazdan alacağım hangisi olursa farketmez vatan,gold vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer77 -- 7 Aralık 2014; 20:30:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tp link WA830RE alın arkadasım ıs gorur
  • eyvallah
  • TP Link N Nano Router TL-WR702N 'de işinizi görecektir,kullanımı pratik ve stabil.
  • Modem markasi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRStaRz

şöyle eli ayağı düzgün bir access point önerebilir misiniz istanbulda oturuyorum mağazdan alacağım hangisi olursa farketmez vatan,gold vs

1000mw çıkış güçene sahip. kaplosuz ağı cok uzaklara iletebiliyor. ben cok memnunum.tekrarlayıcı özelliği yoktır. accest point olarak kullanırsın.asıl router diye geçiyor
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WR841HP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.