Şimdi Ara

USKO DA DUPE Mİ VAR ?:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an itibari ile gameturkonline nin g0ld bAr sitesine baktığımız zaman geçen hafta 5 lira olan g0ld bAr şimdi 4,50-4,25 arası,piyasaya da baktığımız zaman geçen haftalarda girakon da iron bow +7 200-210 milyon iken şimdilerde 280 den başlıyor.Para çok ve item fiyatı yüksek olduğunu gördüğümüz zaman haliyle g0ld bAr üretimi (dupe) mi var diye insanın içine kurt düşmüyor değil.Oysa ben bundan 1 ay kadar evvel gameturk den 20 gb yi 170den 150 ye kapatayım diye ne diller döktüm de kabul etmemişlerdi.Bu işin içinde bir iş var da anlayamadım.

    Not: ionia da gb geçen hafta 30 bu hafta ise 25 e gerilemiş durumda millet ionia da bu kadar çabuk mu g0ld bAr kastı piyasa para doldu yoksa piyasaya para mı sürdüler anlayabilmiş değilim.

    günlük gb fiyatları bakınız:

    http://www.gameturkonline.com/index.php?kategori=4

    not: link bilgi amaçlıdır reklam amacı taşımamaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 7 Mayıs 2009; 20:31:40 >







  • Bu soruyu sorduğuna inanamıyorum . Yeni açılan bi serverın 1. gecesinde gb satışları başlamışsa bu sorunun cevabıdır .
  • bence eski serverlerde GB fiyatlarının düşmesinde bir çok oyuncunun yeni servere geçmek için itemlerini satmaları ve GB ye çevirmeleri yatıyor gibi, bendede 45 gb var girakonda , ama alan yok, oyuncu kalmadıki, kalanlarda kiralık itemlerle koxp yapanlar onlarında şuan gb ye ve iteme ihtiyaçları yok.
  • dupe var...bir şekilde yapılıyor ama nasıl yapılıyor ne üzerinde yapılıyor bu bir sır..
    serverdaki üst sıralardaki klanların arasındaki bi casus aktardı bana da....
    bu bir duyum sadece ...kesin konuşmuyorum..

    ama ki pazardaki itemlerin bir anda fırlamasının bir nedeni ortamdaki para miktarının artışıdır...buda malum dupe ile oluyor..
  • Düpe var. PUS üzerinden yapılıyor tabiki nasıl yapıldığını açıklamıyorlar.Sürekli bedavaya PUS itemlerini çekebiliyorlar. Tabiiki bir tek bu yöntemle düpe yapıyorlar demiyorum. farklı yöntemleri olanlarda var. Bu sadece benim varlığından haberdar olduğum, fakat yöntemini bilmediğim bir düpe sistemi.
  • Bi yerde okudum aslında pus şeyini de denemedim hiç
  • bizimle paylaş biz deneriz kardeş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dupe Diye Birşey Yok Oyunda Bazı İnternet Cafelerin K2 Den Bayilik Almasıyla Satılıyor Gb ler İonia Gb nin Satımı K2 nin ... Yemesi Büyük Ko Cafelerine Bayilik Veriyorlar Ve İonia K2 ye Çok Yaramış Durumda Cafelerin Bayiliği Oldugu İçin Başka Serverlarda 4 4.5 Arasıyken Gb İonia 20 30 arası ve bu cafelere giden paralar otomatikman k2 ye gidior yani gine kazançlı k2 bunu nerden biliorsunuz diyorsanız
    Bir Gün Antalyanın En İyi Ko Cafesine Gittim (3 Senedir Gidiyorumda) Adamlar Pedalından Tut Gb Charına Kadar Satıyorlar Neyse Oturdum Gb Almak İçin Bekliyorum Konuyu Açayım Dedim Hemen Tabi Dedim Bu Değirmenin Suyu Nerden Gelior Abi Dedim (Tabi Adam Beni Tanıyor Müşterisiyim 2 3 senedir) Biz Burda Bayilikle Gb Satıyoruz dedi 3 Senedir Ben Kesintisiz Her Serverda Gb Satıyorum Dedi.Bende Şaşırdım Bayiliği Nerden Alıyorsunuz Dedim K2 Den Dedi.(Hiç Şaşırmadım )Dedim ee Dedim Onlar Nasıl Yapıyorlar Bu İşi Onlar bize Belli Miktarda Gb Veriyorlar Biz Sattıgımızdan 1 Tl Sini Kendimize Geri Kalanını K2 Ye veriyoruz Dedi.Mesala Dedim İtem Satışıda Yapıorsunuz Arada O Nasıl Oluyor Dedim Oda Bazı Serverlarda özellikle İlk 4 Serverda +8 +9 İtem Satıyoruz Dedi K2 Bize +8 Hb yi 200 250 Tl den Veriyor Euro Gönderiyoruz TL Olarak 200 250 Arası Tutuyor Biz +8 Hb yi 400 500 E Satıyoruz Dedi

    Ve Anladım Ki Bu Oyunda Yeni Server Açılsada Serverda Bütün Herşeyi Silip Yeniden Başlatsalarda Bu Gb Satışları Devam Edecek K2 Niye Para Kazanmaya Tam Hız Devam Ediyor İşte K2 nin Kazandığı Paralar Ortaya Çıkıyor

    Bu Arada Cafenin Adını Vermeyeceğim Reklam Olmasın

    VE KESİNLİKLE USKODA DUPE YOKTUR İŞTE BU ANLATTIGIM SİSTEM WARDIR K2 NİN BAYİLİK VERİP GB SATTIRMASI VE PARA KAZANMASI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4eVeRack -- 7 Mayıs 2009; 11:20:43 >




  • BİDE HİÇ MERAK ETMEDİNİZ Mİ SAĞLAM YERLERİN GAMETURK ÜNLÜ CAFELERİN GB SATIŞLARINDAKİ ORANTIYI ? HİÇ Mİ ÇARPMADI GÖZÜNÜZE
    DİKKAT EDERSENİZ GAMETURK 4.5 TL MESALA BİZİM O ANLATTIGIM CAFEDE 4.5 BAŞKA BİR KİŞİDE 4.5 A SATIYOR BUNLAR CAFE SAHİBİ HİÇ ORANLARI YÜKSELME FALAN OLMUYOR Bİ GÜN 4.5 Bİ GÜN 4 HEPSİ AYNANDA DÜŞÜRÜLÜP YÜKSELİYOR BUNLAR DUPECİMİ HAYIR !! K2 BAYİLİK VERİYOR K2 FİYATLARA NE DERSE ONLARDA ONU KOYUYOR LAR BENİM MSNİMDE 6 TANE CAFECİ WAR VE ŞUAN 6 SIDA AYNI FİYATA SATIYOR HİÇ Mİ DİKKATİNİZİ ÇEKMİYOR LAFLARIMA YALAN DİYEN OLURSA BUNU GÖZ ARDINDA BULUNDURSUN
  • bu dedikleriniz dupe olmadığını yalanlamıyor ki. Ha k2 gb'yi bu cafecilere dolaylı yönden satmıyormu? Neden olmasın Büyük ihtimal yapıyor olabilir. Ama düşünsene belli bir kar marjı ile 4 veya 4,5 ytl ile satmak var. Sıfırdan üretip kökünün karını almak var :D.

    Yani her türlü oyunda gb dolaşıyor, Gerek düpe şeklinde olsun gerekse k2'nin gb veya cash, pus itemlerini toptan satmakla olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 7 Mayıs 2009; 11:45:42 >
  • EYİ HOŞ GÜZELDE....BAYİLİK SİSTEMİ VAR DİYOSUNUZ..pre olarak olabilir gb oalrak ta olabilir...eyi güzel kardeşim oyun zaten gb item ile dönmüyor mu ? ister seve seve ister zorla preyi de gb yi de alıcanız..gb 20iken de satılıo 1 tl olsa da satılıo...zaten satılacak olan malın fiyatının indirilmesi akıl karı mı sizce?

    kaç defa pazar fiyatı normal seyrinden saptı da uçtu nedensiz yere?

    -pus itemleri dupelendi pazar tavan

    -bf taşları dupelendi piyasa tavan

    -yılbaşı itemleri dupelendi piyasa tavan

    -ft gemleri dupelendi tavan

    -bus dupesi yapıldı piyasa tavan..


    şimdi durup dururkene hiç bişe olmadan piyasa sırf k2 insafa geldi gb fiyatlarını düşürdü diye mi yükseliyor?ateş olmayan yerden duman çıkmaz kardeşim..

    bu arada k2 edit item satar diosunuz..şirket aptal ama bu akdar aptalık etmezler..nie +10 almak warken +9 ? dimi.. akıl war mantık war..

    ayrıca ben pazar fiyatlarının uçma nedenini özelikle üst sıralardaki klanda olan bi arkadaşımdan öğrendim..ha kesinlikle mi derseniz hayır..
    ama ki şurda kaç zamandır takılyoruz..işimize yaricak dupe ex bug filandi filandı kimse gelip te paylaşmaz ortalık yerde...herkes yaparsa
    ben kar edemem mantığı..ve şimdiye kadar nolduysa fix leniceği gün biri salar ortalığa iş işten geçtikten sora..çalışmalar başlar ama sonda çok fazla
    bi getirisi olmadıği için herkes öfler pöfler...şimdiye kadar böyle olmadı mı ?

    benim düşüncem budur..




  • evet bencede mantıklı zaten gb satılıyor ne diye ucuzdan satsın ki. gb ucuzluyor piyasa pahalanıyor gb pahalanıyor itemler ucuzluyor. yani sürekli gb = item değeri = Aynı ytl. Yani 1 yıl öncede atıyorum +8 raptor gb ile alırken 100 ytl maloluyordu ortalama (fiyatlar sallıyorum ona göre) bugünde aynı fiyata mal oluyor aynı itemler. Dolayısı ile gb yi k2'nin ucuzlatması ne işine yarayacaktı ki?

    Acaba düpecilerin daha az kazanmasını mı sağlamaktı. Zira eskisi gibi trade ile (malum pvp serverlarda olan 3 kişilik trade ile) veya (9999 tane oklardan alıp bunları bus'a dönüştürmek) gibi kolay yoldan olmadığı kesin. Zira potcuya direk satarak seri seri sınırsız gb üretiliyordu ve 50 kuruşa satılıyordu. Şimdi ise son aylarda civciv bugu ile belli bir sınırda yapılıyordu ki fixlendi. pus desen mecburen tezgahta satacak tek tek potcuya satmakla gb yapamazlar. bizim bilmediğimiz yöntemlede yapıyorlarsada eskisi gibi seri şekilde yapamadıkları kesin. K2'de gb fiyatlarını biraz daha ucuzlatayım ki bu herifler ürettikleri gbyi satarken biraz daha zorlansınlar.

    Olur mu olur. Fikir sadece.




  • Dupe şu zaman başladı şu zaman bitti diye bir şey söylenemez.Dupe duplicated item'dan gelir. usko nun kurulusundan bu yana 350 civarında dupe yöntemi fixlenmiştir. bi o kadar daha açık oldugu sanılıyor. eskiden inventorynizdeki para miktarı client side da tutulurken 10 yaşındaki çocuk bile cheat engine ile verileri değiştirerek üstündeki parayı çoğaltabiliyordu. en meşhur dupe yöntemi 2-3 yıl önce olan bus dupesidir. şu anda oyundaki 100.000.000 noah (1 gb) tl olarak 8-9 tl değerindeyken, bus dupesi zamanında günümüzün parasıyla 10 kuruşa kadar düşmüştü. artık çoğu veri server side a taşındığı için memory hackingle yapılabilecekler sınırlandırıldı. visual olarak dupe yapmak hala mumkun ama bunu servera nası yutturacağınızı bilmeniz lazım. bu konudada çalışmalar sürüyo ama elle tutulur bi yöntem yok.

    son günlerin güncel bugu ise oyundan kaldırılmıs beginner helper questinin packetlerinin wpe pro ile kaydedilerek servera sürekli yollanmasıyla sınırsız para kasabilmeniz. saatte ortalama 6-7 gb ( bunun tl değeri 60 tl civarında ) bir para kazanırsınız.

    işi gücü bırakın, sağlam memory hack biliyorsanız gidin knight online' da açık arayın, zengin olursunuz.




  • K2 Bayilikle Gb Satıyor Falan HİKAYELERİNİ Geçin Bu Yorumu Yapan Adamların KAFECİ Olduğunu Düşünüyorum.

    Şimdi Neden Diceksiniz . ÇÜNKÜ BİR TANE ALLAH'IN KULU KAFECİDE GELİP BURAYA BEN K2 BAYİLİKTEN DOLAYI ALIYORUM DEMİYOR.BANA DİYEMEZ FALANDA DEMEYİN.BU GB SATAN KAFECİLER KESİNLİKLE DUPE YAPIYOR BU İŞ BU KADAR BASİT...

    SİZ GİDİN KUMDA OYNAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 7 Mayıs 2009; 17:55:35 >
  • Bence piyasayı karıstıran üst üste gelen olaylar oldu.

    1. Bu oyunu 4 yıldır oynuyorum yaz tatili yaklasıyo bebeler oyuna doluscak benim 9 yasındaki yegen bile gb parası biriktirio xD her yaz gb fiyatları arttı yine artıyo.

    2. kiralık item bugunun kalkması özellikle armor ve silahların fiyatını arttırdı. 50 60m ye olan rogue sheller simdi 1gb oyunu dwmlı oynıcaksanız kendi iteminizi almalısınız cünkü 2 haftada 1 aynı gün item kiralıyabiliosunuz. itemelerin oyun fiyatları ile gb fiyatları ters orantılı sonucta biri artarsa digeri düşer


    3. k.o.x.p yani ölümsüzlük adam seri seri 1k buff basıyo kendine parasite yemezse yada bi asas tek cekmezse adama yatmıyo bir cok kisiyi oyundan soguttu (benide) ve millet carlarını gb ye dönüstürüp satmaya basladı.

    4. yeni servera gecenler de itemlerini gb ye dönüstürüp satıyo.


    belki hala benim kesfedemedigim baska nedenlerde vardır simdilik aklıma bunlar geldi.




  • Arkadaşım Cafeciler 3 4 yıldır satıyor adam 3 4 yıldır dupemi yapacak her patch atladığında oto matik açıkmı bulacaklar benim dediğim cafe 3 4 yıldır gb ve pre falan satıyor ASIL SEN GİT KUMDA OYNA
  • Dupe Var...
    Yapılıyor...
    Oyunun İlk Serverlarının en sağlam fakat şu an dağılmış clanından arkadaşlarım var. ARalarında Çok Sağlam dediğimiz Zamanın Babalarından f9'unda bir zamanlar içinde bulunduğu bir clan bunlar. F9 +8 Raptor'la ezilirken bir anda bu clana girip +9 II falan aldı sonrasında çıktı.Hiç Kimsede +10 Item yokken bunlar dupeliyordu.Küçümsememek lazım bunlar bildiğin çete gibi.


    Ayrıca,
    K2 TL ile item satışı da yapıyor. Örneğin o Kadar gb hep k2 vasıtasıyla ayrıca Logosta +9 Shell Set yoktu warrior fakat Mim/Kadrodışı Batuhan Karadeniz/ Yeni char açar açmaz aldı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ClassRouGe

    Dupe Var...
    Yapılıyor...
    Oyunun İlk Serverlarının en sağlam fakat şu an dağılmış clanından arkadaşlarım var. ARalarında Çok Sağlam dediğimiz Zamanın Babalarından f9'unda bir zamanlar içinde bulunduğu bir clan bunlar. F9 +8 Raptor'la ezilirken bir anda bu clana girip +9 II falan aldı sonrasında çıktı.Hiç Kimsede +10 Item yokken bunlar dupeliyordu.Küçümsememek lazım bunlar bildiğin çete gibi.


    Ayrıca,
    K2 TL ile item satışı da yapıyor. Örneğin o Kadar gb hep k2 vasıtasıyla ayrıca Logosta +9 Shell Set yoktu warrior fakat Mim/Kadrodışı Batuhan Karadeniz/ Yeni char açar açmaz aldı


    o mim Batuhan Karadeniz miş la doğrumu




  • Ben her zaman K2 yi eleştirmişimdir oyunu severim ama bu oyunu yönetenleri hiç bir zaman tutmadım tutmam da nedenine gelice hiçbir zaman dürüstlükten yana olmadılar.Şöyle ki adam gidiyor 40-50 liraya dişinden tırnağından arttırıp platinium alıyor daha fazla ex kasmak için bakıyorsun bu yanda ise adam 1-2 ay gibi kısa bir sürede hiçbir masraf etmeden 80 lvl oluveriyor(macro-kosp ile).Kimisi de parayı basıp char editlettiriyor,editleme var bu kesin bakın ben bir private serverde de oynuyorum ve adamın bana söylediği site sahibinin yani 100-150 lira ver sana hem np hem de tüm stattlar 255 olsun dedi.Ben private servere para vermem ama bir arkadaşım verdi ve şu an inanın diğer ırkın CZ deki townunda elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor gördüm.
    Şimdi konudan konuya atlıyorum ama kusura bakmayın aklıma geldikçe yazmaya çalışıyorum amacım sizinle bildiklerimi paylaşmak,
    Daha bu gün bu şahıs ile telefonda görüştüm ve bana kendisinin KO serveri kurabileceğini ve bana en fazla server kiralama ücreti hariç 150-200 liraya mal olabileceğini söyledi tek sorun ko panelini kullanamamamda olabilirmiş onu da kısa bir anlatımdan sonra öğrenebilirmişim.Yani bakın bu diyelim kurduracağım KO da bile bir kO paneli var yani bu demek oluyor ki bir char açarım lvl 1 ki (ben ko panel görmemiş değilim gördüm sadece ayrıntılı kullanımını bilmiyorum )oradan bir ayar ile charın tüm stattları str-hp-dex-mp-int-flame-magic-glacier-curse-lightning-poison değerleri 255 er vede charın kendisi 83 lvl olarak bir resetten sonra mümkün.Kaldı ki bu dediğim pvp serverde ki tüm pvp ler böyle bir solucan kesersin içinden g0ld bAr düşer,olmadı her solcanın kutusuna 6 adet gold bar koyarsın bu mümkün.
    O zaman demek istediğim k2 ye parayı sağlamca bastıran birisi her dediğini istediğini makul çerçevede yaptırır.
    Ben girakonda son zamanda bir Nobody charı aldım adamla yüz yüze görüştük ve bana aktardığı olay aynen şudur,yeni servere başlayacağız amacımız kasmak ve ilerlemek olacak belli bir süre sonra bir arkadaşımızın K2(Türkiye) de dostu varmış charlarımızı editlettireceğiz.
    İonia da şimdi 83 lvl +9 shell setli adam görmek mümkün olamaz bu KO nun ruhuna aykırı ayrıca adam ben editim diye de bağırmış olmaz mı.Ama inanın en geç 2-3 ay sonra bu gerçekleşecek bakın cruiser dedi diyeceksiniz.Şu an bile girakon da oynayan yok mu şu anki human kral konstanopolis mi ne full+9 değil mi ben hatırlıyorum bu eleman hemen hemen 8-9 ay evvel +9 idi.Kısacası uzun lafın kestirmesi dupe de edit de her zaman var ve var olacak.Adam bir solucanın kutusuna 6 g0ld bAr koyabiliyorsa o zaman dupe yi K2 yapmış olmuyor mu.Char parayı bastırana editleyip veren K2 ise yine hileyi yapan K2 nin ta kendisi olmuyor mu.




  • arkadaşım bu hep böyledir

    her kış fiyatlatlar taban olur ve yazları ise tavan yaparböyle hep yani hep yazın mı dupe oluyor gibi bir soru sorma bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.