Şimdi Ara

usbli hoparlörü prizde kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. elimde philips marka gücünü usbden alan hoparlör var. bunu cep telefonuma bağlayarak prizde kullanmak istiyorum. şu ürün işimi görür mü şarj etmeye yarıyor hoparlörü yemeyelim sonra

http://www.hepsiburada.com/modacar-usb-girisli-220-volt-sarj-adaptoru-13b015-p-OTM13B015?wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CjwKEAjws7OwBRCn2Ome5tPP8gESJAAfopWsmnMI1oeUDTbdeVUGAI0NVXvDf1W6nbGqVXzysFsj7hoCqvPw_wcB

• hoparlör kaç volt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan-2626

herkese merhaba. elimde philips marka gücünü usbden alan hoparlör var. bunu cep telefonuma bağlayarak prizde kullanmak istiyorum. şu ürün işimi görür mü şarj etmeye yarıyor hoparlörü yemeyelim sonra

http://www.hepsiburada.com/modacar-usb-girisli-220-volt-sarj-adaptoru-13b015-p-OTM13B015?wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CjwKEAjws7OwBRCn2Ome5tPP8gESJAAfopWsmnMI1oeUDTbdeVUGAI0NVXvDf1W6nbGqVXzysFsj7hoCqvPw_wcB
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-433C0D151 -- 3 Ekim 2015; 2:09:42 >

• quote:

herkese merhaba. elimde philips marka gücünü usbden alan hoparlör var. bunu cep telefonuma bağlayarak prizde kullanmak istiyorum. şu ürün işimi görür mü şarj etmeye yarıyor hoparlörü yemeyelim sonra

evdeki cep telefon şarjlarındaki usb kablo girişli adaptörü kullanabilirsin.

Adaptörün altında "output" değerine bir bak. En fazla 700Mah olanı kullan. 1Ah sorun çıkartabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SatVia

quote:

Bilgisayarların usb portları 5 volt verirler, ancak akım güçleri genelde 10 amper ve üzeridir. Bu 220 volt usb adaptörleri de 5 volt verirler ancak akım değerleri 0,85 amper filan oluyor. Yani hoparlör için yetersiz kalabilir. hoparlörün ne kadar güç istediğini bilmek lazım.

kardeş bilmiyorsan yazma bilgisayar USB si standart olarak 500 mah verir
    Ne 10 amperi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

quote:

evdeki cep telefon şarjlarındaki usb kablo girişli adaptörü kullanabilirsin.

Adaptörün altında "output" değerine bir bak. En fazla 700Mah olanı kullan. 1Ah sorun çıkartabilir.

akım değerine bakmasına hiç gerek yok 5 v olduktan sonra 5 amperle bile besler hatta basslari daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 2 Ekim 2015; 6:52:26 >

• bilgisayar usb'sinin 10 Amper verdiği şu ana kadar hiç görülmemiştir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet/elektro

bilgisayar usb'sinin 10 Amper verdiği şu ana kadar hiç görülmemiştir..

Front USB leri psu ya bağlamıştım ben. Ama takılmak istenen ürünün fotoğraflarını da görseydik..sesi de usb üzerinden alan bir cihaz olabilir. 3.5mm stereo girişi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet/elektro

bilgisayar usb'sinin 10 Amper verdiği şu ana kadar hiç görülmemiştir..

Front USB leri psu ya bağlamıştım ben. Ama takılmak istenen ürünün fotoğraflarını da görseydik..sesi de usb üzerinden alan bir cihaz olabilir. 3.5mm stereo girişi var mı?

evet şimdi elinizdeki ürün usb hoparlörmü yoksa sadece ses iletimini mi usb den yapıyor ayrıyeten 3,5 mm stereo ses giriş jakı varmı ??

Elinizdeki hoparlör stereo jaka sahipse 5 volt 2 amperlik tablet şarjları iş görecektir

ama sadece usb giriş varsa o zaman olmaz bu iş yatar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 2 Ekim 2015; 22:59:27 >

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-433C0D151 -- 3 Ekim 2015; 2:09:24 >
  • arkadaşlar elimde telefon şarjı için kullandığım alet işimi gördü aklıma gelmemişti hiç teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.