Şimdi Ara

USB Wireless Adaptör 300 Mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde adetli vardır. PC takıp wireless çekim gücünü arttırabilirsiniz.

FİYAT: 19 TL

Kargo alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 4 Ağustos 2014; 22:19:24 >

• Herhangi bir Android tabletle uyumlu olmama ihtimali var mı? Anroid tabletin kendi çekim gücüne göre ne kadar fazla güçlüdür?
  • Telefona nasıl takılıyor? Ürünün marka ve modelinin verebilir misin?
  • hcm telefon için deil bu pc lerde sorunsuz çalışıyor, android tabletlerde de usb ota desteği olması lazım ve otomatik tanıması lazım
  • Tabletim için düşündüm netten özelliklerine baktım ancak normal usb wifilerlerden farkı yok gibi.
    Teorik olarak özellikleri diğerleriyle aynı alıp test etmek lazım.
    İyi satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabletler normal usb adaptörleri kabul etmez.
  • samsung smart tv lerde çalışıyormu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç dbi ?
  • Dbi olarak standart 2 dbi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar61

Elimde adetli vardır. PC takıp wireless çekim gücünü arttırabilirsiniz.

FİYAT: 25 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

adı soyadı nedir ? incelemek isterim win 7-8 64 bitler için desteği varmı felan bir araştıralım..tam modeli de yazarmısın ?

• ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    Hcm modeli resimde belli ME-DN523 ama asıl öğrenmek istediğin çipseti ise Realtek RTL8192S USB 802.11B/G/N windows 7 32-64 bit ve xp 32 bit sürümleri denenmiştir ve driverleri de elimde vardır. Ancak elimde Windows 8 PC olmadığı için test edemedim ancak sorunsuz çalıştıracaktır. Net bağlıysa driveri Windows 7 otomatik olarak bulup yükleyebiliyor ancak driver dosyasını kendiniz yüklerseniz daha iyi olur

yurt dışı fiyatı 30$-35$ dolar seviyesinde

http://store.uebo.net/ME_DN523_802_11N_300_Mbps_USB_Wi_Fi_Adaptor_p/me-dn523.htm

http://www.dune.ua/catalog/Aksessuary-i-rasshirenija/iNeXT-MEDN523-802.11N-300-Mbps/

• Mevcut sinyali % sel olarak ne kadar etkiler/destekler? H.satışlar. (Laptop'ta) açık bir alanda.
  • Hayırlı satışlar ama 30$ satış fiyatı olan bir ürün en fazla 30 TL olabilir 19 TL anlam vermedim, kuşku ister istemez oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direkt3d -- 4 Kasım 2013; 19:48:03 >
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kuşkunuz olmasın 35 tl yazdım fiyat çok dediler 30 a çektim yine çok dediler ilanı bugün düzenlemeden önce 25 tl idi bunda bile pazarlık yaptılar bende 19 tl ye çektim fiyatı bunda da laf diyen olursa küfredecem valla

kimsenin şüphesi olmasın elimde fazla fazla var
  • bi tane alacam hemen 15 TL olur mu
  • Ev içi kullanımı gayet güzel olur. Uzun mesafeliler için antenli önerilir.
  • Usta, kişisel mesaj attım, cevap verdiniz ama devamı gelmedi, İstanbul da yım . Elden teslim alabilirim.
  • Bu üründen satın alıpta kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz cihaz standart laptoplardan yüzde 30 daha iyi olsa yeterli bir çözüm olur ki ben masaüstü sistem için kullanmayı düşünüyorum birde stabil olması lazım bağlantı bir var bir yok oldu mu hiçbirisinin bir anlamı olmuyor satın alanlar deneyim sahibi olanlar yorum yazarlar ise ürünle ilgili iyi olur.
  • Hcm diğer cihazlarla modeme bağlanıp nete girebiliyorsanız sorun pc kaynaklı format atın ya da wireless driver silin tekrar yükleyin wireless kartta sorun varsa bu işinizi çözer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu ürünü sharp tv ye bağlasak smarta katkısı olur mu acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.