Şimdi Ara

Usb wifinin modem seçme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar garip bir şekilde kullandığım usb wifi modem seçiyor kullandığım marka ve yaptıklarını yazıyım
    Zoom ve Airties=Gayet güzel çekim gücü hızlı internet
    Huwaie=Isınana kadar iyi sonra kopmalar başlıyor takıp çıkarmak lazım
    Tp-Link=3 modemin çektiği yerden zar zor çekiyor kanal ayarı yaparak anca 240pde takıla takıla izliyorum(bu konuda beni doping call centerı çıldırttı)

Bu sorunu nasıl aşabilirim önceki modemler emekliye ayrıldı elimde tek tp link kaldı ve açıkcası pc den zevk alamamaya başladım net 98 kbps lerde geziyor arasıra 300 lere çıksada çok nadir bu durumdan iki ürünüde değiştirmeden ayarlarla kurtulmanın bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Merhaba arkadaşlar garip bir şekilde kullandığım usb wifi modem seçiyor kullandığım marka ve yaptıklarını yazıyım
    Tp-Link=3 modemin çektiği yerden zar zor çekiyor kanal ayarı yaparak anca 240pde takıla takıla izliyorum(bu konuda beni doping call centerı çıldırttı)

Bu sorunu nasıl aşabilirim önceki modemler emekliye ayrıldı elimde tek tp link kaldı ve açıkcası pc den zevk alamamaya başladım net 98 kbps lerde geziyor arasıra 300 lere çıksada çok nadir bu durumdan iki ürünüde değiştirmeden ayarlarla kurtulmanın bir yolu var mı?

Modemin verebileceği hız belki o kadardır
  • Modemlerin içlerine girin ve desteklediği teknolojilere bakın bir çoğu b/g dir eğer yüksek hız kopma istemiyosanız genel itibariyle 3 tür teknoloji var sırasıyla birbirlerinden üstünler..

b/g/n

n olan teknoloji var ise en yüksek hıza bunla ulaşırsınız fakat bağlanacağınız cihazda buna uygun olmalı eğer uygun değilse g olarak ayarlayın çok eski bir cihazla bağlanmayacaksınız dalgalanmayı kesecektir. Dalgalanmayı su nedenle çok yapar b/g/n otomatik seçili olan bir modem cihaza göre bu özelliği açar bağzı modemler direk olarak butun cihazları b ile bağlanan bir cihaz varsa n i desteklesede b ile bağlanmaya zorlar. Siz bunu kendiniz belirler ve sabitlerseniz bunu sorgulamaz direk bu yayın gurubu için hizmet verir.

n geriye uyumludur ama genede bazı cihazlar görmüyor. teorik olarak en hızlı wifi teknolojisi yaygın olarak bu..

Denemekte fayda olavağını düşünüyorum..
    Kolay Gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirelessbians

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Merhaba arkadaşlar garip bir şekilde kullandığım usb wifi modem seçiyor kullandığım marka ve yaptıklarını yazıyım

Modemin verebileceği hız belki o kadardır

bağlanınca canavar gibi onuda düşündüm denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Modemlerin içlerine girin ve desteklediği teknolojilere bakın bir çoğu b/g dir eğer yüksek hız kopma istemiyosanız genel itibariyle 3 tür teknoloji var sırasıyla birbirlerinden üstünler..

b/g/n

n olan teknoloji var ise en yüksek hıza bunla ulaşırsınız fakat bağlanacağınız cihazda buna uygun olmalı eğer uygun değilse g olarak ayarlayın çok eski bir cihazla bağlanmayacaksınız dalgalanmayı kesecektir. Dalgalanmayı su nedenle çok yapar b/g/n otomatik seçili olan bir modem cihaza göre bu özelliği açar bağzı modemler direk olarak butun cihazları b ile bağlanan bir cihaz varsa n i desteklesede b ile bağlanmaya zorlar. Siz bunu kendiniz belirler ve sabitlerseniz bunu sorgulamaz direk bu yayın gurubu için hizmet verir.

n geriye uyumludur ama genede bazı cihazlar görmüyor. teorik olarak en hızlı wifi teknolojisi yaygın olarak bu..

Denemekte fayda olavağını düşünüyorum..
    Kolay Gelsin..

Dediğim gibi o ayarları tektek denedim kanalları tek tek denedim en iyi bağlantıyı 802.11b+g 9.kanaldan alabildim diğerleri baya kötüydü ama bu modem tek benim pc ye yapıyor işin ilginç yani.Usb wifi aparatı şuanda değiştiremem maddi açıdan modemle taklalar atıcam ozaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.