Şimdi Ara

USB Virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir bu durumdan şikayetçiyim.Dengesizin biri ünv'in bilgisayarına bulaştırmış ordan usb'me geçti.Sonra bilgisayarıma , sonra hafıza kartıma , sonra diğer usb ' me geçti.

İnternette çok araştırma yaptım ancak elde edilir faydan edilen bir sonuç bulamadım.Lütfen yardım eder misiniz ? Bu arada usb ve hafıza kartındaki verileri kaybetmek istemiyorum.

• bilgisyardaki virüsü silebildinizmi öncelikle sağlam programlar deneyin karspesky,norton gibi taratın sıkıntı devam ederse combofix programını indirin f8 ile güvenli modda tarama yapın temizlendiğinden emin olduktan sonra usb secure&active programını indirin bütün virüs bulaşmış aparatları bilgisayara takın virüsü görecektir taramayı bu programla yapabilirsiniz iyi programdır.temizleme yaptıktan sonra bilgisayar yükleyin verileri bütün flsh bellek ve hafıza kartını biçimlendirip tekrar verileri yükleyebilirsiniz emin olmak için tekrar tarama yapabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.