Bildirim
USB belleğimdeki dosyalar .exe oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Belleğinizde virüs var. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster kısmını işaretleyin. Asıl dosyalarınız gizlenmiş olabilir. _____________________________ Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz. -
virüs programı ile belleği taratıp temizlemeniz lazım. _____________________________ -
kısacası biçimlendir... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cansuguzelyali
kısacası biçimlendir...
biçimlendirme yapmış zaten virüs silinmemiş. büyük ihtimalle pc'dede virüs var._____________________________ -
combofix i denemeni tavsiye ederim.
Bunun haricinde internetten pardus'un cdden çalışan dağıtımı ile bilgisayarı başlatırsan bilgisayardaki o exe dosyalarını ve klasörlerin gizlenmiş hallerini görebilirsin. Bu şekilde elle temizleme yapıp klasörleri görünür hale getirebilirsin.
_____________________________ Kurumsal Gayrımenkul Danışmanı -
aynı sorundan muzdarip ağ üstünde çalışan 6 adet makinayı (windows 7 ve xp cihazlar)
direkt her makinaya avg2012 pro kurup gayet sorunsuz bir şekilde temizledik.
tavsiye ederim._____________________________ -
exe virüsü bulaşmış.usb ye çift tıklayarak girme girdiysende masaüstünde yada usb nin içinde bir klasör açma.çünkü sen hangi klasörü açarsan virüs o kadar kendini çoğaltıyor.
winrar ile usb nin içine gir kendi klasörlerin ve aynı adda olan sonu .exe olan klasörleri göreceksin.
winrar üzerinden kendi dosya ve klasörlerini kopyala masa üstünde yeni klasör oluştur o klasörüde winrar ile aç onun içine at. ama sonlarnın .exe olmadıgından emin ol.
dosyalarını aldıktan sonra usb yi biçimlendir.
en son da bi virüs taraması yap ._____________________________ <%="Bu bir kod"%> -
virüs kaynaklı bi sorun aynısı bendede oldu okuldaki pcden bi dosya aldım eve geldim .exe oldu _____________________________ Aslında herkes dahidir ama sen bir balığı ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsan bütün hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir.
A.Einstein -
pcde yok bir ara usb belleğimi birine vermiştim ondan sonra oldu combofixi denedim olmadı virüs programı ile tarattım yine olmadı _____________________________ -
Bu sorun banada olmuştu. Hatırladığım kadarıyla 3-4 kere biçimlendirince geçmişti. Bir dene istersen. _____________________________ ◄ Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
MONTAIGNE -
bu tür virüslerin bulaşmaması için dosyalarınızı klasör içinde değil dağınık olarak saklayın _____________________________ -
antivirüsler bu virüs bulaştıktan sonra çare olmuıyor olsada gerçek dosyalarınızıda siler.zarar daha çok olur.
yukarda dediklerimi yaparsan halledersin.haftada en az 1 2 müşteri geliyor bu şekilde hallediyorum.
başka çaresi yok._____________________________ <%="Bu bir kod"%> -
teşekkür ederim yardımlarınız için gidip yeni bir bellek alıcam :)) _____________________________ -
güvenli modda aç masaüstünde iken f3 tuşuna bas arama penceresi gelince kaynak olarak tüm sürücüleri seç arama kutusuna da .exe yap gizli klasörlerde arama filan hepsini işaretle sonra arama bitince sağ tıkla >> simgeleri yerleştir >> boyut de daha sonra 48 kb lık olanlar senin şu dosya şeklinde olan virüsler olması lazım her klasörün altında vardır :D bela bunların alayını seç ve sil tonlarcadır zaten. hepsi bu kadar. bide üstüne combofix çalıştırırsan çok iyi olur. kesin çözümdür denenmiştir.
Not: Exe olan klasörlerin boyutu kafamda 48 olarak kalmış siz yinede bir tanesine sağ tık özelliklerden bakın hepsi aynı boyuttalar zaten._____________________________ -
avg free temizliyor. ama ne olur ne olmaz diyorsanız yukarda arkadaşın dediği gibi winrar la öncelikli dosyalarınızı temiz bir şekilde bilgisayara alabiliyorsunuz. _____________________________ -
dosları kurtar sonra diskı bıcımlendır _____________________________ -
Virusun adı nedir sanı nedir bilen yok mu yahu?? _____________________________ -
rimod virüsü,microsoft security essentials ile kolayca hepsini temizleyebilirsin _____________________________ -
exe haline gelmiş dosyalar normal dosya siler gibi silinecek. Gizli dosyaları göster ve korunan işletim sistemi dosyalarını göster denilecek. Ortaya çıkan dosyalar gerçek dosyalar. çalıştır - cmd yazılıp komut penceresi açılacak ve usb hangi sürücüdeyse ona girilecek(örneğin f ise f: yazılarak girilecek) ve attrib -h -s *.* /S /D yazılarak enter yapılacak. Sorun çözülecek, ben yaptım oldu. :) _____________________________
Benzer içerikler
- asus format tuşu
- samsung laptop boot tuşu
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- bios usb görmüyor
- bilgisayarı hızlandırma
- ssd test
- gereksiz dosyaları silme
- telefon neden donar
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler