Bildirim
USB UZATMA KABLOSU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
USB o mesafeye veri iletimi yapamaz
sen bunu yapabilmen için uç uca eklenmiş ve güç girişinden beslenebilecek USB hubları kullanabilirsin
am tercih senin
bence kablosuz cihaz için bir anten alın daha verimli olur. kablo zırt pırt sorun çıkarır vs. silikonla falan sabitlenebilir_____________________________ Çok şeyi bilen adam Edindiği Fikirleri Bilgisinden alan adam
-
wriless kart yerine anteni çat1ya koymak daha iyi çözüm _____________________________ Redline...the line between life and death -
farklı bir soru soruyum catimdan interneti görüyorum laptop ile ama odama indigimde göremiyorum :) buna nasil bir çözüm önerirsiniz ? _____________________________ -
çat1na access bridge al
_____________________________ Redline...the line between life and death -
o nedir azıcık açarmısın _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: uzm@n
çat1na access bridge al
köprülu iletişim yani araya bir aygıt ekleyerek mesafeni uzatıyorsun_____________________________ -
adsl ler 4 duvar dan sonra fazla cekmez hatta hıc cekmeyede bılır ben yan plazadan 10 tane wıreless buluyorum ama gel gorkı salonda cekmıyo modem rt 210 aırtıres yane dandıkde degıl _____________________________ -
burda adsl yok kıbrıstayım ben internet servis sağlayıcılarıda wireless dagıtıyor interneti kendi kurdukları sistemde cok pahalı 1000 ytl istiyorlar ucuza kapatmak icin alternetifler arıyorum :) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler