Bildirim
USB min kapağı kayboldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Micro firmasının kalem uçu kapakları usb kapağı olarak kullanılabilir.Bizzat denedim oluyor onun haricinde kapak bulabileceğini sanmıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: karmaşık
Micro firmasının kalem uçu kapakları usb kapağı olarak kullanılabilir.Bizzat denedim oluyor onun haricinde kapak bulabileceğini sanmıyorum
o nedir yaw nerde bulunur ? -
Çıkma kapak bulabilirsin.. Gidersin servise, bozulmuş aynı model bir belleğin kapağını verirler. -
şekilde kalem uçları bir kutu alıp kapağını kullanbilirsin bütün kırtasiyelerde var
-
quote:
Orjinalden alıntı: karmaşık
şekilde kalem uçları bir kutu alıp kapağını kullanbilirsin bütün kırtasiyelerde var
zekice. çok teşekkürler. bunu deneyeceğim. -
Benimki de evde kayboldu halen bulamadım
Detaylı aramadım ama illa ki çıkacaktır bir yerden
Benim kapak tırnaklıydı Bigboy
-
bnm kingstonun da kapagı kayboldu bi baktm yerde ustunden gecmişim catlamıs tutmuyor..Sonra sinirden ustunde zıplayp parcaladm.. smdi kapaksız mutluyum -
kapağı duranlara öyle imreniyorum ki;
benim ki ilk hafta kayboldu (anahtarlığa takmıştım)
bi arkadaşımınkine el koydum
valla bitpazarlarında bile kimseye sormaya cesaret edemezdim -
Kalem ucu kapağı fikri güzelmiş. kapaksızda dikkatli kullanılırsa bir sorun olmaz.
-
Aman aman benimki kaybolmasın kıyamam ben OCZ me markası yazıyo canım kapağında -
Döner kapak aldım ne kapak var ne dağınıklık.
-
Bu da benim, ilaç firmasının armağanı, ammaa 512mb bende anahtarlık niyetine kullanıyorum...
Kingstonumu içine sokamadım
-
Süpermiş kayboldu çizildi kırıldı büzüldü derdi yok ben de istiyom böyle bi şey tabii ocz mi içine sokmam lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Süpermiş kayboldu çizildi kırıldı büzüldü derdi yok ben de istiyom böyle bi şey tabii ocz mi içine sokmam lazım
Ne kıymetli OCZ varmış..
-
sormaaa!!!
aslında bizim dr lardan biri sökmüş, ama ben kıyamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Süpermiş kayboldu çizildi kırıldı büzüldü derdi yok ben de istiyom böyle bi şey tabii ocz mi içine sokmam lazım
Ne kıymetli OCZ varmış..
-
Benimde usb bellegin kapagi kayboldu su an kapaksiz daha cok mutluyum... -
Demek ki markası OCZ değil
quote:
Orjinalden alıntı: Dell1300
Benimde usb bellegin kapagi kayboldu su an kapaksiz daha cok mutluyum...
-
kapak önemli bi mevzu tabi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X