Şimdi Ara

usb ile gizlice dosya almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim istediğim şey ben USB yi pcye taktığım zaman benim önceden istediğim( dosyayı usb yi taktığım anda kendisi bulsun ve aktarsın istiyorum böyle bir program bulabilmem mümkün mü ? bunu ben dokunmadan usb kendisi alıcak ?? yani benim için çok önemli bu program!! lütfen ciddi şekilde cevap verin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxenesxxxx

arkadaşlar benim istediğim şey ben USB yi pcye taktığım zaman benim önceden istediğim( dosyayı usb yi taktığım anda kendisi bulsun ve aktarsın istiyorum böyle bir program bulabilmem mümkün mü ? bunu ben dokunmadan usb kendisi alıcak ?? yani benim için çok önemli bu program!! lütfen ciddi şekilde cevap verin :)

Sizin istediğinizi USB bellek nasıl bilecek acaba?(bunu işlemci dahi beceremezken) Gözle falan mı komut vereceksiniz?
    Henüz yok ama böyle bir yazılım çıkarsa haber veririm..
    Madem ki bu sizin için çok önemli, bilgisayar da kullandığınıza göre oturun başına ve kendiniz böyle bir yazılım gerçekleştirin. Üstelik satar zengin de olursunuz..

• benim anladigima gore bu arkadas casusluk yapmak istiyor yani usb bellegi herhangi bir bilgisara taktigimda o bilgisardan benim almak istedigim dosyayi kendisi kopyalasin. bu mumkun aslinda ama saglam bi virus yazman gerek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş hackercilik oynayacak arkadaşa sorayım.İnternet cafe gidip film kopyalama yapmak istiyor yada çalıştığı iş yerinin özel dosyalarını kopyalayıp santaj yapacak bulursan bana da haber ver derim ha ha hah
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

arkadaş hackercilik oynayacak arkadaşa sorayım.İnternet cafe gidip film kopyalama yapmak istiyor yada çalıştığı iş yerinin özel dosyalarını kopyalayıp santaj yapacak bulursan bana da haber ver derim ha ha hah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böle bişey olsada neden paylaşayımki?
  • benim yapmak istediğim şey hocanın pc ye takıp soruları almak :) yani şantaj felan işim olmaz benim.. ayrıca bilgisayardan çok fazla anlayan biriside değil program yazmak felan bilmem bilseydim zaten buraya sormazdım :) bana yardım edebilcek birisi varsa yazarsa güzel olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben konu kilitleyerek sana yardımcı olurum Hocam ...

FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ LÜTFEN ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.