Şimdi Ara

usb ile format atma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar usb den formatta windowsu rar şeklinde mi atıyoruz flasha ?? yoksa rarın içinden mi açıp kopyalayacağz..?? dün denedim bi hata verdi..boot missing gibi bişyler yazdı tam hatrlmıorm şimdi..

• rufus veya benzeri program ile flash bellege win setup unun oldugu ıso dosyasını yazdıracaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger28

rufus veya benzeri program ile flash bellege win setup unun oldugu ıso dosyasını yazdıracaksınız.

rufus praogramını yükledim demin..setup ın olduğu iso dosyası ne demek tam olarak ?..masaüstündeki rar dosyasını seçtim başlat dedim..? detaylı anlatabilir misn ?
  • win setup inin oldugu kalıp dosyası yani rar da olabilir evet. sisteminiz uefi sistem mi eski mi? win 10 mu kuracaksınız?

• şu an yapılan işlem ... bi sorun var mı yoksa normal mi ?..
    ..

usb ile format atma..
  • ya aslında dün yeni pc'me format atacaktım gerkli dvd yi bulamadım ..netten bi win7 bulup indirdim tam olarak sağlam mı onu da bilmiyorm ..onu bulabildim çünkü çoğu abuk sabuk reklam sitelerine yönlendiriyor ya da hatalı linkler çıkıyor..o pc de işletim sistemi olmadığından eski pc ile yapıyorum xp kurulu olan .. ama yeni pc de win7 olacak..
  • eskikitap kullanıcısına yanıt
    sorun olursa zaten hata verir. win 10 u microsoft un kendi sitesindem indirebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sorun olursa zaten hata verir. win 10 u microsoft un kendi sitesindem indirebilirsiniz.

win 10 a bakarım sonra ... şu an halen iso dosyaları kopyalanıyor diyor ? uzun mu sürer bu iş ?
    ..
    ..

usb ile format atma..

usb 3.0 falan yoksa biraz uzun sürer

• quote:

usb 3.0 falan yoksa biraz uzun sürer

usb 3 yok maalesef..işin kötüsü , yeni aldığım anakartın da usb 3 girişi yok dedi aldığım yerdeki görevliler...(gerçi bu sayfada var yazıyor) benim aldığım başka bi model mi acaba anlamadım bi kontrol edeyim..
    ..
    ..https://www.asus.com/tr/Motherboards/A68HMK/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 16 Ocak 2017; 18:37:11 >
    usb 3.0 boost var gözüküyor.

• quote:

usb 3.0 boost var gözüküyor.

evet ..kontrol ettim bendeki kart bu.. a68hm-k ..alttaki de şu an xp ile kullandığım kart nerdeyse 15 yıllık ..ayrıca ssd takıp xp kurarak kullanıyorum 1 yıldr..yalnız asus a68hmk da bişey dikkatimi çekti..pci exp slotuyla ram slotları arasndaki ufak boşlukta ram slot tırnakları yok görünüyor fotoda.. ki oradaki boşluk o dakar az ki pci exp tırnağını aşağı bastırmak için ince bi tornavida gerekiyor..burada bi hile yapmış asus ve o tırnakları fotoya koymamış ..oysaki orada öyle bi boşluk yok ..
    ..
    ..
     usb ile format atma..
    ...
    ...
    ...https://www.asus.com/tr/Motherboards/P5LD2VM/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 16 Ocak 2017; 18:57:26 >

• 1 saat oldu ve halen işlem devam ediyor ***

..
    ...
     usb ile format atma..
  • yaklaşık 2 saate yakın bi süre sonunda durum bu .. şimdi ne yapmalıyım ? .. formata hazır mı ?
    ...
    ...
    ...
     usb ile format atma..
  • oldu..usb yi yeni pc ye taktım açtım ..önce bios a girip boot seçenğinden usb yi seçtim ..seçer seçmez zaten ön yükleme için bir tuşa basınız yazısı çıktı..
  • Windows 10 yükleyeceksen bir zamanlar orjinal iso dosyasını microsoft sitesinde veriyordu şimdi veriyor mu bilmiyorum. Bulamazsan internetten indireceğin windows sürümününü yaz yanına iso yaz iso halini indir. Sonra yukarıdaki arkadaşın dediği gibi programla onu bootable yani boot edilebilir başlatılabilir hale getir. Bunu yapacaksan Usb'nin içinde başka hiçbir şey olmaması lazım Usb'yi de içindekileri başka bir yere alıp formatla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Windows 10 yükleyeceksen bir zamanlar orjinal iso dosyasını microsoft sitesinde veriyordu şimdi veriyor mu bilmiyorum. Bulamazsan internetten indireceğin windows sürümününü yaz yanına iso yaz iso halini indir. Sonra yukarıdaki arkadaşın dediği gibi programla onu bootable yani boot edilebilir başlatılabilir hale getir. Bunu yapacaksan Usb'nin içinde başka hiçbir şey olmaması lazım Usb'yi de içindekileri başka bir yere alıp formatla.

bu işlern ince detayları pek bilmem ...ama win7 64 bit yükledim usb ye ve format attım pc ye...bi önceki mesajda belirttiğim gibi..win 10 denemedim hiç..ben xp den bile daha yeni ayrılmak zorunda kaldım :)..kaldi ki eski pc de halen xp kurulu ..
    Bilgisayarın çok iyi bir sisteme sahip değilse windows 10 yükleme zaten.Usb'den format atabildiysen sorun kalmamış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Bilgisayarın çok iyi bir sisteme sahip değilse windows 10 yükleme zaten.Usb'den format atabildiysen sorun kalmamış demektir.

yeni pc bu :

işlemci : AMD A10 7870K Soket FM2+ 3.9GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 GPU

anakart : ASUS A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) DVI&VGA Anakart

ssd : OCZ 120GB TRION 100 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 450MB Yazma)

ram : Kingston 4GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram (2 adet)

ekran : MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12

monitör : SAMSUNG 24 S24D300H 2ms HDMI LED Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 19 Ocak 2017; 19:22:5 >
    Yeni bilgisayarın güzel buna windows 10 yüklemelisin aslında daha iyi performans alırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.