Şimdi Ara

usb ile format atma.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDenier

Yeni bilgisayarın güzel buna windows 10 yüklemelisin aslında daha iyi performans alırsın.

isoyu indiriorm usb ye kurup formatlarım denerim..
  • Eğer arkadaşların anlattıklarından birşey'ler anlamadıysanız youtube de çok ayrıntılı videolar var ben onlardan izleyerek yapmanızı öneririm. Hem hatada yapmassınız pc niz tehlikeye girmez. (sonuçta para verdiniz dimi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suquel58 -- 19 Ocak 2017; 22:26:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suquel58

Eğer arkadaşların anlattıklarından birşey'ler anlamadıysanız youtube de çok ayrıntılı videolar var ben onlardan izleyerek yapmanızı öneririm. Hem hatada yapmassınız pc niz tehlikeye girmez. (sonuçta para verdiniz dimi.)

ne tehlikesi ?..ayrıca önceki mesajlara bakarsan durumu anlayabilirsin ..yaptım demiştim epey önce :)
  • Kusura bakmayın atliya atliya okudum :) format yarida kesilir felan bi eksik dosya olur sonra pc çoker felan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suquel58

Kusura bakmayın atliya atliya okudum :) format yarida kesilir felan bi eksik dosya olur sonra pc çoker felan :)

yok bişey olmadı bi sorun yok .. ama yeni pc topladığım halde bi ton sorun çıkıyor ya.. delirtti beni 1 yıldır istediğim gibi çalıştıramadım bilgisayarı bi türlü..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.