Şimdi Ara

usb girişi olmayan lcd tv ye harici hdd bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.toshiba lcd tv var ama usb girişi yok.1 tb harici hdd var bunu tv ye bağlama şansım varmı.
    ben şu anda notebook u tv ye bağlıyorum hhd yide notebook a bağlıyorum.filmleri bu şekilde seyrediyorum ama
    tv nin ekranı tam ekran olmuyor ve ses tv de değil pc den geliyor bu kezde pcye harici kolon bağlıyorum
    yani film seyrecez diye çok takla atıyorum bu konuda yardım edebilecek fikir verebilecek arkadaş varmı acaba
    teşekkürler

• molekul88 M kullanıcısına yanıt
    Benim gibi yapıp bir medya player almalısın.Ya da yakınlarda bir uydu alıcısı alacaksan onun medya player destekli ve de usb li olanlardan alabilirsin.Onun haricinde görüntü aktarıcılar var ama gereksiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Benim gibi yapıp bir medya player almalısın.Ya da yakınlarda bir uydu alıcısı alacaksan onun medya player destekli ve de usb li olanlardan alabilirsin.Onun haricinde görüntü aktarıcılar var ama gereksiz olur.

aynen, astarı yüzünü geçer.
    media playerlar için de o tv gereksiz bana kalırsa, işinize yarayacak bir tv alın rahatça kullanın hdd'inizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta sana media oynatıcı lazım. Eğer istersen bunu satıyorum. Yazdıklarım kesinlikle doğrudur.http://forum.donanimhaber.com/m_90429050/tm.htm Bir bak senin için fiyatı az bişey daha aşağıy çekerim.
  • Cevaplar icin tesekkur ederim.kardesimde bi uydu alcisi varmis.ona bakcam usb girisli ona bakcam .umarim acar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • receveri kardeşimden aldım markası hiremko titanx hd gold receiver bunun usb girişi var flas bellek taktım ama bunu tvde nasıl görcem
    recevrin kumandasındanmı tv nin kumandasındanmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.