Şimdi Ara

USB Gamemaster Gamepad yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosadan joystick aldım CD disini (driverı) kurdum. usbyi takınca bilgisayar aleti okuyor tanıyor ancak tuşlar algılamıyor mesela pes 2012 nin ayarlar kısmına giriyorum joysticği görüyo ama tuş ayarlarına gelince algılamıyo tuşlara bassamda bi işe yaramıyo ne yapabilirim

• pes in yada başka bir oyunun mutlaka ful versiyonunu deneyin ve bunun yanında bazı oyunlar her joy. yada gamepadi görmüyor windowsla tam uyumlu bile olsa görmüyor resmen seçim yapıyor. ms nin xbox gamepadi var o mesela hep desteklidir bir sürü oyunda. bende driver san fransisco için gamepad aldım normalde pek oynayamam gamepadle alışkın değilim. bir türlü gamepadi oyun görmedi ama windows da görünüyor tum tuşlar çalışıyor windowsun gamepad menusunden testini, ayarını yaptıgım halde. birde aynı gamepad ile crysis 2 oynadım windowsa tam uyumlu oludugu için hemen tum tuşları gördü ve butun tuşlarını kullanabildim gamepadin. (tabii cok zor geldi bana bu sekilde oyun zevki, şu anda bi köşede duruyor gamepad ve klavye+mouse 'a devam)

her oyunu oynayabileceğiniz bir gamepad araştırın derim özellike oyunlarda desteklenen ortak tek bir marka araştırın oyunların bilgi dosyalarında bu yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

pes in yada başka bir oyunun mutlaka ful versiyonunu deneyin ve bunun yanında bazı oyunlar her joy. yada gamepadi görmüyor windowsla tam uyumlu bile olsa görmüyor resmen seçim yapıyor. ms nin xbox gamepadi var o mesela hep desteklidir bir sürü oyunda. bende driver san fransisco için gamepad aldım normalde pek oynayamam gamepadle alışkın değilim. bir türlü gamepadi oyun görmedi ama windows da görünüyor tum tuşlar çalışıyor windowsun gamepad menusunden testini, ayarını yaptıgım halde. birde aynı gamepad ile crysis 2 oynadım windowsa tam uyumlu oludugu için hemen tum tuşları gördü ve butun tuşlarını kullanabildim gamepadin. (tabii cok zor geldi bana bu sekilde oyun zevki, şu anda bi köşede duruyor gamepad ve klavye+mouse 'a devam)

her oyunu oynayabileceğiniz bir gamepad araştırın derim özellike oyunlarda desteklenen ortak tek bir marka araştırın oyunların bilgi dosyalarında bu yazıyor.

gamepad ayarlarına giriyorum orda ayarları yap diyor oraya girince bi + işareti çıkıyo tuşa basın diyo ordada çalışmıyo yani windows sadece usb bağlantısı olarak aleti tanıdı ama tuşlara bastığımda bi değişiklik olmuyo algılamıyo

• yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.