Şimdi Ara

ps2 görüntü sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim sony slim ps2 im var.sorunum şu ben ps 2 de hangi oyun oynamak istersem oyunu açıyorum fakat görüntü tırtık tırktık çııyor sizdede böylemi foto koyacaktım ama fotoda belli olmuyor.sizdede görüntü öyle tırtık tırtık mı?renk olarak bir sorun yok donma felan yok.gayet güzel açılıyor oynuyorumj fakat o haritadaki ağaçlar felan hep tırtık tırtık şimdiden teşekkürler

• bendede ps2 slim var oyle bi problemim yok.Ama benim oyunlarımın hepsi orjinal
  • allah allah bende niye öyle oluyor bendeki 3 oyun orjinal
    nfs most wanted,tekken 4 birde this is footbal 2005

bunlar haricinde geri kalanı korsan mw dede aynı sorun var ağaçlar felan tırtık tırtık ama bazı oyunlardada kendini çok belli etmiyor.bana yardımcı olacak kimse yok mu?neden böyle bu sorun var.bana referans olarak gösterebileceğiniz bir resim felan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

belki tvden dolayıdır
  • kardeş tv de de denedim lcd tv dede denedim yine aynı sonuç 22"lg tv monitörüm var ordan oynuyorum ekrandaki tırtık sayısı çok fazla sanki ateride oyun oynuyorum o derece

yanlız ekran 22" yakından bakıyorum acaba ben yakından baktığım için mi öyle gözüküyor bana ya
  • uppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps2nin görüntü seviyesi normal kompozit kablo ile LCD TVde kötü bu bir gerçek ancak component kablo kullanarak bu sorunu çözebilir ve gayet güzel grafikler alabilirsiniz ancak LCD MÖNİTÖRÜNÜZ var anladığım kadarıyla TV değil. aşağıdaki başlığı inceleyin derim:

http://forum.donanimhaber.com/m_20305229/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorc

ps2nin görüntü seviyesi normal kompozit kablo ile LCD TVde kötü bu bir gerçek ancak component kablo kullanarak bu sorunu çözebilir ve gayet güzel grafikler alabilirsiniz ancak LCD MÖNİTÖRÜNÜZ var anladığım kadarıyla TV değil. aşağıdaki başlığı inceleyin derim:

http://forum.donanimhaber.com/m_20305229/tm.htm

kardeş ps2 im kompozit kablo ile bağlı.bu arada 22'' monitörüm hem monitör hemde tv2 side var yani.bu görüntüyü ben nasıl netleştirebilirim.orada anlatmış ama ben pek bir şey anlamadım acaba kaliteli bir kablo alsam düzelir mi?

• tüplü tv de denedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

tüplü tv de denedinmi?

bir deneyeyim sonucu yazarım
  • hocam tüpü tv de daha iyi gibi sonuç.beko 55 ekran tv de scart ile denedim sonuç lcd dekine göre biraz daha iyi.(tüpü tv ye uzaktan baktım)lcd ye yaıkndan bakıyorum.peki lcd de en iyi görüntüyü nasıl alıcam
  • quote:

hocam tüpü tv de daha iyi gibi sonuç.beko 55 ekran tv de scart ile denedim sonuç lcd dekine göre biraz daha iyi.(tüpü tv ye uzaktan baktım)lcd ye yaıkndan bakıyorum.peki lcd de en iyi görüntüyü nasıl alıcam

(ps1 in rgb kablosu) bununla tüplü tv ye bağlarsan en iyi sonucu alırsın. ps2 den lcd tv de yada monitörde iyi görüntü alamazsın. hiç uğraşma derim. başka kablolarada boşuna masraf yapma

hepsi ve daha fazlası için tıkla:http://forum.donanimhaber.com/m_17919337/mpage_60/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 16 Ağustos 2009; 17:21:28 >

• quote:

quote:

hocam tüpü tv de daha iyi gibi sonuç.beko 55 ekran tv de scart ile denedim sonuç lcd dekine göre biraz daha iyi.(tüpü tv ye uzaktan baktım)lcd ye yaıkndan bakıyorum.peki lcd de en iyi görüntüyü nasıl alıcam

(ps1 in rgb kablosu) bununla tüplü tv ye bağlarsan en iyi sonucu alırsın. ps2 den lcd tv de yada monitörde iyi görüntü alamazsın. hiç uğraşma derim. başka kablolarada boşuna masraf yapma

yapma ya ben lcd tv de şimdi iyi görüntü alamazmıyım.ben kompozit ile bağlıyorum lcd'ye komponent ile denesem olmaz mı?benim bir kaç sorum var yanıtlarsan sevinirim;

1-resimde göstermiş olduğun ps1 in rgb kablosu ps2 ye oluyor mu?yoksa ps 2 nin ayrı kablosu mu var?
    2-ps2 ye uyumlu komponent kablosu nerden bulabilirim fiyatı ne kadardır?
    3-ankaradaysan bunları nerden bulabilirim?

• quote:

quote:

quote:

yapma ya ben lcd tv de şimdi iyi görüntü alamazmıyım.ben kompozit ile bağlıyorum lcd'ye komponent ile denesem olmaz mı?benim bir kaç sorum var yanıtlarsan sevinirim;

1-resimde göstermiş olduğun ps1 in rgb kablosu ps2 ye oluyor mu?yoksa ps 2 nin ayrı kablosu mu var?
    2-ps2 ye uyumlu komponent kablosu nerden bulabilirim fiyatı ne kadardır?
    3-ankaradaysan bunları nerden bulabilirim?

forumda bir arkadaş 60 tl ye orjinal sony kablo ile lcd ye bağlamıştı. görüntü güzel ama ses alamıyorum diyordu. görüntü sorununu halletsen bile ses te problem yaşama ihtimalin var. üstelik ps2 için bu kadar pahalı bir kablo almakta gereksiz. ps2 yi lcd tv ye bağlamak için boşuna emek ve para harcama çünkü hem masraflı hem zahmetli hemde dişe dokunur bir sonuç yok. tüplü tv en iyisi, en ucuzu ve en zahmetsizi.

eğer ps1 in rgb kablosu duruyorsa onu ps2 ye takıp kullanabilirsin. dışarıdan alacağın kabloda ps1 in rgb kablosunun ta kendisi zaten. eğer elinde yoksa o kabloyu elektronik eşya yada kablo türü şeyler satan yerlerde rahatlıkla bulabilirsin. taş çatlasın 7-8 tl civarı fiyatı var. ankarada ırmak toyslandde yada japon oyuncakta falan rahatlıkla bulabilirsin.

http://urun.gittigidiyor.com/PLAYSTATION-039-LARA-RENKLENDIRICI-RGB-KABLO_W0QQidZZ18627240

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 16 Ağustos 2009; 17:53:41 >

• bende bu kablodan var ama ps2 için , scart girişi ayrı parça.
    2 ses bir de görüntü için 3 lü kablo çıkışı var.
    beyaz kırmızı sarı.

bununla karşılaştırma yaparsak en iyi görüntüyü hangisi verir ?

[ Kablolardan pek anlamıyorum kompozit , komponent kablo nedir bilmem ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 16 Ağustos 2009; 17:52:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haylaz74

companent kabloyla ses alamazsınız zaten kompozıt kablo uclarının cıktıgı soketıde takıp oradakı kırmızı ve beyaz ses cıkıslarınıda lcd ye gırmenız gerekıyor veya optık cıkıstan bır amfıye girmenız gerekıyor yoksa ses alamazsınız bu arada optıkte baglasanız kompozıtte baglasanız menuden ayarını mutlaka yapın yoksa gene ses alamazsınız :)

quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

quote:

Component konusunada yazdım ama burası daha işlek burayada yazayım.

Arkadaşlar 6 yıllık SCPH-50004 manda kasa sahibiyim. PHILIPS HOTEL TV 32HF9385 TV aldık birkaç hafta önce. Tabi hemen bi component kablo aldım 15 TL'ye görüntü süperdi ama ses yoktu. Dedim ucuz etin yahnisi böyle olur yeni bi kablo aldım gittigidiyordan 60 TL'ye Orjinal Sony Component kablo fakat gene aynı. Görüntü süper ses yok. Ne DVD film takınca ses var ne de oyunlarda.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Optik ses çıkışını kullanmak zorundasınız. Veya kabloya mod yapıp harici kolonlarla sadece stero ses alırsınız.

Peki bu optik çıkış kullanma olayı tüm PS 2 - Component bağlantılarında zorunlu mu? Yoksa benim PS 2'de yada TV'demi bir problem var.

Komponent bağlantıda tv ye ses bağlantısıda yapıyormusunuz? Yapmıyorsanız ses nerden çıkabilir ki? Optik çıkışla yada komponent kablonuza ufak bir oynama ile harici anfili kolonlarla ses alırsınız.
    Ekleme; Ayrıca optik çıkışı kullanabilmeniz için gerçekten kaliteli bir 5+1 ses sisteminiz olması gerekiyor. Yoksa kullanamayabilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_17919337/mpage_57/key_/tm.htm

burda arkadaşlar baya bir konuşmuşlardı

• yani şimdi kardeş ben ps1 in rgb kablosunu alırsam tüplü tv de en iyi sonucumu almış olacağım.bunun yanında ses için ayrı bir şey bağlamaya gerek yok o zaman direk bunu takacam iş bitiyor öyle mi?

deliyimbiraz yardımların için çok teşekkür ederim
  • quote:

yani şimdi kardeş ben ps1 in rgb kablosunu alırsam tüplü tv de en iyi sonucumu almış olacağım.bunun yanında ses için ayrı bir şey bağlamaya gerek yok o zaman direk bunu takacam iş bitiyor öyle mi?

deliyimbiraz yardımların için çok teşekkür ederim

evet. rgb kablosu ile tüplü tv ye takacaksın, oynayacaksın. seste falan hiçbir sorun yaşamadan oynarsın. rgb kabloyla, kutudan çıkan kabloya nazaran daha iyi sonuç alırsın.
    ps2 den daha iyi görüntü almak adınada başka masraf yapmana hiç gerek yok
    iyi oyunlar

(not : ps2 den en iyi görüntüyü 37 ekran tüplü tv de alırsın. tırtık mırtık olmaz.)

ps2 nin grafik kalitesi budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 16 Ağustos 2009; 19:55:34 >

• gerçekten çok kaliteli görüntüler.fakat bu görüntüleri nasıl çekmişler tv den?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.