Bildirim
USB Flashdisk'i Çıkarınca Reset Atıyor?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
USB, Sorun ve Çözümlerihttp://forum.donanimhaber.com/m_12467470/tm.htm
Konusunu inceleyiniz. Çözümler anlatılmış.... -
ne yazıkki çözüm orada yazmıyor -
usbyi bazen unutuyorum pcyi kapatıoyorum bi çekiyorum usbyi pc açılıo aslında hoşuma gidio bazen usbyi çekiom pc açılıo düğmeye basmama gerekk kalmıyor:D:D:D -
Bilgisayarınız dizüstü mü masaüstü mü? Çoğunlukla bu hata dizüstülerde ortaya çıkıyor. -
Masaüstü. En güncel usb driver'larını yükledim yine aynı. Saatin yanında devre dışı yap diyorum; aygıt kullanıldığından falan diyor ama; kullanan bir yazılım yok. Hani; bittorrent vs bulaşıyor / bulaştırıyor desem öyle birşey de yok.. Anlamadım, anlayamadım.. -
Kasanın arkasındaki girişlerde de bu sorunu yaşıyor musunuz? -
Bütün usb arayüzlerinden hala problem yaşıyorum?? -
Benim de tam tersi. Takınca reset atıyor. :( -
Flash diskte bi bozulma olmuş olabilir başka bi bilgisayarda denediniz mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: ibexbilisim
Flash diskte bi bozulma olmuş olabilir başka bi bilgisayarda denediniz mi?
Evet denedim. Evimdeki veya diğer birçok pcde çalışıyor. İşin garibi bazı usb girişlerde resetlenme olmuyor. Sadece 2 girişe takınca resetleniyor. Önce usb aygıtı takıp sonra pc açarsam hiçbir sorun olmadan kullanıyorum. Hem pcyi hem usb aygıtımı. -
sistem özellikleri --> gelişmiş --> başlangıç ve kurtarma
--> sistem hatası --> bilgisayarı yeniden başlat seçeneğini kaldır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X