Şimdi Ara

USB Dongle XP Driver - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben fazla anlamıyor şu bilgisayar işlerinden geçenlerde arkadaştan CNet USB Dongle diye usb flash gibi bir donanım buldum pcmin sistemleri düşük olduğu için XP yüklü idi pcye taktığımda hiçbir uyarı vermedi. Daha sonra win7 started kurdum takınca driverini otomatik yükleyince wireless olduğunu anladım. Fakat win7 de sistem kasıyor ve oyun dahi oynayamıyorum. İnternetten baktım cihazın xp driverini bulamadım. Yokmudur bunun bir çözümü otomatik driver bulsun felan xpde. Yada win7 deki driveri xpye kurabilirmiyim. Bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

• akıllı-adam A kullanıcısına yanıt
    Buyrun...

http://www.cnetusa.com/support_CWP-854.php
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler, kesin olur değilmi kuruyummu xpyi.

Birde Not Found hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllı-adam -- 29 Mayıs 2015; 19:19:04 >
    Kesin olur diyemem çünkü bende de buna benzer bir dongle olduğu için bu model numarasının linkini verdim (CWP-854). Şayet sizinki bu değilse sayfada seçme şansı veriyor, oradan modeline göre resimden de bakarak tercihinizi yapın ve onu kurun...
    Yok hocam görsellerden baktım bu değil sorun şu ki model numarasınıde bilmiyorum tek tek arayacağız bakalım :)
    E ne diyelim o zaman, kolay gele...
    Hocam tek tek denedim çıkmadı yahu win7 de şu an yüklü sürüm felan öğrenebilirmiyim bu meretin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Mini Vista Mini Win7
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Valla öğrenmenin bir sürü yolu var ama internetine kuwwet. Örneğin Diriver solution pack isimli bi program var, o program zaten senin bişey aramana mahal vermeden driverı kuruyor, bununla kalmıyor hangi model olduğunu felanda söylüyor fakat tam sürümü 9 gb civarında , dvd versiyonunu bulursan 4 gb civarında olması lazım...
    Yanlız bu dongelin ismi cismi duyulmamış sanırım versiyonu bilmiyoruz XP driveri ya yoksa 4 GB boşa gitmesin :D
    Yok, bu program aklına gelen/gelmeyen her türlü aleti tanır.
    Peki indiriyorumda dvdyemi çekiceğiz ?
    Hayır dvd ye çekmeye gerek yok,klasörün içinde DriverPackSolution.exe isimli programı çalıştırman yeterli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.