A

Teğmen
07 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Başlıktanda anlaşılacağı üzere bu tarz saat arıyorum çinden almayı düşünüyorum. Önerisi olan varmı acaba?
Türkiyedeki fiyatlara oranla daha ucuz geliyor birkaç site buldum bu tür alışveriş yapan varmı acaba?
Biliyorsunuz godfather tam bir naş yapır filmi, fakat ilk filminde açık görüntü var. Aile ile izlemek için bu filmin sansürlüsünü nerden bulabilirim acaba ?
Merhaba arkadaşlar,

Televizyonum başlıkta yazan model, televizyonu biraz kurcaladım. Kanallar silindi, neyse tekrar getirdim şu an fakat kanalları ne taşıyabiliyorum nede sıralayabiliyorum. Aynı zamanda kanallar 8 den başlıyor.

Lütfen yardımınız dokunursa yazın arkadaşlar. Hayırlı günler.
Merhaba arkadaslar ben youtube kanalimi 2014 civarlarinda actim ve yeni adsenseye gecip video atarken yavas yavas tutuldu. Fakat adsenseyi ayarlamaya calisirken nedense su sekilde uyari veriyor? Bunu nasıl kaldiririz? Odeme esigine geldim bu bir engelmidir?

Beni aydinlatirsaniz cok memnun olurum.

http://i.hizliresim.com/QQA7WV.png
Arkadaslar 8. Senelik bilgisayarim var haliyle yaşlandı sayılır artık. Bu gün sıcaklarda kapandıgı icin termal sıvısıni yenileyecektim. Islemci kendiliginden cikti bir anda. Geri takayim derken yanlis taktim sanirim. Afedersiniz pinlerin agzina etmisim. Ben simdi ne yapacagim pcim eski tip islemci bulururmu ?
Arkadaşlar merhaba, başlıktanda anlışılacağı gibi sesi uzaktan ayarlamak istiyorum. Fakat şöyle bir durum var ben bilgisayara müzik setini bağladım ve ondan ses alıyorum masamda yer olmadığı içinde alt kısıma koydum bası açıp kapamak ve müzik sesini ayarlamak için sürekli eğil doğrul yapıyorum. bunu uzaktan açıp sesi bası ayarlamanın bir yolu varmıdır acaba ?
Merhabalar son zamanlarda zaman geçirmek için oyun oynamaya başladım fakat aşağıdaki bilgilerdende anlayacağınız üzere sistem çok eski ve üstünde ATI Radeon 9250 var. Sistemde 1,5 GB ram olduğu için eğer imkan varsa ekran kartını geliştirip Ram takmak istiyorum. ( Ramlar DDR ) Fazla anlamıyorum bu işlerden ama aşşağıdaki bilgiler yeterli sanırım değilse sorun yollarım bilgileri. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba ben fazla anlamıyor şu bilgisayar işlerinden geçenlerde arkadaştan CNet USB Dongle diye usb flash gibi bir donanım buldum pcmin sistemleri düşük olduğu için XP yüklü idi pcye taktığımda hiçbir uyarı vermedi. Daha sonra win7 started kurdum takınca driverini otomatik yükleyince wireless olduğunu anladım. Fakat win7 de sistem kasıyor ve oyun dahi oynayamıyorum. İnternetten baktım cihazın xp driverini bulamadım. Yokmudur bunun bir çözümü otomatik driver bulsun felan xpde. Yada win7 deki driveri xpye kurabilirmiyim. Bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
LG
Operatör
Türk Telekom
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 256
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 2.700 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.