Şimdi Ara

USB CAMERA YÜKLEME SORUNU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
23.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim fly marka bir cam im var ben bunu zamanında yükledim ve normal çalışıyordu.Birkaç gün önce usb sini yerinden çıkarttım sonra tekrar taktım tabi bilgisayara tekrar tanıttım oolmadı bileşik aygıt bulundu diyor normal cam kuruluyor sonra donanım bulma sihirbazı usb camera bulundu donanın aranıyor diyor ve yanında sarı bir soru işareti var.sonunda aygıt bulunamadı diyor.cam çalışıyor fakat usb camerayı tanımadığı için ses alamıyor mikrofon çalışmıyor.2-3 kere tekrar yükledim ayrıca yükleme kılavuzunda usb camera bulundu diye bir basamak yok onun bir kerette yüklenmesi lazım neden bileşik aygıt falan diyor?bir fikri olan varmı?

• bu web camlar arada bendede yapıyo ilk sürücüsünü win e kurup sonra yazılım vs sini kuruyo bazen aynı işlemi 4 defa yapıyom 4. de kuruyo........
  • O yeni donanım bulundu uyarısı geldinde donanımı sen el ile kur ilk ekranda hayır bu kez degili sec sonra gelecek olan ekran da ise donamı yukelmek icin surucuyu ben sececegim yap sonra konum belirt ve ordan bu web camin cdsinin içine gir orda driver diye bir klasor olacak oraya tıkla altta tamamı gorunce altta tamam butonu belirecek eger olmassa driverinde içine gir orda mutlaka bir klasoru işaretliyecek ordan kur sonra next de tamamdır yada her seyi kaldır donanımdan usb aygıtı olarak gorunen kısmınıda kaldırıp hiç baglamadan web cami direkt cd yi kur makinanı yeniden baslattıktan sonra
    web camini tak ve hayır bu kez degil otomatik bulmasını iste ve kur cd içinde olsun ama cdromun kolay gelsin
  • İlk olarak düzgün çalıştığı zamana "Sistem Geri Yükleme" yapın.
  • donanımı baglamadan once cd takıldıgında açılan otoran lı rogramın kendısınden kur . zaten kurulma esnasına sana yenı donanım buldum dıyecek ve sonra yenınden aç kapat bılgısayarını wındows ekranı geldıgınde usb web cam i tak ve donanım yuklednıgınde yenıden kapat aç normalde çalışması gerekır.
    ilk olarak da bilgisyarıımın içinden bakmanı tavsıye ederım orada çalışırsada msn de test et muhtemelen sorun çıkmayacaktır.
  • yaaa çok saolun yaptım.başardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    Usb Bellek Raw sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.