< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Usb-c ile şarj etmeyen powerbank

-
-
up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam araştırdığım kadarıyla usb-c ve type-c bir çıkış değil giriş olduğu için sadece powerbanki şarj etmek için kullanılabiliyormuş , sadece diğer 2 usb girişini şarj etmek için kullanabileceğimizi öğrendim ama ne kadar doğru bilmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konu troll galiba.
_____________________________ -
? Gerçekten soruyordum aslında hocam bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim
O zaman ben de cevap vereyim. Type-c ve micro-usb gitişleri powerbanki şarj etmek için. İster eski tip girişle, ister yani tip girişle aleti şarj edersiniz diye seçenek sunmuşlar. Telefonu şarj etmek istiyorsan o koca koca usb girişlerini kullanacaksınız. Yani telefonun kendi şarj kablosunu adaptörden çıkarıp powerbanke takmanız yeterli.
_____________________________ -
Hocam benim sıkıntım da burada başlıyor, iphone şarj aletimi ve kablosunu yurt dışında unuttuğum için kendime spiegenin 27wattlık şarj aletini ve ona uyumlu bi kablo aldım.
Şarj aletimin adaptörünün ve kablosunun linki burada;
Adaptör: Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı F210 - 000CA26477https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-duvar-sarji-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada
Kablo: Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Destekli) Hızlı Şarj ve Data Kablo MFI Lisanslı (1 Metre) C10CL - 000CA25416https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-apple-usb-c-to-lightning-pd-power-delivery-destekli-hizli-sarj-ve-data-kablo-mfi-lisansli-1-metre-c10cl-000ca25416-p-HBV00000JGNUX?magaza=Hepsiburada
Şimdi cevabınızı bir daha söyler misiniz acaba ? Bu kabloyla ne telefonumu ne powerbanki şarj edemeyeceğim anladığım kadarıyla
Benim hangi ürünleri almam gerekli telefonumu ve powerbanki şarj etmek için ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
usb-c çıkışı yok o usb-c powerbank ı sark etmek için. yani sarj giriş yeri.
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet -
Hocam bir üstteki yorumumu okur musunuz ? Telefonu ve powerbanki şarj edebilmek için hangi cihazları almak gerek tekrardan ?
Evet bu dediğiniz Doğru
Hocam bir iki cevap üstte şarj adaptörümü ve kablomu paylaştım powerbanki doldurmak için de telefonumu doldurmak için de uygun değiller galiba ? Bakar mısın bi benim yeni ürünlere ihtiyacım var galiba ne alabilirim ?
Şimdi siz powerbakten telefonu şarj etmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla bu kablo ve şarj aleti telefonu normal şekilde şarj ediyor mu
Evet benim şarj adaptörüm ve ona uygun kablodu gayet hızlı şarj ediyor
O aldığınız kablo ve adaptör ile yalnızca telefonunuzu şarj edersiniz. Powerbanki şarj etmek için ekstra her iki tarafı type-c kablo alsanız olur. Evde micro usb uçlu şarj aleti falan da mı yok?
Edit: link
https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y3WP5QS/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_K3VJFb1FEWKMA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 20 Ekim 2020; 18:11:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu sizdeki kabloyla powerbaki şarj edemezsiniz 1.iki ucu da type c olan kablo gerek (adaptörle powerbaki şarj etmek için)
2.bir ucu type a diğer ucu lightning kablo gerek ( powerbakden telefonu şarj etmek için )
Hocam yalnız yaşıyorum başka hiç kablo ve adaptör yok , ne alacağıma dair bi link paylaşır mısınız ?
Hocam ;
1: Baseus Cafule Belt Type C 2A Usb Hızlı Şarj Kablosu 2 M - Kırmızı Siyah - CATKLF-C91https://www.hepsiburada.com/baseus-cafule-belt-type-c-2a-usb-hizli-sarj-kablosu-2-m-kirmizi-siyah-catklf-c91-p-HBV00000GC3WL?magaza=PlatinBT
2: Baseus iPhone Horizontal Hızlı Şarj ve Data Kablosu 1 m - CALSP-B01https://www.hepsiburada.com/baseus-iphone-horizontal-hizli-sarj-ve-data-kablosu-1-m-calsp-b01-p-HBV00000JT4LQ?magaza=livaticaret
Bunlar dediklerinizle uygun mu isimlerden pek anlamıyorum da ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Birinci link senin işine yaramaz, ikinciyi alman lazım powerbankten telefonu şarj etmek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam 2. Linktekini alıp powerbankten telefonu doldurmak için kullanmalıyım
Sizin attığınız linki ise powerbanki doldurmak için kullanmalıyım öyle mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWindows -- 20 Ekim 2020; 18:25:45 >
Telefon lighting uç ile dolmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- klozetten fare gelmemesi için ne yapmalı
- en iyi tıraş köpüğü
- azeri kadınların fiziksel özellikleri
- random örnekleri
- rebul parfüm hangisi güzel
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- google çizim yap
- black friday ne zaman 2025
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X