Şimdi Ara

USB Bellek ve Harici Harddisk Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var bilgisayara harici disk veya usb bellek taktığımda bilgisayar bunları görüyor,açıyor ve içeriklerini de gösteriyor ama iş harici diskten veya usb bellekten film açmaya ve dosya taşımaya gelince donup kalıyor.Bir hafta öncesine kadar da böyle bir sorun yoktu.Windows 7 32 bit kullanıyorum dört ayrı usb bellek ve harici disk denedim sonuç yine aynı.Bu arada bu diskleri başka bir bilgisayarda denedim herhangi bir sorun yok aynı şekilde tv'ye bağladığımda da sorun yok.Sistem geri yükleme noktalarını da sildim daha önce (ccleaner ile :) ) sistemi de geri alamıyorum.Sizce sorunum yazılımsal mı yoksa anakartımda bir problem olabilir mi.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Evet arkadaşlar format çözüm olmadı virüs taraması temiz çıktı.Muhtemelen kendi kendime konuşacağım :) ama belki birinin başına aynı sorun gelmiştir bios güncellemesi yapmıştım sorun ondan olabilir mi.Bilgisayara ne takarsam takayım (akıllı telefon,usb bellek,harici disk) aynı şekilde geç görüyor,dosya aktarımı ve kullanımında donma meydana geliyor
  • Hd tune programı ile test yapıp sonucu buraya atarmısınız ? hızlı degıl normal test yapın bu arada uzun sürer bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd tune harddisk ile ilgili sanırım harddisk böyle bir soruna yol açabilir mi.Yukarda da dediğim gibi bilgisayara bağladığım diskler sorunsuz çalışıyor başka pc'lerde denedim

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bios downgrade olabiliyorsa onuda deneyebilirsiniz. En son şüpheli işlem o ise olabilir elbette.

• Evet öyle gibi gözüküyor onu deneyeceğim bakalım anakartla ilgili bir problem olması lazım yazılımsal mı değil mi onu bilmiyorum işte

• Evet arkadaşlar son bios sürümünü tekrardan yükledim olmadı,ondan önceki bios sürümü olmadı,ilk çıkan bios sürümü olmadı,anakartla gelen bios sürümünü de yükledim o da olmadı yani sorun bios'tan kaynaklı değil.Chipset sürücüsü yüklendi o da fayda vermedi.Yani şöyle özetlersek;

-Bios sürümleri yüklendi sonuç olumsuz
    -Driver yüklemeleri sonuç olumsuz
    -İşletim sistemi tekrardan sıfırdan yüklendi sonuç olumsuz
    -Virüs taramaları,trojen taramaları sonuç olumsuz

Yok mu artıran bu arada anakartımın modeli GIGABYTE 945GCM-S2L

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.