Bildirim
bilgisayarın usb portuna webcam,flash bellek vs gibi cihazları takınca geç açılıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
rain_man_6
Geç açılması aslında normal.Çünkü bilgisayarın normalde açılırken usb'ye takılı cihazları kontrol eder.
Onu kapatmanın menüsünü tam hatırlayamadım şimdi.bakıp yazarım_____________________________ -
dedigini yaptım kardeşim ama yine aynı ya.pc yaklaşık 1.5 dakika kadar siyah ekranda kalıp öyle açılıo usb takılı olunca.bıos ayarlarıda aynen şu şekil
first boot device - cdrom
second boot device-hdd-0
third boot device - hdd-1
boot up floppy device -disabled
password check -setup
flexible agp 8x - auto
ınit display first-agp_____________________________ -
rain_man_6
Windows'ta usbden harici disk falan bağladığında ekranın sağ alt köşesinde(system tray diye geçer) yeşil bir simge çıkar ya,usbden bir disk takılı olmadığı halde o simge çıkıyor mu?
bilgisayarına bağlı hddlerden bir ya da birden fazlasını çıkarılabilir disk olarak görüyor mu?
lütfen söyler misiN?_____________________________ -
hayır şuan herşey normal görünüyor.bilgisayarıma girdigimdede çıkarılabilir disk falan yazmıo c ve d bölümleri var. _____________________________ -
rain_man_6
O zaman sana tavsiyem kasanın arkasındaki güç kablosunu çıkart..Anakartın üzerindeki pili çıkart ve 10-15 dakika bekle.Sonra pili tak.Güç kablosunu tak.Biosa gir,tarih saat ayarını yap.Kaydet,çık.
Öyle dene_____________________________ -
bios u güncellemeyi dene ..bazen bioslar bazı usb aygıtları geç tanımlıyor..eğer her taktığın usb aygıtta aynısını yapmıyorsa kullandığın usb aygıttan kaynaklanıyodur.. -
pc nin pilini çıkarıp 15 dk beklettim ama yine sorun çözülmedi.şimdi bıos güncellemesini bi denicem riskli bir işmiş bi araştırim nasıl yapıldıgını tam ögrenim yapıcam.elimde pc ye ait hiçbir cd yok çünkü _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X