Merhaba arkadaşlar babam skoda octavia aldı. arabada usb girişi var. Benim büyük bir müzik arşivim var. 1 tane 1tb bir tane 2556gb harici disk ve 32gb flash bellek var. Soruma gelirsek arabanın 1tb ve 256gblık diskleri görür mü? Ya da arabaya zarar verir mi?Veya tam tersi diske bişey olur mu? Arrabaların belli bir kapasiteye kadar okuma gibi bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler
bazı teypler 8 gb zor okuyor geçtim 32 gb deneme derim teyp zarar görür
Flars
kullanıcısına yanıt
bunla ilgili bilgiyi nereden öğrenebilirim kaç gb yada tb ta kadar desteklediğini bir bilginiz varmı cevabınız için teşekkür ederim bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: erayerinc
bunla ilgili bilgiyi nereden öğrenebilirim kaç gb yada tb ta kadar desteklediğini bir bilginiz varmı cevabınız için teşekkür ederim bu arada
bilmiyorum ama benim eki teyibim 8 gb tı zor okuordu okusada karıştırıyordu ben bi tesisatcıya sordum takma teyibini yakarsın yada bozarsın dedi bu çogu teyip çin geçerli teyibinizin kullanma kulavuzu veya tanıtım kılavuzuna bakın belki yzıyordur
Flars
kullanıcısına yanıt
senin araban ne marka eğer volswagen ise tahminen benzerdir. Çünkü skoda volswagen grubuna bağlı. Bide senin araban kaç yıllık? Oda önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: erayerinc
senin araban ne marka eğer volswagen ise tahminen benzerdir. Çünkü skoda volswagen grubuna bağlı. Bide senin araban kaç yıllık? Oda önemli.
ben teyibi değiştirdim şimdiki teybe 32 gb flaş takıyorum pc den hızlı okuyor