Şimdi Ara

Usb bellek kapasite olmasına rağmen almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boş yeri gayet yeterli olmasına rağmen kabul etmiyor veriyi. mesela 3gb boş yer vardı 700mb lık dosyamı almadı yeterli boş alan yok diyor. ne yapmam gerek bu yüzden hep taşınabilir hdd taşıyorum neden küçük flash disk taşımak varken ağırını yanımda bulundurayım ki hep

• flash diskinizdeki verilerinizi yedekledikten sonra flash diskinize format atıp tekrar kopyalamayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

flash diskinizdeki verilerinizi yedekledikten sonra flash diskinize format atıp tekrar kopyalamayı deneyin.

denedim ama bir süre sonra yine aynısını yapıyor. çip felan zararmı gördü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

quote:

flash diskinizdeki verilerinizi yedekledikten sonra flash diskinize format atıp tekrar kopyalamayı deneyin.

NTFS olarak biçimlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakusukluPanda

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

quote:

NTFS olarak biçimlendir.

tamam akşam tekrar bir karıştırayım. ama hatırladığım kadarıyla zaten NTFS olarak biçimlendirilmiyor mu
  • 4 seçenek mevcut diye hatırlıyorum normal biçimlendirmeyi ntfs ile yapamaz isen bir yolda cmd den biçimlendirmek akşam dene buralardayım..
  • NTFS format.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.