Şimdi Ara

Usb Belleğim Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir sene önce aldığım Usb belleğim ilginç bir şekilde bozuldu.Markası Kingston Datatraveller 8 GB.
    Şu anda belleğime ne format atabiliyorum ne de başka birşey yapabiliyorum.Format atmaya çalıştığımda "Disk Erişilemez" uyarısı alıyorum.Akla gelebilecek tüm yöntemleri denedim Linux,MS-DOS veya bellek formatlama programları hiçbiri işe yaramıyor hiçbir şekilde belleğime erişemiyorum.Daha önce başına bu tarz problem gelen ark lar lütfen yardım etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSsnak -- 9 Aralık 2010; 0:30:01 >

• Windows XP üzerinde Low Level Format atmayı deneyinhttp://hddguru.com/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/
    Tabi disk tanınıyor ise, bazı durumlarda disk takılı olduğu halde diski algılamıyor bilgisayar sizin durumda diske erişilemez dediğine göre bilgisayar belleği tanıyor varsayımında bulunuyorum.
  • Hiç bişey yapamazsan format atarken ki bölümde flash belleğin görüyorsa oradan bi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Windows XP üzerinde Low Level Format atmayı deneyinhttp://hddguru.com/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/
    Tabi disk tanınıyor ise, bazı durumlarda disk takılı olduğu halde diski algılamıyor bilgisayar sizin durumda diske erişilemez dediğine göre bilgisayar belleği tanıyor varsayımında bulunuyorum.

Windows 7 kullanıyorum ama uyumluluk modunda bir deneyeceğim şimdi teşekkürler...

quote:

Orjinalinden alıntı: pckopatx

Hiç bişey yapamazsan format atarken ki bölümde flash belleğin görüyorsa oradan bi dene.

Bunu denedim flash belleği görmüyor yine de saol..

• flash diskin ışığı yanıyormu
  • @exFAT programı Windows XP Service Pack 3 uyumluluk modunda çalıştırdım ama işe yaramadı flash disk'i görmedi..

@mehmetmetingülcan Hayır ışığı yanmıyor...

Flash Disk'i taktığımda böyle bir uyarı alıyorum..
     Usb Belleğim Bozuldu

Usb Belleğim Bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSsnak -- 10 Aralık 2010; 23:41:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSsnak

@exFAT programı Windows XP Service Pack 3 uyumluluk modunda çalıştırdım ama işe yaramadı flash disk'i görmedi..

@mehmetmetingülcan Hayır ışığı yanmıyor...

Flash Disk'i taktığımda böyle bir uyarı alıyorum..
     Usb Belleğim Bozuldu

Usb Belleğim Bozuldu

Biçimlendire bastığımda ise bu hatayı veriyor...

Usb Belleğim Bozuldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet usb belleği görmüyor
    12 yıl önce açıldı
    Harici HDD Görmüyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 üzerinde çalışan LLF aracı vardı aslında ama birkere rastladım sonra bulamadım, resimlere bakarak kesin çözümün LLF olduğunu söyleyebilirim xp yüklü bir makinada denemekdan başka çare yok gibi yada Virtual Box gibi bir sanal pc programı ile xp kurup Low Level Format atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Windows 7 üzerinde çalışan LLF aracı vardı aslında ama birkere rastladım sonra bulamadım, resimlere bakarak kesin çözümün LLF olduğunu söyleyebilirim xp yüklü bir makinada denemekdan başka çare yok gibi yada Virtual Box gibi bir sanal pc programı ile xp kurup Low Level Format atabilirsiniz.

Teşekkürler bir de Windows Xp üzerinde deneyeyim ayrıca internetten LLF'nin windows 7 ile çalışabilen bir versiyonunun olup olmadığına baktım ama en son yayınlanan 2.36.1181 versiyonunda da Windows 7 desteği yok sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.