|
tasarımı da güzel değil ki |
|

|
tasarımı da güzel değil ki |
|
|
Öyle böyle berbat değiller Eskiden Opel olan servisler de pejo ve citroen almaya başladı Adamların kafalarını kaşıyacak vakti yok 10 senedir gittiğim servis , hala çalışanlarla belli bir samimiyetimiz var ne doğru düzgün ücret veriyorlar deneyimi çalışanlar kalıyor ne de aşırı yoğunluğa rağmen stop demeyi biliyorlar servislerin önü araba dolu , o servisten düzgün bir şekilde araba çıkması bile mucize arabaları alıp kenara atıyorlar muhtemelen çalışanlar da boşvermiş benim arabam 16.10.2024 tarihinden beri serviste ve ne zaman çıkacağı bile belli değil Bunların fiyasko servis anlayışı ile parça bile getirememeleri birleşince ortaya en kötü servis olmaları gibi bir durum çıkıyor Opel sadece Opel iken kesinlikle böyle değildi Mükemmel değildi ama en azından izmir de parça olurdu , muhattap bulurdun vs. Şimdi öyle bir durum var ki servisler bile umursamıyor telefonlara bile bakmıyor geri dahi dönmüyor Pejo ne ki servisi ne olsun işte tam olarak yaşayarak öğrendik Bir de şunu överlerdi yok golf killer da yok bilmem ne vw sevmem etmem , ama bunlarla tanışınca insan koşa koşa gider hangi marka olursa olsun Canım Opel'in de canına okudular |
|
Pejonun da garanti süresi kısa. Toyota en azından 3 yıl sonrası uzatılmış garantide daha az parça girse bile 10 yıla kadar devam ettiriyor. Biraz tesadüf olmuş sizin araçlar. Çok sorunsuz değiller ama aşırı sorunlu araçlarda değiller. Biraz da şans faktörü giriyor bu işlerde. Yoksa çok sayıda Proace'ler ile ben de uğraşıyorum, bakımını serviste eksiksiz yaptırıldığını kabul ediyorum adblue, partikül arızaları diğer marka dizel araçlara göre çok az düzeyde. Arada elektriksel saçma arızalar verebiliyor onu da bahsettiğiniz gibi bakım sıfırlaması ile çoğunlukla siliniyor. Yazılım elbette Pejonun kullanılıyor bu araçlar temelde Pejo zaten. O yüzden yazılım ve teknik donanımlar Pejoların aynısı. |
|