|
Şu forumun başına gelmis en büyük felaketsin Neden bikiyormusun, insanlara iftira atmak, onları yanlış yönlendirmek, kişisel hırsların ve para kazanma mituvasyonunla herşeyi yapabilmek gibi huyların var. Seni bir kez kaale aldım insnalari kandirip yanlış yonlendirdigin için herkese açık bir konuda iddialastik ve iddiayı kapybedip kaybettim bile diyemedin. Gittin 3 ay foruma görmedin sonra geldin yine bana sarmaya başladın. Bak arkadaşım bana bulasarak prim yapmaya çalışman cok normal çünkü senin bu forumda bulunma motivasyonun prim kasmak. Dolayısıyla bunu nasıl olurda olsun yapayım diyorsun. Forum yönetimi de prim peşinde (onların primide birşeyler konuşulsun da ne konuşulursa konuşulsun) işte bu yüzden burada kalabiliyorsun. Ben senin oyununa gelmem. Ama senin bu oyununa bir son vermek lazım. Çünkü bu konuda da görüldüğü üzere sen mouseno yapay zeka vesaire gibi trollerin kişisel satasmalarindan aryik konusamamiz bile mümkün değil. Sizi bu forumdan atmak artık elzem. Yada biz bırakalım yani ayni yerde sizin gibi Erdem sahipleriyle bizim gibi insanların bir arada bulunması doğru değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
Hızlı