Şu forumun başına gelmis en büyük felaketsin Neden bikiyormusun, insanlara iftira atmak, onları yanlış yönlendirmek, kişisel hırsların ve para kazanma mituvasyonunla herşeyi yapabilmek gibi huyların var. Seni bir kez kaale aldım insnalari kandirip yanlış yonlendirdigin için herkese açık bir konuda iddialastik ve iddiayı kapybedip kaybettim bile diyemedin. Gittin 3 ay foruma görmedin sonra geldin yine bana sarmaya başladın. Bak arkadaşım bana bulasarak prim yapmaya çalışman cok normal çünkü senin bu forumda bulunma motivasyonun prim kasmak. Dolayısıyla bunu nasıl olurda olsun yapayım diyorsun. Forum yönetimi de prim peşinde (onların primide birşeyler konuşulsun da ne konuşulursa konuşulsun) işte bu yüzden burada kalabiliyorsun. Ben senin oyununa gelmem. Ama senin bu oyununa bir son vermek lazım. Çünkü bu konuda da görüldüğü üzere sen mouseno yapay zeka vesaire gibi trollerin kişisel satasmalarindan aryik konusamamiz bile mümkün değil. Sizi bu forumdan atmak artık elzem. Yada biz bırakalım yani ayni yerde sizin gibi Erdem sahipleriyle bizim gibi insanların bir arada bulunması doğru değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uşak Çağdaş Citroen Rezaleti (2. sayfa)

-
-
İnsanlara yardımcı olmak istiyorsan objektif olmak zorundasın
Zamanında 508 SW övdüğünü, arabadan iyi anladığı için PSA malı kullandığını iddia etmiştin.
Biz w206 överken kılı kırk yarıyoruz. G20 - B9 - S60 kıyaslamasında bile çok hassas yorumlar yapıyoruz.
Sen ve Panther hiçbir dayanağı olmadan “arabadan iyi anlarım” diyor ama 2 dediği birbirini tutmuyor
Şimdi sana sorum: 508 SW iyi bir araba mıdır ?
Hodrimeydan. Ver cevabı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bak sen iftirayı bir sanat haline getirmişsin.
bir tane 508 öven, tavsiye eden mesajımı bulamazsın, ben bu forumda insanlar gercek bilgi alsın diye araçların eksik yönlerini, artı yönlerini her şekilde orataya koyacak ve zamana yenilmeyen konular açıyorum 15 sene önce açtığım konudan halen insanlar sorular sorup bilgi alıyorlar.
tıpkı seninde zaman zaman o konularda bahsettiğim seylerle ,ilgili bana gelip danıştığın gibi.
yeri gelince 508 le ilgili konuyu okuyup bana saldırmak için orada bahsettiğim sorunlarını kullanıyorsun,
sonra başka bir yerde işine gelince 508 i övüyorsun diyeceksin,
sen hayatı ve karşındaki herkesi kendin gibi sandığın için oluyor bütün bunlar.
sen hergün başka birşey övebilirsin ben övmüyorum arkadaşım övmüyorum, ben insanlara bilgi veriyorum, anladın mı?
hiç sanmıyorum, anladığını...
-
biz hiçbiryerde arabadan anlarız demedik, bu forumdaki eski üyelerin hiçbirisinin de dediğine şahitte olmadım. tam tersi her yerde söylerim ben arabadan anlamam.
agacın meyvesi arttıkça başı aşağı eğilir, bilmem anlatabildim mi.
o arabadan anlarım lafı, böbürlenmesi sana aittir. hatta bununla ilgili 5-6 yıl önce bir konu ve anklet açmıştın. sonucuda forum ahalisi sana bildirmişti.
yani insalara iftira atmak sende, insanları yanlış yönlendirmek sende, ben herseyi bilirim herseyden anlarım sende,
kendi ticari menfaatin için bugun a dediğinine yarın b demek sende, bilerek isteyerek yalan yanlış paylaşımlar yapmak sende ama suç sende değil seni bu forumda tutanda.
-
508 SW iyi bir araba mı ? Cevabımı alamadım.
onunla ilgili konu açtım oku orada iyi yönleride kotu yönleride var.
nasıl gelip özelden alacağın araba ile ilgili benden bilgi istiyorsun ya onunla ilgili bilgiye ihiyacın varsa ne ararsan o konuda yazdım ben.
-
cevap versene arkadaşım nerede ben arabadan anlarım yazmışım?
nerede 508 övmüşüm, birisine tavsiye etmişim.
20 yıllık forum hayatımda senin gibi şu arabayı alın bunu almayın yazdığım bir tane mesajım var mı.
senin gibi 50.000 euro fiyatlardan polo alın acaip kar edeceksiniz diye insanları yanlış yönlendirdiğim bir tane mesaj varmı.
senin gibi focus dizel otomatik alın 4 litre tüketimle gezin diye alenen yalan söylediğim bir mesajım varmı?
senin gibi insanların açıklarını arayıp o açıkları gün yüzüne çıkarmaya çalışmışlığım var mı?
20 yılda bir tane insanın kalbini kırmışlığım var mı?
20 yılda bir tane yalan söylemişliğim var mı?
günde 50 tane boş mesaj atıp yazı kasmışlığım varmı?
....
....
....
-
Kaptan sen önce 50bin dolara polo aldırdıklarına cevap ver :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 yılında lansmanda 250.000 TL’ye aldıklarını 1.000.000. TL’ye bozduranlar hala dua ediyor.
Enflasyona karşı Polo ile korunan pek çok kişi oldu. Şu anda vakti değil takdir edersin ki
Bu zat 508 SW konusunda methiye düzüp de, PSA eleştirilerine kulak kapattıktan sonra şimdi PSA aleyhine konuşması kabul edilemez.
arkadaşım yine başladın çamur atmalarına söylesene 508 methiyesi neredeymiş,
bir önceki mesajında arabadan çok anladığım için 508 aldım demişim ya o mesaj neredeymiş,
benim profilim açık hersey ortada, öyle bir şey olmadığına göre sen iftiracımısın, ne tip bir karakterin var senin.
-
2020 ekimde 230'a aldığım chr'ı 2023 temmuzda 1.100'e sattım. Bu mu enflasyondan korunmak ? Ne alsan çıktı zaten. Bilsem 10 tane şahin alırdım, hepsinden fazla getirirdi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz 3 kişi
neden bu konudaki mesajımdan birden rahatsız olup, direkt şahsıma yönelik linç kampanyasına başladınız bi gelin bakalım.
size birisimi bu adamı forumda itibarsızlaştırın, yazdıkları bizi rahatsızmı ediyor dedi?
hele bir anlatın bakalım.
-
15000 km periyodik bakımı olan arac ,8000km de yağ uyarısı vermemesi lazım ,
belki servis uygun yağ koymadı ,peşini bırakmayın
-
Yok artık Daha neler duycaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X