Şimdi Ara

Us Robotics usb wifi Boost. %7 den %97 ye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
15.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu soket notebooklardaki mini pci wireless kartlarının anten soketinin aynısı mı?
  • Cok güzel çalişma olmus.Ben olsam aldığım yere gider geri verirdim bu ne kardeşim 2 duvar oteyi cekemiyen sey mi olr diye
    ellerine sağlık ama
  • ya bi kablo bu kadar etkiler mi?
    anlamadığım üreticiler bunu hiç mi düşünmüyo,
    fabrika çıkışı niye böyle değil?

bu arada güzel çalışma tebrik ederim.
  • Aynı denemeye benzer bir deneme ben de yapmıştım.

Benim Usb surecom 9001 ve anten plaka içinde değil açıkta.

radyo antenini teyp ten çıkarıp ,çakardığım yere ince bir tel sardım. ve bu telin ucucnu dediğiniz yere-yuvarlak anten bölümüne- değdirdim. sonuç harikaydı.;

sinyal grafiksel olarak 2 katına çıktı.. ancak bana yetmedi .. şimdi bu deneyi 5-7 db lik omni antenle yapmayı düşünüyom ama bu nteni bulmak burda çok zor.
  • bu yöntemi dediğiniz şekilde denedim ancak pek bir yararı olmadı..

deneyen diğer arkadaşlarda durum nedir merak ettm.. ?
  • forumda usb dongle ile yapılan kendi yaptıgım wireless antenle iglii bi yer vardı eger senin dedginin dogryusa bayagı iyi olur gusel bi calısma bu arada o soket butun usb wirelss larda varmı airtiees wus 300 modeli mesela yalnız cihazı alıdıgmız yer acıldıgı vakit garanti gider diyo zaten tam acılma yerinde bi seri nosunu gosteren bi kagıt var yapsıkanlı acılırsa garanti dısı kalıyomus o yuzden acmadık neyse gsel oldu ogrendigimiz o zamn o sokete birde 9dblik anten baglarsak : 5-10 kmden cekeriz herhalde hatta anteni canagın onune koyalım bide:
    sonuc ne olur acaba
    neyse gusel bir calısma peki bakır elekrik kablosu dısında daha kalın 50ohmluk bi kablo koysak daha iyi verimalınanblrmi
    en iyi kalblo ne olabilir...

• merhaba ben wus 300 le bu olayı denemeye çalıştım ama anten kısmı tamamen bir metal plakayla kapalı deneyen sonuç alan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callseref -- 24 Şubat 2007; 18:53:04 >
  • güzel çalışma.tbrkler
  • Bende Airties Wus 3oo 125 mbps usb wifi stick bvar. içindeki dizayn aynımıdır ? ben çanagın ortasına monteledım oyle kullanıyorum bu teli takarsam çanaga ihtiyacım kalmazmo yani ?
  • bu cihazın aynısından bendede var denemek için açtım şimdi olay tam tersi bende.o kapağın altında o baglantı noktası yok ordaki chip lerin hiçbiri yok.
    arka tarafda ise bakır plaka var onun yüzünden kapağı kaldıramıyorum.
    yapamadık yani.
  • abimizin usb wireless bozuk bence başka bir açıklaması yok... yada modemin çıkış gücü düşük olarak konfügüre edilmiş...
  • Ben yaptığımdada yayın düşüyor wus-200 var bendede ama tam ortasına yapılacağını bilmiyordum deneyeceğim artması gerekiyor mantıklı geldi bana tüm yaptıkları
  • Airties Wus 300'ün İçi Böyle

Us Robotics usb wifi Boost. %7 den %97 ye

Ufak Bakır Gibi Bi Tabaka Var Sol Altta Üstünde "40.0 6f siward" Yazıyo Bu Mu Acaba Anteni ? Yapsam Bi Faydası Olur mu?

Edit: Denedim Bi İşe Yaramadı Düşme Yada Yükselme Olmadı Garantiyide Boşuna Yakmış Olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 8 Ocak 2009; 21:11:42 >
  • Arkadaşlar aşağıdaki resim Edimax marka wireless adaptörüme ait.Burada anteni güçlendirmek istiyorum ama anten bölümünü bulamadım.Anlayanlar bi bakabilirmi lütfen...
    http://i22.photobucket.com/albums/b320/redrua/resim8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redrua -- 25 Şubat 2009; 14:02:40 >
  • bendede bundan var robotics in USR805423 modeli ama içinde öyle şey yok
  • Konuyu buraya kaydedeyim.İşime yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 27 Temmuz 2009; 9:25:16 >
  • 2007 konusu ama söylemek istedim bağlantı yaptığı yer anten değil u fl konnektör(anten çıkışı) olabilir benzettim
  • hocam bana dişi pitail anten kablo lazım internnettekilere baktım hangisi uyumlıdır acaba yadımcı olursanız sevinirim.
  • o kablo kutuplu diye biliyorum çünkü bende harici anteni laptopa bağlamaya çalıştığımda sizin gibi sadece teli içteki kısma bağlamıştım. sinyal artmıştı ancak bağlanamıyordu garip bir şekilde.

dış çeperiyle iç çeperi var o sayede polarizasyon oluşturup sinyal yapıyor diye biliyorum. fotoğrafta görünce şaştım kaldım o bağlamayla sinyal artışına
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.