Şimdi Ara

US PSN Kodu 2 Adet - 7 Günlük Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedava beyler ilk 2 mesaja özel mesaj ile yollıyacağım , evde duruyorlar sadece US PSN kodu'dur.

• PM Hocam
  • ben hcm
  • 20:00 gibi ö.m kutunuzu kontrol edersiniz ,

eve anca 7 gibi geçerim bu arada bu kodları US PSN geçerli kredi katı'nız yoksa kullanamazsınız.
  • Merhaba, geçen bende redeem code kullanmak istedim US PSN de, fakat kredi kartımı eklemiyor. Sanırım US kredi kartı olması gerekiyor. Öylemi dir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senki

Merhaba, geçen bende redeem code kullanmak istedim US PSN de, fakat kredi kartımı eklemiyor. Sanırım US kredi kartı olması gerekiyor. Öylemi dir?

Sanırım US kart olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senki

Merhaba, geçen bende redeem code kullanmak istedim US PSN de, fakat kredi kartımı eklemiyor. Sanırım US kredi kartı olması gerekiyor. Öylemi dir?

Evet benimki de TR kayitli kodlari kullanamadim mecbur TR psnden aldik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar profiliniz kapali acarsaniz gondericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 27 Aralık 2013; 19:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Arkadaslar profiliniz kapali acarsaniz gondericem

Hocam çok teşekkür ederim fakat ani bir şekilde Plus üyeliğimi uzattım uzatana kadar bunu kullanırım diyordum ama şu an üyeliğim mevcut.İhtiyacı olan en azından kullanabilecek birine verirseniz daha iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Arkadaslar profiliniz kapali acarsaniz gondericem

Hocam çok teşekkür ederim fakat ani bir şekilde Plus üyeliğimi uzattım uzatana kadar bunu kullanırım diyordum ama şu an üyeliğim mevcut.İhtiyacı olan en azından kullanabilecek birine verirseniz daha iyi olur..

Tamam sizinkini baskasina verdim SmithAhmet acarsa profili onunkinide veriyim
  • SmithAhmet inde kodunu verdim hayirli olsun arkadaslar gule gule kullanin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.