Şimdi Ara

(ÜRÜN ELİME ULAŞTI RESİM EKLEDİM SEG 37'' FULLHD)BİRAZ ÖNCE 96CM FULL-HD LCD'Yİ 1700 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestelde çalışan bi tanıdığım vasıtayla migrosa yanlışlıkla gönderilen lcd olduğunu öğrendim bu ürün normalde yurt dışına gönderilicekmiş yanlış gitmiş migrosa 1700 e taksitle aldım migrosta son ikitane kalmıştı 2sinide aldık ürünün markası SEG sizce nasıl fiyatı?
    özellikler:

FULL HD'Lİ TFT
    FULL HD / DTV
    GERÇEK 1920*1080 ÇÖZÜNÜRLÜK
    1000:1 KONTRAST
    500 CD/M2 PARLAKLIK
    TEPKİ SÜRESİ 8 MS
    2 HDMI GİRİŞİ
    3D-PANORAMA SES
    SUBWOOFER
    EQULIZER
    2 SCART
    YPbPr GİRİŞİ
    FRONT A/V
    S VHS
    3-D COMP FILTER
    APS
    100 PROGRAM
    TÜRKÇE MENÜ VAR
    FAST TEXT
    HARİCİ HOPARLÖR ÇIKIŞI
    PİP+PAP

ÜRÜN ELİME ULAŞTI GÖRÜNÜŞ OLARAK GAYET GÜZEL ÇOK YAKININA GİRDİĞİM ZAMAN UFAK NOKTALANMALAR OLUYO AMA OTURMA MESAFESİNDEN CAM GİBİ BUNUN SEBEBİDE BAĞLANTIM KALİTELİ DEĞİL O YÜZDEN ŞUAN İÇİN MEMNUNUN SES DÜZEYİ FALAN TATMİN EDİCİ BİDE EV SİNEMA SİSTEMİ BAĞLADIM.TEK YANILDIĞIM NOKTA BU TV DE VGA ÇIKIŞI YOK O YÜZDEN BİLGİSAYARIMA BAĞLAYAMADIM HD BİR CİHAZADA BAĞLAMA İMKANIM OLMADIĞI İÇİN RESİMLERİ BU ŞEKİLDE KOYDUM EKRAN KARTIMIN VİDEO ÇIKIŞI YOK MAALESEF.KONTRSAT VE RENK AYARLARI OTOMATİK OLARAK SİNEMA MODUNDA DURUYO YANLIZ BU TV DE HER BAĞLANTIYI AYRI AYRI SEÇMENİZE GEREK YOK DİRE BULUYO 2 SCART DA RGB DESTEKLİYO AYRICA KULAKLIK ÇIKIŞIDA FALAN DA MEVCUT İÇİNDEN POWER KABLOSU OLARAK 3 BACAKLI BİŞİ ÇIKTI BENDE BİLGİSAYARIN POWER KABLOSUNU TAKTIM SERVİS GARANTİ SÜRESİNİN 2 DEĞİL 3 YIL OLDUĞUNU SÖLEDİ İÇİME YATMAYAN BİŞİ YOK ŞU BAĞLANTI TİPİNİ DE DEĞİŞTİRİRSEK Bİ SORUN KALMİCAK.SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURDAN SORABİLİRLER

(ÜRÜN ELİME ULAŞTI RESİM EKLEDİM SEG 37'' FULLHD)BİRAZ ÖNCE 96CM FULL-HD LCD'Yİ 1700 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 12 Haziran 2007; 19:16:17 >

• hem şanslısın hemde üzülmen lazım..çÜnkü 1.800 ytl'ye garanti sorunu olmadan teknosanda samsung alabilrisin..Şanslı tarafın 96 ekran alman..

ama ss'leri buraya koyarsan sevinirim..Amacım seni üzmek değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 8 Haziran 2007; 19:26:09 >

ürünün temsili resmi bu daha ürün elime geçmedi geçtiği zaman ss koyarım fakat bu üründe vestel garantisi altında ve vestelde müdür olan tanıdığım olduğu için bi sıkıntım yok garanti konusunda full-hd olması çok güzel

quote:

Orjinalden alıntı: agisol

hemde full hd.harika valla hayırlı olsun

http://urun.@gittigidiyor.com/DANTAX-32LCD-HD-SC-82-EKRAN-LCD-AZ-KULLANILMIS_W0QQidZZ5059480

(@ işaretini kaldırın)
  • Arkadaşlar sizden yardım rica edicem lcd tv elime ulaştığı zaman nasıl kurucam farklı tip bağlantıları varmı ben uydudan izliyorum tv yi yoksa normal crt gibi fişi takıp çalıştırıyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar ürünün hikayesi şöle bu ürün almanyaya ihrac için üretiliyo fakat yanlışlıkla migrosa gönderiliyo ve bundan sora bi hata yapılarak fiyatı düşük olarak veriliyo migrosda bu ürünün gerçek fiyatını bilmediği için ucuzdan satıyo ancak öğrendiğime göre bu ürünün gerçek fiyatı yurt dışında çok çok daha pahalı yani çok düşeşe geldi migrosa sadece 17 adet gönderilmiş vede ürün bitti.Ürün beylikdüzü migrosdaydı
    1700 e almanın sebebi direk düz fiyat yaptılar vesteldeki tanıdığım araya girince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 8 Haziran 2007; 20:14:39 >

quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Arkadaşlar sizden yardım rica edicem lcd tv elime ulaştığı zaman nasıl kurucam farklı tip bağlantıları varmı ben uydudan izliyorum tv yi yoksa normal crt gibi fişi takıp çalıştırıyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim.

bu LCD yi Migros-izmir vasıtası ile çok arattım, ancak kayıtlarda bulamama sebebi anlaşıldı.

Neyse;

TV yi kur.

Uydudan scart veya komposit ile bağla.
    (bu bağlantıları görmek için sabit başlığı oku orada resimleri var)

sonra tv yi aç, bağlantı yaptığın girişi (av1, av2, av3 gibi ara) seç ve seyret.

özel ayarları (resim-renk-parlaklık vs) ayrıca kumanda ile ayarla.

kolay ve zevkli olacaktır.

selamlar

not: fotoları bekliyoruz.
  • Teşekkürler yardımların için pazar günü elimde olucak hayırlısıyla hepinizi ayrıntılı biçimde bilgilendiricem merak etmeyin.

Selam ile;

quote:

Orjinalden alıntı: onbes

Evet,
    hayırlı olsun,

bu LCD yi Migros-izmir vasıtası ile çok arattım, ancak kayıtlarda bulamama sebebi anlaşıldı.

Neyse;

TV yi kur.

Uydudan scart veya komposit ile bağla.
    (bu bağlantıları görmek için sabit başlığı oku orada resimleri var)

sonra tv yi aç, bağlantı yaptığın girişi (av1, av2, av3 gibi ara) seç ve seyret.

özel ayarları (resim-renk-parlaklık vs) ayrıca kumanda ile ayarla.

kolay ve zevkli olacaktır.

selamlar

not: fotoları bekliyoruz.
  • Konuları okuduğuma göre en iyi kalite HD-MI den alınıyo ancak diyelim lcd tv de HD-MI çıkışı var ancak uydu bağlicağımız için receiver dada HD-MI çıkışımı olması lazım yani receiverın arkadasında hangi çıkış varsa lcd tvmizde onu mu kullanmak zorundayız?

sinyali veren cihazıdaki çıkışı (kalite sırasını aynı başlıkta görebilirsin) LCD tv deki karşılığına bağlayacaksın.

HDMI yoktur sanırım uydu receiverda.

altın kaplamalı bir scart işini görecektir.

selamlar
  • Peki altın kaplamalı scartı görüntü kalitesi olarak kaçıncı sırada diyebilirsiniz?Vede tatmin edici olurmu?
  • İlk önce hayırlı olsun..Güle güle seyredin.
    Sonrasında bir kaç bilgi vereyim.Ürün yanlışlıkla felan gönderilmiyor.İhraç fazlası ürünler olduğu için (alıcı firmanın alacağından fazla üretilenler ne olur ne olmaz diye) bunlar vestel ve diğer satış noktalarına gönderiliyor.Ve ihraç fazlası adı altında satılıyor.Yani yanlış gönderme yok.Biraz abartmışlar size.Ayrıca panelin full hd değil true hd yani 1080i olduğunu düşünüyorum.Fiyat/perfomans mantığı..
    İkinci çok öenmli not: Madem bu paralara üretilip yurt dışına gidiyorsa neden benim ülkemde bu fiyata standartta alamıyoruz????
    Ondan sonrada Türk malı kullanmalıyız diyoruz..Adamlar buradaki fiyatın yarısına dışarı gönderiyor... (örnek Beko full hd 42 inç ama ben karşılaştırma yapmak istedim sadece)
    Hemde Türk emeğiyle türk işçisiyle yapılan ürünü Almanya bizden daha ucuza alıyor.Helal olsun satış ve pazarlama politikalarına..

en basitinden diğer satış yerinden örnek..
    http://urun.gittigidiyor.com/37-quot-SEG-TFT-LCD-TV-FULL-HD-2-HDMI_W0QQidZZ4602253

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 9 Haziran 2007; 8:51:51 >

• Eğer 1080p değilse bence bu fiyata alınmaz..

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Eğer 1080p değilse bence bu fiyata alınmaz..

37" 1920x1080 ve 720p 1080i PIP olan LCD TV ye kaç para verirsiniz?

Varmı piyasada bu fiyata örneği?

Abartmayın lütfen.

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan.

İyi TV almışsın (bu fiyata)

selamlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.