Daha önce açtığım konuya 1 gün giremedim ve bazı tartışmalardan dolayı konu kilitlenmiş. Öncelikle benim yüzümden çıkan tartışmadan dolayı özür dilerim. Fakat hala kafam karışık. Durumu şöyle özetlersek. Asus N61VN280BD model laptopumun servis tarafından değiştirilmesi ön görülmüştür. Fakat Bimeks'te bulunan hiçbir Asus marka laptop benim ürünümden iyi değildir. BU durumda ne yapmam gerekir? Aynı özelliklere sahip farklı bir marka laptop isteyebilir miiym? tAbii ki de fark ödemeden? Kafam oldukça karışık ve bu iş iyice canımı sıkmaya başladı. Bimeks'te bulunan Asus marka laptoplar şunlar: http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1002&kategoriadi=notebook&mid=26
aynı fıyatta bır urun ısteyebılırısn yada daha yuksek fıyatlı urunu fark odeyerek alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
aynı fıyatta bır urun ısteyebılırısn yada daha yuksek fıyatlı urunu fark odeyerek alabilirsin.
Hmm. O halde para iadesi isterim. Çünkü benim aldığım fiyatlara istediğim özellikte bir laptop yok.
Evet beyelr bugün itibariyle para iadesini bimeks'ten almış bulunmaktayım. Raporu ilk aldığım gün gittiğimde biraz mırın kırın etselerde bugün gittiğimde hiç sorun çıkarmadan sadece birine telefon edip onay aldıktan sonra para iadesini yaptılar. Bimesk'in beni süründüreceğini düşünsemde hiç de öyle olmadı. Fakat şöyle bir sorun varki ben laptopumu 2000 TL ye almıştım fakat bu fiyata şuanda laptopumu alamıyorum. Artık biraz bekleyeceğim ve alacağım yeni laptopta büyük ihtimal asus olacak gibi. Tek kuşkum olan teknik servisi beni şaşırtacak derecede hızlı çıktı. şimdiden laptop önerilerine açığım.
Bencede bekle biraz dolar tavan yapmısken almak cokta mantıklı degil
yaza doğru düşer fiyatlar hemde yenı modeller gelır..