Bildirim
Urfa'da iyi bir lpg ustası arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evren sanayide Kaplan otogaz vardı atiker güneydoğu bölgesi bayisi, focus 1 de 5-6 senedir kullanıyoruz, memnunuz açıkcası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim. Bi gidip bakayim madem.
Urfa sanayisi küçük zaten pek tavsiye yazan da çıkmaz 😊
Urfada benden daha iyi lpg den anlayan yok
referans verip sizi bi yere gonderebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fevzi usta
05335703024
Telefonda Göktepe ( el grida) köyünden ömer hoca yonlendirdi deyin, selamimi söyleyin . Ya da isterseniiz bana ulasin ben ulasirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aracınızına takılacak lpn nın montajı sorunsuz olmalı
youtebede ben bazı videolar seyrettım
istanbulda candan muhendıslık ın cektıgı videoları seyrederek o sekılde urfada ıyı bı ustaya montaj yaptırın derım.
https://www.youtube.com/channel/UCZ2OSPCdlHdvRPW-M3RxUug/videos
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Yarın evren sanayiye ugrayacagim bakalim
urfa da bence usta arama.
adana ya git orada yaptır. aracın da sağlam olur.
ben adana da yaptırmanı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
urfa da bence usta arama.
adana ya git orada yaptır. aracın da sağlam olur.
ben adana da yaptırmanı öneririm.
nbr len turbo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevre illerden gaziantep i tercih etsem oradan usta bulması daha kolay olur sanirim. Adana biraz uzak kalıyor. Memur olduğum için haftaici bu işi yapmam mumkun değil. Sadece cumartesi musaitim. Sabahtan çıksam da antep e gitsem mi diye dusunuyorum şu an 😂
O nedenle antep tavsiyeleri de alabilirim sizlerden 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt92 -- 23 Mart 2017; 8:34:54 >
BOŞUNA YAKIT YAKMAYIN BENCE URFADA BU İŞİ YAPAN ÇOK İYİ USTALAR VAR YETERKİ TAVSİYELERE UYUN 2012 ASTRA J ARACIMA MONTAJ YAPTIRDIM 42.000 KM 4 YILDIR PROBLEM YOK BAYİ ÇIKIŞI YAPTIRDIM 0 KM İKEN -
Edessa otogazda mi yaptırdınız dönüşümü? Peki hangi marka taktirdiniz? Tekleme,ikaz lambasi vs gibi sıkıntılarımız oldu mu?
Çok soru sordum kusura bakmayın😊
pm attım dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: htcone2013
Çevre illerden gaziantep i tercih etsem oradan usta bulması daha kolay olur sanirim. Adana biraz uzak kalıyor. Memur olduğum için haftaici bu işi yapmam mumkun değil. Sadece cumartesi musaitim. Sabahtan çıksam da antep e gitsem mi diye dusunuyorum şu an 😂
O nedenle antep tavsiyeleri de alabilirim sizlerden 😁
Üstad dedim sana ya. İstersen gel beraber gidelim saniyeye. Ben de urfada memurum. Dediğim ustaya referansimi verirsen istediğin şekilde montaj yapacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X