Bildirim
Üretimi durdurulan abur cuburlar *BUMBO TEKRAR ÜRETİMDE* (6. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
ALf... _____________________________ -
Var mı ötesi be! Lan niye bu ülkede kaliteli ürünün değeri bilinmiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse_now_b -- 2 Ağustos 2013; 16:01:22 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: arfeiniel
İşte bu. Sadece bir dönem çıkmıştı. Kime sorsam hatırlamıyordu. Bi ara acaba ben mi uyduruyorum diye düşünmeye başlamıştım. Harika bir tadı vardı gerçekten. Neden devam ettirmediler ki._____________________________ İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz.
-
Ronaldinho dondurması severdim tadını :D Bide sucuklu bi cips vardı markasını hatırlayamadım mavi bi ambalajı vardı görsellerde bulamadım ne yerdik :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -- 2 Ağustos 2013; 16:20:44 >_____________________________
HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ-OSMAN PAMUKOĞLU-BAŞI DİK DEVLET ONURLU MİLLET-HEPAR- -
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
quote:
Orijinalden alıntı: Kill 'Em All
Güzel olan şeyleri neden kaldırıyorlar hiç anlamıyorum.
şöyle bir durum var 1 veya 100 kişinin aşırı beğenmesi birşeyi değiştirmiyor nüfusun genelinin beğenmesi lazım ne diziler harcandı bu dünyada ah ahh_____________________________
-
_____________________________ -
ketçapli cheetos _____________________________
Graphic & Industrial Designer -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
İşte bu. Sadece bir dönem çıkmıştı. Kime sorsam hatırlamıyordu. Bi ara acaba ben mi uyduruyorum diye düşünmeye başlamıştım. Harika bir tadı vardı gerçekten. Neden devam ettirmediler ki.
95-98 arası bi zamanda olması lazım, ekşimsi bi tadı vardı diye hatırlıyorum._____________________________
-
Onu bunu bırakında doritosun içinden sos çıkan cipsi nolacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pc332
+1_____________________________ Ford Fiesta 2012 1.4 TDCI -
eti markiz vardı üzümlü birşeydi harikaydı ya _____________________________ M.S.K -
quote:
Orijinalden alıntı: Thør
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
İşte bu. Sadece bir dönem çıkmıştı. Kime sorsam hatırlamıyordu. Bi ara acaba ben mi uyduruyorum diye düşünmeye başlamıştım. Harika bir tadı vardı gerçekten. Neden devam ettirmediler ki.
95-98 arası bi zamanda olması lazım, ekşimsi bi tadı vardı diye hatırlıyorum.
fritolay'a az mail atmadım zamanında_____________________________
-
-
Yukarıdaki Portakallı Bisküvi
Eti Turti Çeşitleri ( Küçüle küçüle kayboldu bu bence)
Biskrem ELMALI
Cipslerden de yine yukarıda verilen Ekmek parçaları gibi olan efsane cips
ÖZLEDİK
_____________________________ -
Güzel konu Bumboyu severdim yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Biskrem incirli ve elmali cok guzeldi.bir de çıtırcık vardı cok nadir de olsa bulabiliyorum bazen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X