Şimdi Ara

Üretilmesi Mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler insanın genini değiştirmek mümkün mü ? mesela insan genini mutantlaştırma mutasyona uğratma sayesinde insana özel güçler verilebilir mi ? bu sayede süper askerler elde edilebilir sizce bu yapılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mart 2016; 12:13:56 >

• Mümkün.İsrail devletinin genetik mühendislik politikalarının topluma nasıl yansıdığını araştır
  • http://arsiv.ntv.com.tr/news/446171.aspt evet bu kadar sacma soru olamazdi konu kilit uye ban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Mümkün.İsrail devletinin genetik mühendislik politikalarının topluma nasıl yansıdığını araştır

hocam biliyorum da onu benim demek istediğim insanı mutantlaştırıp doğa üstü güçlerden bahsediyorum

@.redmajor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mart 2016; 12:09:02 >
  • Bu güne kadar yararlı bir mutasyon keşfedilmemiş.
    Bundan sonra olmayacak diye bir şey yok ama bulunursa emin ol ki en son bizim haberimiz olur.
  • Yapilabilir ancak geni aktarmakla bitmiyor is malesef. Genin ne zaman ifade edilecegini veya edilmeyecegini ayarlamak gerekiyor ki yapmasi zordur. Ayrica denemeler sonucu olen zigotlarin hesabini kim verecek? Sonucta aktarimin zigot halinde yapilmasi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün 3-4 gün önce bir belgesel izlemiştim amerikada araştırmacılar genleri parçalayıp istedikleri şekli verebiliyorlardı dna dan tuğla falan yapmışlardı ilerki zamanllarda bunların içine küçük makineler falanda yerleştirilebilir deniliyordu çarklı sistemler falan eklenilebilir deniliyordu yanlış hatırlamıyorsam bunun gibi bir şey dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 27 Mart 2016; 12:42:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji ve tıp el verirse neden olmasın. Hatta karbonhitrat ile çalışan biyolojik motorlar bile yapılabilir ileride. Ama bunlara daha çok var. Muhtemelen biz göremeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.