Şimdi Ara

Uption Kart Kampanyaları [Ana KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
119
Favori
86.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UPTION üyesi olanlar ilk 500 TL'lik harcamalarında 200 TL nakit iade kazanıyor.

Kampanya 1 Ocak – 31 Ocak 2025 tarihleri arasında UPTION müşteri olma sürecini başlatan ve UPTION Kart’a 1 Ocak – 31 Ocak 2025 tarihleri arasında başvurmuş yeni müşterilerde geçerlidir.

Bu yukarıdaki kampanya için fiziki UPTION Kart almaya gerek var mı? Kurye için 40 lira istiyor çünkü.

• Aelfwig kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya fiziki UPTION Kart ve/veya sanal kart ile katılım sağlanabilir.
    Bende fiziki kart almadım. 1000 kişi kota konmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    saçmalık 1000 kişi içine girip girmediğimi nereden bileceğim , ya 500 kişi dahil edip sonra kotayı doldurduk derlerse ? nasıl güveneceğim

• Uption hesabıma Vakıfbank dan para attım fast para transferi olarak gözüküyor 1 saati geçti hala hesaba geçmedi fast da olsa Uption da geç geçerdi 5 dk bulurdu ama ilk kez bu kadar sürdü hala da geçmedi

• Kampanyalar artık bir sonraki ayın 20’sine kadar yatırılacak şekilde güncellenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara para yüklemelerine vade farkı ile taksit yapıyordu, kalkmış herhalde..

• Parayi uption a attim 3 farkli karttan ist.kart yapacaktim son bir kez daha bakayim dedim sartlari degistirip uygulamadan yukleme vs olup katakulliye gelmeyeyim diye. Bi baktim sonraki ayin 20 sine kadar hadilan ordan 50 gun boyunca 45 tl nin gelecegini mi bekleyecem. Cepteteb / nays / paycell / papara / mono kartada gelirse yaparim. Uption için ayin son gunleri anca aklima gelirse yaparim yoksa sorun degil son zamani yapsan bile yinede 20 gun demek 1 ay yine berbat o yüzden bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İadeleri neredeyse 50 gün içinde verecekler artık gerçekten saçma olmuş. Kullanmayı bıraktıracak cinsten.
    Ancak istanbulkart abonman için yine de uption'dan başka seçenek yok vpay hariç.

• UPTION Kart - TABİİ %100 İade

https://forum.donanimhaber.com/uption-kart-tamii-100-iade--160641261

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 5 Şubat 2025; 3:21:5 >
  • Aelfwig kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiziki kart şartı bulunmamaktadır. Ücretsiz oluşturabileceğiniz sanal kartınızla da kampanyadan faydalanabilirsiniz.
  • UPTION kullanıcısına yanıt

merhaba tabii kampanyasında 250 gibi çok düşük bir kota var, bu dolunca kampanya görseli kaldırılıyor mu? kotayı göremiyoruz, iade 50 gün sonra yatacak zaten boşuna beklemeyelim.

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

100 TL nakit iade kampanyamızdan henüz UPTION Kart almamış eski müşterilerimiz yararlanabilir. Eğer 1 Şubat 2025 tarihinden önce UPTION Kart aldıysanız veya başvuruda bulundaysanız bu kampanyadan yararlanamazsınız, fakat henüz hiç kart almadıysanız bu tarihler arasında kart almanız halinde 500 TL harcamanıza 100 TL nakit iade yatırılacaktır.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz kota dolmamış olup kampanyadan yararlanabilirsiniz.
    İyi o zaman sabah 10.15 de gerçekleşen işlem başarılıdır.

Merhaba. Kota doldu mu acaba? Dolmadıysa üye olmak istiyorum

Kota dolunca uygulamada bunu belirtirseniz daha iyi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşım 1 haftadır hesap onayı bekliyor ne kadar daha sürer? @UPTİON

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.