Şimdi Ara

ups önerisi kabul edilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu turkiyenin elektrik sistemine hiç güvenmiyorum mazallah yakarsam kasayı evdekilerde beni evden atar o derece masraf ettim.

bana söyle sağlam bir ups tavsiyesi yaparmısınız arkadaşlar teşekkürler.

• takip
  • herhangi bi vatanbilgisayar mağazasından az ses yapan bi tunçmatik-fsp ups alsanız yeterli olur (ups incelemesi nette çok az var bazı modeller çok fan sesi yapıyor o yüzden orda görerek almak daha iyi olur)
    alırkende kullandıgınız sistemin power supplysini ve + monitör bağladıgınızı belirtir ona göre bi kapasitesi olan bi model versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 1 Ekim 2016; 0:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

herhangi bi vatanbilgisayar mağazasından az ses yapan bi tunçmatik-fsp ups alsanız yeterli olur (ups incelemesi nette çok az var bazı modeller çok fan sesi yapıyor o yüzden orda görerek almak daha iyi olur)
    alırkende kullandıgınız sistemin power supplysini ve + monitör bağladıgınızı belirtir ona göre bi kapasitesi olan bi model versinler

hocam merhaba öneriniz için teşekkürler ama ben daha önce kullandım tunçmatik akü bildğin yarildi söktüğümde anladim upsyı birdaha asla almam 2 senede pert oldu cihaz ve cöpe attim.
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    fsp markaya bakın hocam o zaman,zaten çok fazla seçenek yok
  • Fsp aldım aküler yasa idi kalitelidir hatta arka fan bile noctua adamlar yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw hocam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.