Şimdi Ara

Ups kargo Sakarya şubesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternet siparişim ups kargo üzerinden gönderildi. Başlıkta belirttiğim gibi Sakarya da oturuyorum. Not olarak sabahları evde olmadığımdan akşam dağıtımına çıkması gerektiğini belirttim. Gel gör ki sabah eve gelen kargocu evde beni bulamadı ve ne arama ne de geldiğine dair bir etiket bırakma nezaketine girmedi. Aradığımda paketim elden almam gerektiği söylendi. Ama upsin sakarya da düzgün bir şubesi yok sadece yükleme işlemlerinin yapıldığı depo şube karışık bir yerleri var. Bu şube sadece 1 otobüsün geçtiği (ki otoyolun kenarında üst geçit yok uzunca yürüyorsunuz, otobüs şehrin her yerinden geçmiyor, tek otobüs olduğundan bekletiyor) abuk subuk bir yerde. Gitmek almak zorunda olduğumdan gittim. Dağıtan arkadaşın bana dediği 'çok fazla paket var da her zaman gelemiyoruz belli rotada ilerliyoruz, akşama bırakamayız malesef' sözler bunlar.
    Kısacası Sakarya da upsi önermiyorum. Uğraşmak istemiyorsanız benim tecrübeme göre başka bir kargo şirketi (şubesi adam gibi bir yerde olan) kullanın. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 24 Ekim 2017; 15:13:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ptt kargo hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.