Şimdi Ara

## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.472
Cevap
111
Favori
733.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim. O fiyatlar bütçemi biraz aşıyor. Sanırım süreden biraz fedakarlık etmem lazım. Tunçmatik TSK5306 Newtech Pro II X9 3 kVA  alsam 10dk sistemi besleyebilir mi? En azından kaydedip kapatma fırsatı bulsam iyi olur. (Gerçi bunun yazılımıda var sanırım. Uygulamadan otomatik olarak pc kapatma emri verebiliyor muyuz?) Az önce yine voltaj düşmesi ve elektrik kesintisi yaşadım. Bazı led ampullerim bozuldu. Bilgisayarlarda şimdilik bi sorun yok gibi. Güç kaynağı meselesi elzem oldu :( Sağolun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim_cg

    Teşekkür ederim. O fiyatlar bütçemi biraz aşıyor. Sanırım süreden biraz fedakarlık etmem lazım. Tunçmatik TSK5306 Newtech Pro II X9 3 kVA  alsam 10dk sistemi besleyebilir mi? En azından kaydedip kapatma fırsatı bulsam iyi olur. (Gerçi bunun yazılımıda var sanırım. Uygulamadan otomatik olarak pc kapatma emri verebiliyor muyuz?) Az önce yine voltaj düşmesi ve elektrik kesintisi yaşadım. Bazı led ampullerim bozuldu. Bilgisayarlarda şimdilik bi sorun yok gibi. Güç kaynağı meselesi elzem oldu :( Sağolun.

    Aynen uygulamadan kapatır 12-15 dk civarı tutar 1500w lık tüketimi.

  • İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. 3kVA ile devam edeceğim.


    Sağlıklı günler dilerim.

  • Ustatlar selamlar bir sorum olacak. Malum bu UPS ler elektrikler kesildiğinde ani dalgalanmadan etkilenilmesin ve pc hemen kapanmasın dosyalarımızı kaydedebilelim diye var.


    Benim sorum ise elektrik gittiğinde 550 watt PSU lu bir sistemi 8-10 saat da ayakta tutabilecek sadece PC ve modemi takabilecegim minyatur bir jeneretor var mıdır?

  • @ercan_elo_bil

    Daha önceki mesajınızda örnek verirken line interactive ups ler ile ilgili şunu yazdınız:


    "örneğin şebekeden 1000W çekerken size 600Wat verir, 400w ısı-ses olarak çevreye yayılır."


    Bu örneği okuyan biri aldığı line interactive ups nin yüzlerce watt enerjiyi boşa harcadığını düşünür böyle bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için direk testi attım.


    Aküde çalışırken nekadar boşa harcamış harcamamış pek bir önemi yok zaten genelde line interactive ups leri alma sebebimiz kesintide pc yi düzgün kapatabilecek zamanı kazandırması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 3 Ağustos 2021; 1:15:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramazan_d

    Arkadaşlar merhaba VIEWSONIC PRO7827HD projeksiyon kullanıcısıyım. Cihaz klima veya küçük buz dolabı çalıştığında bazen göz kırpıyor. Görüntü gidip geri geliyor. Bu durumun cihaza zarar verme durumu var mı? Varsa ben ups mi almalıyım yoksa regülatör mü? Birde bu cihazlardan uygun ürün tavsiyeniz olursa sevinirim.


    www.vatanbilgisayar.com
    VIEWSONIC PRO7827HD (1920X1080),2200 Ansi,22.000:1 Kontrast, HDMI, Lens Shift fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-pro7827hd-1920x1080-2200-ansilumen-22-000-1-kontrast-hdmi-usb.html

    Ben bunu alsam denesem benim yukarda belirttiğim sorunumu çözer mi? Sadece projeksiyon için kullanacağım belki dizüstü bilgisayarımı da bağlayabilirim? Anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.



    https://www.hepsiburada.com/fcm-kombi-1kva-regulatoru-roleli-p-BD20060





  • Arkadaşlar 12v 9ah kuru akü ne tavsiye edersiniz. Daha inceler i hep ttech kullandım ama sanki son iki kullandığım aküler çok uzun süre olmadan performans i aşırı düştü. Piyasaya baktığında çok marka var . Orbus. Orion. Energy Mustang . Ttech iki yıl garantili oluyor . En son garanti bitmeden yolladım değişim oldu ama çok uzun süre geçmeden oda verimi düştü . Powercom 1000 lik cihazda kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar imd1000ap güç kaynagimin power tusu kırıldı pilastik birşey bu ince olduğu için yapışmaz diye uğraşmadım . Bulunurmu acaba bu tuş . Yetkili servisi varmı powercom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazan_d kullanıcısına yanıt
    Evinizdeki elektrik tesisatını gözden geçirmelisiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır Apc modeller stokta yok.

    Sanırım geldiklerinde şok fiyatlar göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Tunçmatik eco 2000va cihazımın kartı yandı. Malumunuz aşırı sıcakların olduğu günlerde Antalya’da kullanıyordum. Çok ciddi bir yanık kokusu oluştu hızlıca kontrol ettiğimde upsden geldiğini anladım .Ups e başlı cihazlarda çok şükür bir sorun olmadı.
    Cihazı servise verdim ama çok sıra var dediler . Daha önce servisle işi olan oldu mu ? Garanti kapsamında değişim veya onarım sağlanır mı sizce?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Regüle eden line interactive ups lerde de sürekli müdahele yok bir dalgalanma olur ups nin sınırları içindedir ups devreye girmez genelde baya yüksek sınırları oluyor mesela apc 1400va lık modelin alt üst sınırları.


    Pek güvenilecek gibi değil kesintide koruması dışında.

     [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]powerful.com.tr
    SLE-1000 1000VA | Powerful
    https://powerful.com.tr/urun/sle-1000-1000va/

    Şu ups yi çok övmüşler, avr desteğide var voltaj regule ediyor ama yeterli gelirmi bilemedim, aklıma yattı bu ups sessiz ve bip seside kapatılabiliyormuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir UPS alacağım ama herhangi bir fikrim yok bana önereceğiniz UPS varmıdır? 500-800TL civarlarında birşey. Elektrik kesintilerinden ramlerim yalan oldu. Elektrikler kesilince bir süre beni götürecek ve pc ye gelen akımı düzenleyecek bir UPS önerilerinize açığım. İmzamdaki sisteme sahibim :)

  • fmmania kullanıcısına yanıt
     [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]
     [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]akakce.com
    APC BVX900LI-GR 900 VA Kesintisiz Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kesintisiz-guc-kaynagi/en-ucuz-apc-bvx900li-gr-900-va-fiyati,891042457.html
  • Merhabalar.

    Tunçmatik TSK5306 Newtech Pro II X9 3 kVA kullanıyorum.

    800watt 1kw. Arasında güç çekiyorum. Elektrik kesilince sistem Ups’i sünger gibi emmeye başlıyor. Cihazları kapatıyorum sadece modemler açık kalıyor. Ama Ups düşüş hızında bir değişim olmuyor. Ups yüzde 100den yüzde 37 ye düşünce Ups i düğmesinden tamamen kapattım ve tekrar açtım. Açtığımda yüzde 85le başladı ve 15 20 dk içinde sadece yüzde 3 azalma gösterdi. Sadece modem Router takılıydı. Ups bozuk mu? Anlayamadım. Daha yeni aldım. En olsa 3 4 hafta olmuştur. Yardımınız için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APC ups markasının sanırım sözleşmesi bitmiş bizim ülke ile.Tüm stokları bitmek üzere.Yarısı bitti.Ve desteği artık vermeyecek.3 yıl sonra tamamen bitecek.


    Çok kötü oldu bu.


    Nas için USB bağlantı yapabileceğim sağlam bir UPS alacaktım.APC model belliydi ,bulamıyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    APC ups markasının sanırım sözleşmesi bitmiş bizim ülke ile.Tüm stokları bitmek üzere.Yarısı bitti.Ve desteği artık vermeyecek.3 yıl sonra tamamen bitecek.


    Çok kötü oldu bu.


    Nas için USB bağlantı yapabileceğim sağlam bir UPS alacaktım.APC model belliydi ,bulamıyorum

    Apc, Schneider Electric firmasının. Sattıkları ürünlere desteğe devam ederler. Apc getirmeyecekleri kesin bilgi mi? Doğru düzgün bir tek onlar vardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 25 Ağustos 2021; 19:14:24 >
  • Evet biliyorum.2 tane Ups var zaten kullanıyor ve çok memnunum.BVS 1400 modelini bilgisayarda kullanıyorum.BVS 650 modelini ise televizyonda.Ama Nas için tam uyumlu bakayım dedim.1400 ve olmadı 950 modelini alırım diyordum.Bir baktım satış stokları bitmiş hemen hemen her yerde.Hani biter yenisi yeni fiyattan gelir öyle değil.SE internet sitesine girdiğimizde zaten not olarak düşülmüş şu tarihe kadar destek var,ürün aldıysanız garanti süresine kadar destek var diye.

    Yarın arayacağım bakalım.

    Alacağım 1400 modeli Nas ile uyumlu olacak mı bilmiyorum ama usb seçenekli model.En azından olur herhalde diye bakınmaya devam edeceğim. Synology sitesinden uyumluluk listesinde ,bizim ülkeye uygun olmayan modellerin kodları var sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek ile görüştüm,yeni modeller geliyormuş.2 haftaya geleceği söylendi.

  • Merhaba,

    Playstation4, soundbar, samsung frame tv one connect box bağlamak için UPS arıyorum.

    Schneiderin hangi modelini önerirsiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.