Şimdi Ara

## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.648
Cevap
110
Favori
757.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

online ups için emerson almaya kara verdim 1 kva olan iki farklı modeli var aralarındaki fark nedir anlamadım
    EMERSON Li34101ct32 modeli özellikle " online kesintisiz güç kaynağı" olarak model isminde belirtilirken diğeri
    EMERSON LIEBERT GXT-MT+ "online ups" şeklinde geçiyor
    aralarındaki fark nedir acaba?
    acil yardım lazım duruma göre siparişi değiştirebilirim

Liebert GXT-MT Plus olanın akü sayısı daha fazla başkada fark yok gibi.

üstad size ve @lwernull emerson online ups için yönledirmelerinizden dolayı teşekkür ederim
    cihazı dün kurcaladım kitapçığı da baştan sona okudum 220 ve 230 volt seçenekleri ile 50 hz, 60hz seçenekleri var bunlara bakınca kafama takıldı servise soracağım yine size de sormak istedim ben ups in arkasına uzatma kablolu priz takıyorum prize takılı olarak da 55" tv, receiver, media player, ses sistemi, notebook kullanıyorum acaba hangi güç değerleriyle kullanmam doğru olur?

• kerem kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam APC almaya karar verdim. Yalnız yetkili satıcı bulamadım. Sanalmarketim de satanlar garantili mi onu da anlıyamadım.

Akü filan değiştirmek gerekince nereden temin edebiliriz? APC nin bu tarz sorunları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Bilgi için teşekkürler hocam APC almaya karar verdim. Yalnız yetkili satıcı bulamadım. Sanalmarketim de satanlar garantili mi onu da anlıyamadım.

Akü filan değiştirmek gerekince nereden temin edebiliriz? APC nin bu tarz sorunları var mı?

Şimdiye kadar hiç servisine işim düşmedi, bir problem olduğunda genelde işimi kendim hallederim. Eliniz tornavida tutuyorsa akü değişimini yapabilirsiniz. Sanalmarketim normalde Ankara'da olan bir firmaydı 2 defa mp3 çalar, 1 hdd ve 2 kulaklık aldım. Mp3 çaların pil kapağının tırnağı kırıldı ücretsiz parça değişimi yaptılar. Hdd arızalandı (seagate kronik sorunluydu o zamanlar), 0 ürün gönderdiler. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

http://www.apcturkey.com

Almadı distribütörü ile görüşün size yol göstereceklerdir.

• Merhaba arkadaşlar geçen ay elektrik kesintisi sonucu anakartı yaktım.
    Bu yüzden sistemim için ucuz sadece elektrik gittiğinde bana kapatacak kadar zaman tanıyacak
    elektrik dalgalanmalarını önleyecek bir ups önerirmisiniz. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Sistemim
    i5 3570k
    powercolor R9 280x Tubuduo
    asrock z77 oc formula
    G-Skill 2x4 Ram
    CM 750W PSU
    samsung 22'' Full HD Monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isonet

Merhaba arkadaşlar geçen ay elektrik kesintisi sonucu anakartı yaktım.
    Bu yüzden sistemim için ucuz sadece elektrik gittiğinde bana kapatacak kadar zaman tanıyacak
    elektrik dalgalanmalarını önleyecek bir ups önerirmisiniz. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Sistemim
    i5 3570k
    asrock z77 oc formula
    G-Skill 2x4 Ram
    CM 750W PSU

Ups'e ayırabileceğiniz bütçe nedir ?
  • quote:

quote:

Sistemim
    i5 3570k
    asrock z77 oc formula
    G-Skill 2x4 Ram
    CM 750W PSU

150-200 civar bişey verebilirim birde ups aldıktan sonra akım korumalı prizde almam gerekiyor mu?

• Merhabalar,

Oturduğum sitede elektrik kesintileri oluyor malesef, jeneratorun devreye girmesi 2-3 sn kadar sürüyor ve elektrik geri geldiğinde jenerator kapanıp tekrar normale dönüyor ve o değişim sırasında yine 2-3 sn gidip geliyor. Yeni satın aldığım 65' plazma tv'nin bozulmaması ve olasi ps3 oynarken veri kaybetmemek adına bir ups almak istiyorum. Bütçem 200-250 tl
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba 750w psu lu kasam var birde led tv ups almak istiyorum elektrik kesintisinde yanma problemi yaşamak istemediğimden sizce ne alayım ne tavsiye edersiniz öneriniz nedir.?
  • quote:

quote:

quote:

Sistemim
    i5 3570k
    asrock z77 oc formula
    G-Skill 2x4 Ram
    CM 750W PSU

150-200 civar bişey verebilirim birde ups aldıktan sonra akım korumalı prizde almam gerekiyor mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/bnt-1000ap-1000va-line-interactive-ups.html

Önerebilirim. Yüksek akım koruyuculu prize gerek yok. Ups yeterli korumayı sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eloy1368

Merhabalar,

Oturduğum sitede elektrik kesintileri oluyor malesef, jeneratorun devreye girmesi 2-3 sn kadar sürüyor ve elektrik geri geldiğinde jenerator kapanıp tekrar normale dönüyor ve o değişim sırasında yine 2-3 sn gidip geliyor. Yeni satın aldığım 65' plazma tv'nin bozulmaması ve olasi ps3 oynarken veri kaybetmemek adına bir ups almak istiyorum. Bütçem 200-250 tl
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Her ups'in jeneratör ile uyumu yok. Sorun çıkmaması için satış danışmanları ile görüşmenizi tavsiye ederim.

http://www.tuncmatik.com/?page=/pec/iletisim.html
    http://www.necron.com.tr/iletisim.html
    http://www.inform.com.tr/iletisim.php

• quote:

Orijinalden alıntı: NameLessKnight

Arkadaşlar merhaba 750w psu lu kasam var birde led tv ups almak istiyorum elektrik kesintisinde yanma problemi yaşamak istemediğimden sizce ne alayım ne tavsiye edersiniz öneriniz nedir.?

Led tv de olduğu için şebeke gerilimi ile aynı çıkışı olan ups önereceğim.http://www.hepsiburada.com/liste/necron-lift-2000va-line-interactive-ups-sinus-cikis/productDetails.aspx?productId=bd101318&categoryId=60001544

• Acaba bu ilk şarz olayı ups'in direk duvardaki prize takılması mı? Yani hiç bir tuşuna falan basmadan?
    Tunçmatik Lite1000 diye bir model satın aldım. Şu an duvardaki prize taktım ve üzerinde bu haliyle herhangi bir ışık felan yanmıyor. Bu şekilde şarz olur mu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 11 Kasım 2014; 18:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

Acaba bu ilk şarz olayı ups'in direk duvardaki prize takılması mı? Yani hiç bir tuşuna falan basmadan?
    Tunçmatik Lite1000 diye bir model satın aldım. Şu an duvardaki prize taktım ve üzerinde bu haliyle herhangi bir ışık felan yanmıyor. Bu şekilde şarz olur mu bu?

Her ihtimale karşı açık şekilde, hiç bir cihazı bağlamadan 16 saat şarj edin.
  • quote:

quote:

Acaba bu ilk şarz olayı ups'in direk duvardaki prize takılması mı? Yani hiç bir tuşuna falan basmadan?

Akşam eve gelmem biraz geç saatlerde mümkün olacağından dolayı daha uzun süre kalsa bir sıkıntı olur mu? 25-30 saat mesela?
  • quote:

quote:

quote:

Akşam eve gelmem biraz geç saatlerde mümkün olacağından dolayı daha uzun süre kalsa bir sıkıntı olur mu? 25-30 saat mesela?

7/24 prizde durabilir.

Not: Üreticinin sitesinde yazan bilgiye göre kapalı şarj oluyor.

http://www.tuncmatik.com/?page=/tec/urunler/id/9/tuncmatik-lite-1000-va.html

• Merhabalar, şirketimizde 1 adet kabin bulunmakta ve içerisinde 2 adet ibm server çeşitli cihazlar ve samsung marka santral bulunmakta.

Bunlar TUNCMATIK NewTech Pro 3KVA model Güç kaynağı ile besleniyor.

Santral arada problem çıkartıyor, gelen yetkili servis elemanı santrali ayrı bir güç kaynağına takmamız gerektiğini söylüyor.

1 KVA'lık Tunçmatik Online Gerilim Dengeleyicili Güç Kaynağı takmalısınız diyor.

Sizden bu konuda öneri bekliyorum. Hangi güç kaynağını almam daha doğru olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniperson

Merhabalar, şirketimizde 1 adet kabin bulunmakta ve içerisinde 2 adet ibm server çeşitli cihazlar ve samsung marka santral bulunmakta.

Bunlar TUNCMATIK NewTech Pro 3KVA model Güç kaynağı ile besleniyor.

Santral arada problem çıkartıyor, gelen yetkili servis elemanı santrali ayrı bir güç kaynağına takmamız gerektiğini söylüyor.

1 KVA'lık Tunçmatik Online Gerilim Dengeleyicili Güç Kaynağı takmalısınız diyor.

Sizden bu konuda öneri bekliyorum. Hangi güç kaynağını almam daha doğru olur ?

Tunçmatikten ve servisinden memnunsanız 1 KVA online alın.

http://www.hepsiburada.com/liste/tuncmatik-newtech-pro-1-kva-lcd-online-ups-tsk1178/productDetails.aspx?productId=bd45230&categoryId=60001544
    http://www.hepsiburada.com/liste/emerson-liebert-gxt-mt-1-kva-online-ups/productDetails.aspx?productId=bd801610&categoryId=60001544

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NameLessKnight

Arkadaşlar merhaba 750w psu lu kasam var birde led tv ups almak istiyorum elektrik kesintisinde yanma problemi yaşamak istemediğimden sizce ne alayım ne tavsiye edersiniz öneriniz nedir.?

Led tv de olduğu için şebeke gerilimi ile aynı çıkışı olan ups önereceğim.http://www.hepsiburada.com/liste/necron-lift-2000va-line-interactive-ups-sinus-cikis/productDetails.aspx?productId=bd101318&categoryId=60001544

Hocam fiyatı çok yüksek maksimum 200 tl ye kadar arıyorum

• Merhaba arkadaşlar,
    Geçen gün elektrik kesildiğinde Tunçmatik Lite 1000va takılı olmasına rağmen, bilgisayarım sanki ups yokmuş gibi davrandı, kapandı. Sonra ViewPower dan 10 sn lik testi çalıştırdığımda akü resimdeki gibi kırmızı alarm ışığını yaktı ve 1 sn arayla bipliyor. Araştırmalarıma göre 1 sn arayla alarm vermesi "aküler ömrünü doldurmuş" anlamına geliyormuş.
    Bu doğrumudur? Yeni aküler mi almam gerekecek? Tavsiyeniz nedir?

NOT: Maalesef ürünün garanti süresi doldu.
     [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: tarumlore

Merhaba arkadaşlar,
    Geçen gün elektrik kesildiğinde Tunçmatik Lite 1000va takılı olmasına rağmen, bilgisayarım sanki ups yokmuş gibi davrandı, kapandı. Sonra ViewPower dan 10 sn lik testi çalıştırdığımda akü resimdeki gibi kırmızı alarm ışığını yaktı ve 1 sn arayla bipliyor. Araştırmalarıma göre 1 sn arayla alarm vermesi "aküler ömrünü doldurmuş" anlamına geliyormuş.
    Bu doğrumudur? Yeni aküler mi almam gerekecek? Tavsiyeniz nedir?

NOT: Maalesef ürünün garanti süresi doldu.
     [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]

Ups'i alalı ne kadar oldu ?

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.